پس از رويداد برکناری و ابقای وزير اطلاعات، در روزهای اخير سخنان تمجيدآميز مقامات حکومتی نسبت به «ولايت فقيه» و رهبر جمهوری اسلامی ايران اوج تازهای گرفته است.
به گزارش تارنمای رجانيوز، آيتالله محمدتقی مصباح يزدی، عضو مجلس خبرگان و شورای عالی انقلاب فرهنگی ايران در ديدار با جمعی از اعضای سپاه پاسداران گفت «ولايت فقيه» در زمان معصوم (امام زمان، امام آخر شيعيان) هم وجود داشته و مخالفت با آن در حد «شرک بالله» است.
مصباح يزدی گفت: «حتا در زمان حضور معصوم که برخی از مردم به امام دسترسی نداشتند، ائمه افرادی را به عنوان نائب و جانشين خود قرار میدادند و اين همان امری است که در فرهنگ ما “ولايت فقيه” نام دارد.»
وی افزود: «تاريخ نيز گواه است که از صدر اسلام تاکنون در شرايط عدم دسترسی به امام معصوم، بهويژه در زمان غبيت، فقها و علما نقش بسيار مؤثری داشتند و اگر آنها نبودند، چهبسا چيزی از اسلام باقی نمانده بود و اگر هم نامی از اسلام بود، محتوای آن کاملأ تحريف شده بود.»
اين استاد حوزه علميه قم همچنين گفت: «اگر پس از بررسی ادله ولايت فقيه به حقانيت آن پی برديم، بايد پای آن بايستيم و بدانيم که مخالفت با ولیفقيه مخالفت با ائمه و بر اساس روايات در حد شرک بالله است.»
پس از موافقت محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران با برکناری حيدر مصلحی، وزير اطلاعات و سپس ابقای وی توسط آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، تبليغات حکومتی در مورد «ولايت فقيه» افزايش چشمگيری يافته است.
اين رويداد که با اعتراض نمايندگان مجلس به احمدینژاد و سپس سکوت و انزوای وی همراه گرديد، عاملی شد تا مسئولان حکومتی بار ديگر بر دفاع از «ولايت فقيه» تأکيد بيشتری ورزند.
مجتبی ناوندی از خبرنگاران پشتيبان دولت نوشت احمدینژاد در ديداری با نزديکانش گفته است: هدف آنها اين است که خاکريز را بزنند و بعد از ريختن خاکريز، به سراغ حضرت آقا بروند ولی بنده کوتاه نخواهم آمد
امروز غلامرضا مصباحی مقدم نماينده اصولگرای تهران در مجلس گفت: «متأسفانه شاهد آنيم که قانون اساسی دارد تعطيل میشود و يک مسأله سرنوشتساز نظام که حکم ولايت فقيه است، مورد بیاعتنايی قرار گرفته شده است.»
وی افزود: «مشروعيت مسئولين به حکم ولی فقيه است و مابقی تصرف نامشروع است. الان چند روز است که دولت در حالت صبر و انتظار است. تا کی مجلس میتواند تحمل کند؟»
مصباحی مقدم افزود: «ما حيات را نمیخواهيم مگر برای خدا و حيات اسلام و رکن رکين ولايت فقيه و حاضريم جانمان را هم بدهيم.»
علی لاريجانی، رئيس مجلس نيز در پاسخ به وی افزود: «مشروعيت همه کسانی که در کشور کار میکنند به اين است که در مسير ولايت فقيه و سپهر انديشه ايشان باشند.»
روز پنجشنبه هشتم ارديبهشتماه علی لاريجانی در همايش روز ملی شوراها گفته بود «نقش رهبری در حفاظت از نظام انکارناپذير است.»
وی مواضع جمهوری اسلامی در مورد رويدادهای کشورهای عربی را نتيجه «تدابير انديشمندانه و دقيق» رهبری دانسته و گفته بود «موضع جمهوری اسلامی در برابر مسائل منطقه باارزشترين موضعگيری ممکن بود.»
رئيس مجلس به جنگ ۳۳ روزه اسرائيل و لبنان اشاره کرد و گفت: «آنچه در جبهه نبرد با اسرائيل ما را پيروز کرد فضايی معنوی بود که با عنايت آيتالله خامنهای در جبهههای ما شکل گرفت.»
