موضع سیاسی و منش و جهانبینی این کاندیداهای رسمی را چگونه ارزیابی میکنید؟
لطفا در این نظر سنجی که چند دقیقه بیشتر وقت شما را نمیگیرد، شرکت کنید.
هدف از آن رسیدن به تصویری تقریبی در مورد برداشتی است که از هر یکی از کاندیداهای تأیید شده نظام برای انتخابات ریاست جمهوری از نظر جایگاه آنها در یک سیستم ارزشگذاری سیاسی وجود دارد. این سیستم در این نظرسنجی با دوگانههای دموکرات/ اقتدارگرا، راست / چپ، بومی گرا/ جهانی گرا، سنتی /نوگرا، محافظه کار/ مترقی، مدنی/ امنیتی مشخص میشود.
◄ با زدن تکمه ارسال، نتیجه جمعی را میبینید. نتیجه که ظاهر شد نشانگر (ماوس یا امکان مشابه را) را برروی هر قسمت ببرید تا میانگین آخرین ارزیابیها به صورت درصد ظاهر شوند.
بنظرمن أین نظام بدلیل ساختار مذهبی و دیکتاتور مآبانه اش ،هرکس رییسجمهور بشود بازم مشکلات حل نخواهد شد…حتی قالیباف که بقوله خودش رضاخان حزب اللهیه
Omid / 25 April 2017
فرم نظر سنجی در مرورگرهای گوشی های اندروید نوار لغزانش یا کار نمیکنه و یا دکمه ارسال ناپیدا است
بهتره بجای دکمه لغزان از کلیدهای رادیویی استفاده کنید. که با لنگشت بشه راحت تر انتخاب کرد. نوار لغزان فقط برای ماوس خوبه. ولی بیشتر کاربران گوشی اندروید دارند.
بهرامی / 25 April 2017
نوار لغزان برای ماوس خوبه. بیشتر کاربران از گوشی اندروید استفاده میکنند. بهتره فرم نظرسنجی را با دکمه های رادیویی بازطراحی کنید که با انگشت بشه راحت انتخاب کرد.
در مرورگرهای اندروید با فرم نمیشه خوب کار کرد. دکمه ارسال نامشخصه. اگه تغییرات را انحام دهید افراد بیشتری شرکت میکنند
بهرامی / 25 April 2017
عزیزان دست اندر کار رسانه های جمعی!
ابتکار نظر سنجی تان را می ستایم و تقدیر می کنم. ما را دست کم متوجه یک امر جمعی می کند. اما؛
در ورای این جار و جنجال های مقطعی نباید فراموش کنیم که انتخابات از الزامات حکومت از نوع دمکراسی مستقر در جوامع اروپای غربی است. انتخابات در این جوامع از دوره کودکستان ترویج می شود و معنا و مفهوم آن در معنای “الزام زندگی در یک جامعه شهری” آموزش داده می شود و این از موارد “تربیت” است. جز این دمکراسی غربی بی وجود احزاب معنا ندارد.
جامعه ایرانی جامعه احزاب ممنوع است. جز این ما ایرانی ها برخوردار از تربیت معطوف به کاربست انتخابات در سمت و سو دادن به زندگی اجتماعی مان هم نیستیم. ما به درستی نمی دانیم که اقدام بدین کار به کجای کارمان می خورد و چه دردی از ما را دوا می کند. همچنین نمی دانیم که اساساً انتخابات امر خصوصی است یا عمومی؟ ما آیا بدین وسیله در کار شخص مان دخالت می کنیم با در سرنوشت همدیگر؟ انتخابات مربوط به “مال من” است یا “بیت المال” است؟ در انتخابات پی تمایلات و تمناهای شخصی مان باید باشیم یا مصالح عمومی؟ از این رو پیشنهاد من این است که در کار رسانه ای جایی هم به تربیت ما بدهید. ما ایرانی ها معمولاً “ندارم” ، “نداشته ام” ، “نمی دانم” و این قبیل را پنهان می کنیم و جایش فراافکنی می کنیم.
