سازمان بسيج مهندسين اطلاعات و فناوری ارتباطات (فاوا) میگويد هشت هزار بسيجی برای توسعه «اينترنت پاک» در ايران اعلام آمادگی کردهاند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سعيد فرجيانزاده از مسئولان سازمان بسيج مهندسين فاوا گفته است وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای ايده اينترنت پاک در کشور از سازمان بسيج درخواست همکاری کرده است.
سازمان بسيج مهندسين اطلاعات و فناوری ارتباطات (فاوا) به تازگی از سوی سازمان بسيج مستضعفين تأسيس شده است.
دولت ايران قصد دارد برای مقابله با آنچه که اينترنت «ناپاک» نام نهاده، اينترنت «پاک» را راهاندازی کند.
علی آقامحمدی، معاون نظارت و هماهنگی در سياستهای اقتصادی معاون اول رئيسجمهوری ايران، مدتی پيش گفت نخستين شبکه اينترنت «حلال» که از سايتهای غيراخلاقی پاک شده است، برای نخستين بار در ايران راهاندازی میشود.
وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران: لکه سياهی در شبکه اينترنت وجود دارد که به دغدغه جدی در ميان جوامع تبديل شده و بر اين اساس بايد انسانها را از آسيبهای آن حفاظت کرد
پيش از اين نيز، اسفند ماه سال گذشته رضا تقیپور، وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ايران از تشکيل هستههای اوليه ايده «اينترنت پاک» در ايران خبر داد و ابراز اميداوری کرد پس از شروع اين طرح در ايران، اينترنت پاک در اختيار تمام بشريت قرار گيرد.
به گفته تقیپور، «درصد بالايی از استفادههای داخل کشور از اينترنت، استفادههای مناسب و درستی است اما درصد کمی هم که برای کسبوکارهای غيراخلاقی به کار میرود، بايد به کلی از بين برود که با تحقق ايده اينترنت پاک، اين فضای کثيف و غيراخلاقی در کشور منتفی خواهد شد.»
وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنين گفته برخی از کشورها از ايده «اينترنت پاک» استقبال کردهاند.
به گفته وی «کشورهای مسلمان مانند مالزی و کشورهای حوزه خليج فارس تمايل خود را برای اجرايی کردن اينترنت پاک در کشورشان اعلام کردهاند.»
وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات میگويد «لکه سياهی در شبکه اينترنت وجود دارد که به دغدغه جدی در ميان جوامع تبديل شده و بر اين اساس بايد انسانها را از آسيبهای آن حفاظت کرد.»
ايران از جمله کشورهايی است که عرضه اينترنت در آن با سرعت پايين و فيلتر گسترده وبسايتها روبهرو است.
خانه آزادی که سازمانی غیردولتی در واشنگتن است، در پژوهشی که آوريل ۲۰۱۱ (فروردين ۱۳۹۰) منتشر شد، اعلام کرد ايران از «کمترين» آزادی اينترنت در جهان برخوردار است.
اين گزارش میافزايد حکومت ايران علاوه بر «محدودسازی» اينترنت، اقدام به «تهديد و بازداشت فعالان اينترنتی» نيز میکند.
در چند سال گذشته دهها وبلاگنويس در ايران بازداشت و به حبس محکوم شدهاند. در يکی از سنگينترين محکوميتها، حسين درخشان، وبلاگنويس ايرانی به ۱۹ سال و نيم حبس محکوم شده است.
خانه آزادی همچنين در اين گزارش گفته است ارتش سايبری ايران که به سپاه پاسداران ايران «وابسته است»، وبسايتهای مخالفان را هک میکند.
پس از انتخابات رياستجمهوری ايران در سال ۱۳۸۸، چندين سايت خبری مخالفان توسط ارتش سايبری ايران هک شد.
چقدر رقت انگیز است حال این بدبخت ها. پاک باد سرزمین من از لوث وجودشان!
زهرا / 02 June 2011
یروزی هم میرسه که هشتادمیلیون ایرانی جهان رو ازبسیجی پاک کنند!!!!!
فرزانه / 02 June 2011
دیگه آبرویی برای بسیج باقی نمونده.
معین - حقدل / 02 June 2011