محسن رضايی، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز امروز در نخستين نشست خبری خود در سال ۹۰ با اشاره با رويدادهای اخير گفت: «رهبری و ولايت فقيه يک امکان بینظير است که خدا به جامعه ما داده است.»
وی افزود: «کارکردهای ولايت فقيه در کشور بینظير است که هيچ رکن ديگری نمیتواند اين کارکرد مؤثر را داشته باشد.»
رضايی از جمله اين کارکردها را «ايجاد انسجام و وحدت ملی»، « هدايت جامعه به سوی آرمانها» و «مبارزه با انحراف» دانست و گفت در زمينه «انحرافات جديد» نيز تنها ولايت فقيه و رهبری میتواند با آنها مقابله کند.
آيتالله احمد خاتمی نيز در نماز جمعه روز گذشته تهران گفت: «تمام موفقيتهای کشور در عرصه دانش نوين فنآوری، سياسی و اقتدار سياسی و ديگر موفقيتها همه مديون حضور ولايت فقيه در کشور است.»
اين عضو مجلس خبرگان با اشاره تلويحی به وقايع اخير افزود: «مسئولان بايد بدانند که حمايت مردم مطلق نيست و مشروط به اطاعت از مقام معظم رهبری است.»
وی ادامه داد: «مشروعيت کل نظام به ولايت فقيه است و سه قوه وقتی مشروعيت دارند که امضای رهبری پای آنها باشد و هيچ قوهای بدون امضای رهبری اعتبار ندارد، بنابراين اطاعت از ولايتفقيه برای مسئولان کشور بدون ترديد واجب شرعی و قانونی است.»
برخی از اعضای کابينه محمود احمدینژاد نيز در سخنان خود به تعريف و تمجيد از «ولايت فقيه» پرداختند، از جمله کامران دانشجو، وزير علوم که امروز گفت: «هرچه داريم از ولايت داريم و اگر قرار است مسير را درست ادامه دهيم بايد نگاهمان به انگشت اشاره رهبری باشد.»
در همين حال خبرهای پراکندهای از محمود احمدینژاد که پس از ابقای حيدر مصلحی در جلسات دولتی، از جمله دو جلسه هيأت دولت شرکت نکرد و سفر خود به قم را لغو نمود، منتشر شده است.
علیاکبر جوانفکر، مدير عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ايران (ايرنا) و از همفکران احمدینژاد، در يادداشتی به نقل از محمود احمدینژاد نوشت: «پس از سالها حرکت بر مدار ولايت، به ضديت با انقلاب و رهبری متهم شدهام.»
«آئيننيوز»، تارنمای نزديک به اسفنديار رحيممشايی، رئيس دفتر رياست جمهوری، نوشت: «احمدینژاد آگاهانه سکوت کرده است تا تکتک افراد امتحان خود را پس دهند.»
اين سايت افزوده است که احمدینژاد «فرصت داده تا رجال سياسی، بهنام دفاع از ولايت، آنچه عقده و کينه دارند، عليه شمشير ولی زمان خوب خالی کنند و گمان کنند که اکنون از هر دو سو برندهاند.»
از سوی ديگر، مجتبی ناوندی از خبرنگاران پشتيبان دولت امروز در وبلاگ خود، «روزگاری نو»، نوشت احمدینژاد در ديداری با نزديکانش گفته است: «هدف آنها اين است که خاکريز را بزنند و بعد از ريختن خاکريز، به سراغ حضرت آقا بروند ولی بنده کوتاه نخواهم آمد، چون اينجا بحث “احمدی نژاد” نيست بلکه هدف نهايی آنها، خود آقا است.»
مجتبی ناوندی که خود در اين ديدار حضور داشته نوشته است: «روز گفتن “ناگفتههای احمدینژاد” فرارسيده است و دکتر تصميم دارد در يک برنامه زنده تلويزيونی اسنادی درباره توطئهها و مفاسد گذشته و همچنين برنامههای آينده اين گروه که مدتها است برای تأمين منافع خود، آرامش را از مردم گرفتهاند، ارائه دهد.»