با احترام
بهرنگ
داود بهرنگ / 25 April 2017
زياد اهل نظر دادن نيستم و در نظرسنجي هاي اروپايي هم شركت نمي كنم.
اين نظرسنجي زمانه، به اين انتخابات اوميد داشتن مي سازد كه گول بزند كه چيزي از آن بيرون بيايد. همه ميدانند كه يك كار كشكي و سانس افكت كه تعسير ندارد. قبول كه اسلا گزينه و چويس نداريم. چه فرق كه اقتدار باشد يا دموكرات. دموكرات در اين رژيم چي معني دارد؟
آيا من درست فهميدم كه انتخابات را رنگ ميزنيد كه لوكس ديده باشيم و ما حال به هم نخوريم؟
پگاه پناهيان / 26 April 2017
نظر سنجی شما هیچ اعتباری نداره
چون مبنای سنجش شما غلطه
میثم / 26 April 2017
اين نظر سنجي نه تنها اعتباري ندارد. بلكه فريبكارانه است و يك توهين آشكار فرهنگي است به همه مفاهيم شناخته شده سياسي و اجتماعي كه در همه جاي رايج است.
اين اقدام سايت زمانه يك كنش ضد فرهنگ دموكراتيك و در خدمت رنگ آميزي استبداد مذهبي و نمايشهاي مسخره تبليغاتي و انتخاباتي آن است.
در اين باره در ستون تريبون زمانه به طور مشروح اين اقدام نادرست و توهين آميز سايت زمانه به دموكراسي و آزادي و مفاهيم پايه يي آن را نقد كرده ام. با اين عنوان در تريبون زمانه بخوانيد:
نظر سنجي انتخاباتي «زمانه» در خدمت به كي و چيست؟ و گزينه هاي پرنيرنگ «زمانه» چه مي گويند؟
اگر نه امروز سرانجام مسئولان سايت زمانه بايد در انجام اين قبيل نمايشها به سود رژيم آخوندها جوابگو باشند.زيرا افراد بي خبر و ناآگاهي نيستند و معني و مفهوم كلماتي كه در نظرسنجي به كار بردند و ماهيت اين ديكتاتوري را دست كم به طور نسبي مي شناسند. هر چه آگاهي هايشان افزونتر باشد، اتهامشان در اقدام عليه حقوق بشر و آزاديهاي پايه يي در ايران تحت ستم و امداد رساني به اين رژيم سنگين تر است.
—————————————————-
پاسخ سایت زمانه:
آقای مجد، شما در مقام قاضی نیستید. میتوانستید بپرسید که منظور از این نظرسنجی چیست.
منظور تدقیق ارزشهایی است که بر اساس آنها موضع یک فرد را در یک ماتریس سیاسی تعیین میکنیم.
سایت زمانه پلاتفرمی دموکراتیک است، که اگر بخشهای مختلف آن سر بزنید تعهد آن را به آزادی بیان میبینید.
در مورد انتخابات، ما مواضع مختلف را منعکس کردهایم و باز هم منعکس خواهیم کرد.
لطفا در اظهار نظر و انگ زدن خوددار باشید.
فراموش نکنید که یکی از اولین انتقادها به حکومت فعلی عادت آن به انگ زدن است.
احمد مجد / 26 April 2017
سايت محترم زمانه
1. من قضاوت نكردم، اتهامي وارد كردم و يك پلاتفرم دموكراتيك تفاوت اين دو را تشخيص مي دهد و به روشني هم گفتم كه متهم مي كنم. اتهامي نه به مفهوم قضايي، بلكه سياسي و فكري و سمت گيري.
2. اگر منظورتان از نظرسنجي را نگفته بوديدو منتظر بوديد كه ما بپرسيم، پس چيستاني را به رأي گذاشته ايد؟
3. تدقيق ارزشها در يك ماتريس سياسي؟ هنگامي معني دارد كه آن ماتريس سياسي آن محتواها را داشته باشد.
