آيت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران گفت مسئولان نگذارند اختلاف نظر و تفاوت سليقه، به چالش و درگيری منجر شود.

به گزارش خبرگزاری‌های ايران، آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران، صبح امروز در سالروز گشايش نخستين دوره مجلس پس از انقلاب، در ديدار با رئيس و نمايندگان مجلس، گفت دشمنان در سه زمينه «تضعيف اقتصاد ايران، ايجاد اختلاف ميان مسئولان و کم‌رنگ کردن اعتقادات و احساسات اسلامی» تلاش می‌کنند.

وی گفت: «دشمن آشکارا، بر مسائل اقتصادی تمرکز کرده تا پايه اقتصادی ايران را فلج و مردم را نوميد کند.»

آيت‌الله خامنه‌ای ايجاد اختلاف ميان دستگاه‌های مديريت‌کننده کشور را دومين هدف «دشمنان انقلاب» دانست و گفت: «آحاد مسئولان بايد بيدار باشند و نگذارند اختلاف نظر و تفاوت سليقه، به چالش و درگيری منجر شود.»

وی با اشاره به رويدادهای دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در ايران که مقامات ايران آن را «فتنه» می‌خوانند گفت: «حتا اگر با نگاه خوش‌بينانه به آن ماجرا نگاه کنيم، گناه بزرگ و غير قابل اغماض فتنه‌گران اين است که شبهه و خدشه ذهنی خود را به چالشی در مقابل نظام تبديل کردند و به نظام و کشور ضربه زدند.»

آيت‌الله خامنه‌ای: سازگاری با دشمن خوب نيست اما رفق و مدارا در درون کشور و در روابط مجلس با دولت، ضروری و لازم است

وی گفت اصراری بر يکی شدن جريان‌ها در مجلس نيست اما اين جريان‌ها «بايد مراقب باشند که اختلاف سليقه را به کشمکش و چالش تبديل نکنند.»

رهبر جمهوری اسلامی از «سازگاری و مدارا و همراهی متقابل دولت و مجلس» سخن گفت و افزود: «سازگاری با دشمن خوب نيست اما رفق و مدارا در درون کشور و در روابط مجلس با دولت، ضروری و لازم است.»

آيت‌الله علی خامنه‌ای، «رسوخ دادن تفکرات الحادی و شبهه‌الحادی» در ميان مردم را نيز سومين هدف «دشمنان اسلام در شرايط کنونی» عنوان کرد و نسبت به آن هشدار داد.

در يک سال گذشته اختلافات مجلس و دولت برای مثال در تعداد تغيير وزيران دولت که از انقلاب ايران تاکنون بی‌سابقه بود؛ در عدم اجرای مصوبه‌های مجلس توسط دولت؛ در ارائه ندادن به‌موقع لوايح به مجلس؛ در اعتراض به تغييرات نمايندگان در لوايح مصوب دولت؛ در ادغام وزارت‌خانه‌ها و غيره همواره وجود داشته است.

محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهور ايران در شهريورماه سال گذشته قوه مجريه را «قوه اول کشور» خوانده بود و علی لاريجانی نيز بارها قدرت‌گيری قوه مجريه را زمينه‌ساز ديکتاتوری دانسته بود.

اختلافات مجلس و دولت ايران با وجود تدابيری که آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران اتخاذ کرد و حل اختلافات را به شورای نگهبان و کارگروه رسیدگی به اختلافات مجلس و دولت سپرد، همچنان ادامه دارد.

آيت‌الله خامنه‌ای: هيچ‌کس نبايد به هيچ نحوی در انتخابات دخالت کند

آيت‌الله خامنه‌ای در بخش ديگری از سخنان خود به انتخابات آينده مجلس اشاره کرد و گفت: «با وجود همه بداخلاقی‌ها و ادعاها، انتخابات در دوره‌های مختلف، خوب، روشن و شفاف برگزار شده و هيچ‌کس نتوانسته است ادعايی را برخلاف اين واقعيت، اثبات کند.»

وی افزود: «هيچ‌کس نبايد به هيچ نحوی در انتخابات دخالت کند تا انتخابات بر اساس روال قانونی انجام و مجلس بر اساس تشخيص و انتخاب مردم تشکيل شود.»

نهمین دوره انتخابات مجلس ايران قرار است ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ برگزار شود. در همين راستا در روز ۱۸ ارديبهشت‌ماه سال جاری اصول‌گرايان در ايران گروهی را تشکيل دادند تا از دخالت «غیرمجاز» دولت در انتخابات مجلس جلوگيری کند.

اين گروه ۹ نفره در حالی قرار است بر روند برگزاری انتخابات مجلس نهم نظارت داشته باشد که پيش از اين در سال ۱۳۸۸ تشکيل «کميته صيانت از آرا» توسط اصلاح‌طلبان در انتخابات رياست‌جمهوری با واکنش شديد حکومت ایران روبه‌رو شد.

اصول‌گرايان حکومتی در ماه‌های اخير همواره از خطر «جريان انحرافی» که رهبری آن را در دست اسفنديار رحيم‌مشايی، رئيس دفتر محمود احمدی‌نژاد می‌دانند، سخن گفته‌اند.

آن‌ها اعلام کرده‌اند که اين گروه برای پيروزی در انتخابات آينده مجلس خيز برداشته است.