از روز يکشنبه گذشته تا کنون در شهر تعز واقع در جنوب غربی يمن نيروهای دولتی اين کشور دهها نفر را کشتهاند.
به گزارش روزنامه ليبراسيون چاپ فرانسه، ناوی پيلای، کميسر عالی حقوق بشر سازمان ملل تعداد اين کشتهها را که در يک تحصن شرکت کرده بودند، «بيش از ۵۰ نفر» اعلام کرد.
خانم پيلای گفت: «دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد اطلاعاتی بهدست آورده است که بايد آنها را بهطور دقيق مورد بررسی قرار داد.»
وی افزود: «بر اساس اين اطلاعات بيش از ۵۰ نفر از روز يکشنبه تا کنون در تعز توسط ارتش، گارد ويژه و طرفداران حکومت کشته شدهاند.»
به گفته کميسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، تحصن ميدان آزادی اين شهر که نزديک به ۱۰۰ نفر زخمی داشت، توسط «آبپاشها، بولدوزرها و گلولههای واقعی» سرکوب شده است.
ناوی پيلای: چنين خشونتها و حملات بیملاحظهای به روی شهروندان بیسلاح بايد فورأ متوقف شوند
خانم پيلای در بيانيهای که روز گذشته منتشر شد نوشت: «چنين خشونتها و حملات بیملاحظهای به روی شهروندان بیسلاح بايد فورأ متوقف شوند.»
به گزارش ليبراسيون، اين آمار بامداد امروز افزايش يافت و نيروهای وفادار به حکومت علی عبدالله صالح به روی تظاهرات مردم در تعز آتش گشوده و پنج نفر را کشتند.
به گفته شاهدان عينی نيروهای حکومتی در اين شهر بهمنظور جلوگيری از گردهمايی مخالفان به روی آنها آتش گشودند.
از سوی ديگر در صنعا، پايتخت يمن درگيریهای شديدی ميان نيروهای حکومتی و جنگجويان قبيلهای گزارش شده است.
به گزارش خبرگزاری آلمان، با درگيریهای امروز، پيمان آتشبس ميان علی عبدالله صالح، رئيس جمهور يمن و شيخ صديق احمر، رئيس طايفه حاشد و بانفوذترين رئيس قبيله در يمن که روز شنبه بسته شد، بار ديگر نقض گرديد.
بخشی از اين درگيریها در منطقه «الحسبه»، محل اقامت شيخ صديق احمر، بهوقوع پيوست و بخش ديگر در نزديکی دفتر خبرگزاری رسمی يمن (صبا).
روز جمعه گذشته پس از چندين روز درگيری خونبار، شيخ احمر در مراسم خاکسپاری ۳۰ نفر از افراد نيروهايش که در اين درگيریها کشته شده بودند، اعلام کرد «آتشبسی ميان نيروهای ما و نيروهای علی عبدالله صالح در شرف انجام است.»
اين درگيریها در حالی هفته گذشته آغاز شد که علی عبدالله صالح، که خود جزو طايفه حاشد است برای سومين بار حاضر نشد طرح کنارهگيری را امضا کند. در اين درگيریها بیش از ۸۰ نفر کشته شدند.
از سوی ديگر امروز خودروی سه فرانسوی که برای کمکهای انسانی به يمن رفته بودند و از روز شنبه گذشته ناپديد شدهاند، بدون آنکه آسيبی ديده باشد، يافت شد.
علی عبدالله صالح بیش از ۳۲ سال است که در یمن حکومت میکند و با وجود توافقهای صورت گرفته برای کنارهگيری از قدرت همچنان به حکومت خود ادامه میدهد.
چرا خانم پیلاری این کشتار را محکوم نکردند و فقط خواهان توقف این کشار شده اند؟
چرا غرب نسبت به این کشتار در بحرین موضعی نرم و بی تفاوت اتخاذ کرده است.ایا فرقی بین کشتار مردم سوریه و لیبی با دولتهای یمن و بحرین می باشد؟
چرا جامعه دفاع از حقوق بشر و فعالان حقوق بشر به کمیسر عالی حقوق بشر در سازمان ملل اعتراض نمیکنند که حقوق بشر را به مسخره گرفته است؟
احتمالا بشر را هم اینان درجبندی کرده اند.( ١ و ٢ و ٣ )
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 31 May 2011