4. چنين محتواهايي در هيچ يك از چهارگوشه اين رژيم و كانديداهاي آن نيست.چيزي را كه وجود ندارد چگونه تدقيق مي كنيد؟
5. اين نظر سنجي چنان كه نوشته ام حتي ذهني هم نيست. تدقيق هر چيزي عطف به تعين آن است.
6. شما با تابلو تدقيق چيزي كه ما به ازايي در عين و ذهن ندارد، بيهودگي اش را امضا ميكنيد.
7. چون در جهان خارج از ذهن بيهودگي وجود ندارد. حتي يك نقطه عزيمت صادقانه شما ، به جيب رژيمي مي رود كه از انگ زدن شروع كرده و از قتل عام گذشته و امروز به نزديكترين جناحها و سران و كارگزارانش هم كمترين حقوقشان را ابقا نمي كند تا شما چيزي براي سنجيدن داشته باشيد؟
8. اگر تعهد به آزادي بيان كمترين ويژگي شما نبود،نه به سايت شما مراجعه مي كردم و نه مخاطبتان قرار مي دادم. دعوا بر سر تعهد شما به آزادي بيان نيست. انعكاس مواضع مختلف و متضارب نقطه قوت شماست.
9. به شما انگ نزدم و نمي زنم اما به همين پروژه نظرسنجي تان انتقاد مي كنم و از نظر من متهميد كه اين پروژه را به جيب همين حكومت مي ريزيد.
10. پاسخ اين اتهام كه ماهيتا همان پرسشي است كه انتظارش را داشتيد، اين نيست كه به جاي پاسخ فوايد ديگرتان را رديف كنيد. اگر تحصيل آن فايده يا فوايد حاصل نبود چه گفتگويي داشتيم؟
سرانجام چون مي دانم كه آن چه مشغولش هستيد كار ساده يي نيست، اميدوارم موفق باشيد!
احمد مجد / 27 April 2017
روزنامه وطن6 اردیبهشت 96 در سرمقاله خود نوشت:
«حق ما داشتن رئیسجمهوری نیست که روز توافق هستهیی اعلام جشن کند که «بهمحض اجرای برجام، همه تحریمها بالمره لغو میشود» و اندکی بعد چشم در چشم ما بدوزد و مدعی شود «ما اصلاً برای لغو تحریمها، وارد مذاکره با دشمن نشدیم»! از سویی بگوید خزانه خالی است و از سویی مدیرانی داشته باشد با حقوق ماهی 100 میلیون و بیشتر! از سویی بگوید هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد نداریم، از سویی بزرگترین تخلف مالی ممکن را «معوقه بانکی» بخواند! از سویی مدعی مبارزه با فساد باشند، از سویی متخلف را ذخیره و امانتدار بخوانند!!!
Farid / 27 April 2017
این نظر سنجی فقط و فقط برای تبلیغ انتخابات و حامی جمهوری اسلامی است.
من فکر میکردم رادیوزمانه یک رادیوی بیطرف است اما میبینم برعکس.
−−−−−−−−−−−−−−−
ویراستار: این “فقط و فقط” را از کجا میآورید؟
هدف از این نظرسنجی تدقیق ارزشگذاری در یک ماتریس سیاسی است.
در این باره هم میتوان نظرسنجی کرد که پرسید چه جایگاهی میدهید به چیزی یا کسی بر روی محوری که یکسرش “فقط و فقط” باشد، و سر دیگرش “آزادی بیان”.
با ندیدن تمایزها و قاطعیت “فقط و فقط” شروع دویارهای در کار نخواهد بود. به همین جایی میرسیم که هستیم.
شروع دوباره / 27 April 2017
کاندیداها هنوز بسیاری از مواضع خود را روشن نکرده اند.
تا حالا بیشتر حرفهایشان به شکل کلی گویی بوده.
اگر کمی دیرتر نظرسنجی کنید , پاسخ دهندگان کمتر مجبور میشوند دست به
پیشداوری بزنند.
اشکان / 28 April 2017
اقاى روحانى إز الأبقى كانديدها معتدل تَر ودر أين موقعيتى كه كسور قرار داره بهترين انتخاب است
سعيد / 11 May 2017