آمنه بهرامی، زنی که در اثر اسیدپاشی بینایی دو چشمش را از دست داده، خواستار تعویق قصاص مجید موحدی، عامل اسید پاشی به صورتش، شد. 
 
به گزارش روزنامه شرق، دلیل این درخواست از سوی آمنه بهرامی «اضطراب و فشارهای ناشی از آن» عنوان شده است. 
 
آمنه بهرامی می‌گوید که در دوره‌ای که قرار بود حکم اجرا شود به شدت تحت فشار بود و نیاز به استراحت دارد تا بتواند دوباره به زندگی عادی برگردد و از لحاظ روحی آماده شود. 
 
اجرای حکم قصاص مجید موحدی که قرار بود روز شنبه ۲۴ اردیهشت جاری انجام شود، با دستور مقامات قضایی برای مدت نامشخصی به تعویق افتاده بود. 
 
بر اساس این حکم قرار بود مجید موحدی با ریختن اسید در چشمانش از ناحیه دو چشم قصاص شود. 
مقامات قضایی علت توقف حکم را امکان بروز برخی مشکلات در حین انجام قصاص و وارد شدن صدماتی بیشتر از نابینا شدن چشم عنوان کرده و گفته بودند که پس از رفع این ایرادات حکم اجرا خواهد شد. 
برخی منابع خبری از احتمال اجرا شدن این حکم در روزهای اینده خبر داده بودند. 
 
آمنه بهرامی با بیان اینکه قصد دارد با رفتن به دادسرا، خواستار تعویق اجرای حکم شود، گفته است که چهارم خرداد برای ادامه عمل‌های جراحی‌ پوستش به اسپانیا برمی‌گردد و در این مدت خانواده مجید موحدی فرصت دارند تا میزان دیه و خسارت درخواستی از سوی امنه را تامین کنند. 
 
وی پیش‌تر به خبرنگاران گفته بود که در صورت پرداخت دیه ۲۰۰ میلیون تومانی و خسارت دو میلیون یورویی از انجام قصاص صرفنظر خواهد کرد. 
 
به گفته مهدی ربانی، وکیل مدافع مجید موحدی، تاکنون ۲۰۰ میلیون تومان از مبلغ دیه و خسارت تامین شده و تلاش‌ها در این زمینه ادامه دارد. 
 
آمنه بهرامی می‌گوید چهارم خرداد برای ادامه عمل‌های جراحی‌ پوستش به اسپانیا برمی‌گردد و در این مدت خانواده مجید موحدی فرصت دارند تا میزان دیه و خسارت درخواستی از سوی وی را تامین کنند
 
آمنه بهرامی اعلام کرده است که اکز قرار بر اجرای حکم قصاص باشد و دستگاه قضایی در این خصوص جدی باشد، برای اجرای حکم به ایران باز خواهد گشت. 
 
مجید موحدی در سال ۱۳۸۳ پس از پاسخ رد آمنه بهرامی برای ازدواج با او، تصمیم به پاشیدن اسید بر چهره دختر مورد علاقه‌اش گرفت. 
 
آمنه بهرامی پس از این حادثه، چشم‌هایش را از دست داد و مجید موحدی که به صورت آمنه اسید پاشیده بود از آن زمان تاکنون در زندان است. 
 

قصاص یکی از نهادهای کیفری در اسلام است که پی‌گیری اثر جنایت معنا می‌شود و در برخی کشورهای اسلامی، از جمله عربستان سعودی و ایران اجرا می‌شود.