پسر که ناخلف افتد پدر زند چوبش
پدر که ناخلف افتد ملت کند …نش
ملک الشعرا بهار گفته بود:
پدر ملت ایران اگر این بی پدر است
بر چنین کلت بر جد پدر باید …ید
حالا تو خنک بگو این شعر ما ملک الاشعرا نیست! خب خودمم می دونم نیست حالا بزار بحساب اون بابا. راستی گفته شده فردا تو بیت رهبری کله پاچه خورونه، خدا بیامرزه سیامک پورزندو، خوب خودش که و لورده کرد. سیامک بیرق بیشرفی آقا بود که از اون بالای طبقه ششم سرنگون شد تا بیرق آقا بره بالا. آخه مامان آقا باکره بوده!!!
از تهرون
کاربر مهمان / 30 April 2011
پس آقای مصباح یزدی، یعنی می فرمائید همە ما یک میلیارد و چند صد میلیون مسلمان اهل سنت و سایر شیعیانی کە بە “چوپانی” بە نمام ولایت فقیە اعتقاد نداریم ملحد و مشرک هستیم.
علی از کوردستان ایران / 30 April 2011
در جواب این نظرات و افاضات فقط یک کار ممکن است: خاموشی.
کاربر مهمان / 30 April 2011
احمدی نژاد رندانه خانه نشینی اختیار کرد تا به همه بگوید همه ی بدبختی های ما از ناحیه ی دخالتهای رهبر است و همچنین با یک گام عقب نشینی رهبر را وادار کرد چند گام عقب نشینی کند . خامنه ای در این بازی دریافت دخالت در امور دولت برایش هزینه بردار است و اگر بار دیگر دست به چنین کاری بزند باز هم باید هزینه های بیشتری بپردازد . احمدی نژاد هم دریافت که اگر کوتاه نیاید خامنه ای مجبور است جناح رقیب را برای حذف او وارد میدان کند امتیازاتی که به او می دهد بیشتر از امتیازاتی ست که به رقیب خواهد داد او رحیم مشایی را تایید خواهد کرد و پروسه ی پوتین مدودوف را قطع نمی کند . و احمدی نژاد هم متوجه شد که باید برای حذف روحانیت و خامنه ای کمی صبور باشد و در این پروسه روشش را تغییر دهد او نمی تواند هم ولی فقیه را بعنوان رکن مشروعیت در عین حال حفظ نماید و هم در مقابل آن علنی بایستد او باید سیاستمداری حرفه ای باشد تا به موقع و با یک کودتا و یا با فشار از پشت پرده کار خامنه ای را یکسره کند .
اما همانطور که گفتم مشروعیت موضوعی ست که جناح روحانیت علی رغم همه ی اختلافات داخلی اش آنرا موضوع مرگ و زندگی قلمداد می کند و دشمنی های درونی این طیف در حفظ قانون مشروعیت تبدیل به دوستی می گردد . اما در تاریخ اسلام هم مشاهده نشده است که بیعت برای کسب مشروعیت از مردم توسط مجاری واسطه ای مانند شورای نگهبان و یا مجلس خبرگان صورت گرفته شده باشد و با توجه به تقلبات انتخاباتی که حتی معتقدین به ولایت هم بر ان اذعان دارد این متدولوژی کسب مشروعیت هم دلیل محکمی بر نامشروع بودن نه تنها ولایت فقیه که کل جمهوری اسلامی ست . اما از سوی دیگر برخی مانند جنتی و مصباح یزدی مشروعیت را نه از مردم که مستقیم توسط خدا برشمرده اند و با توجه به اختلاف طیف روحانیت روی این مسئله و اعلام بیش از پنج تن از مراجع مبنی بر تقلب در انتخابات و همچنین نامشروع بودن بسیاری از اقدامات جمهوری اسلامی باز هم جمهوری اسلامی حکومتی نه جمهوری و نه اسلامی ست . و به همین دلیل است که جمهوری اسلامی تنها از طریق استبداد دینی توانسته است بیش از سه دهه حکومت کند .
کاربر مهمان فرهاد - فریاد / 01 May 2011