محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی نامه‌ای خطاب به فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشته و  از برخی حوادث روزهای اخیر ازجمله بازداشت چند نفر از مدیران کانال‌های تلگرامی اصلاح‌طلب ابراز نگرانی کرده است.

چهارشنبه ۲۵ اسفند مأموران یک نهاد اطلاعاتی و نظامی ادمین‌های چند کانال خبری اصلاح‌طلب را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند. ادمین‌های کانال‌های «اصلاح‌طلبان نیوز»، «اصلاحات نیوز»، «مجمع اصلاح‌طلبان» و «حامیان دولت» در میان بازداشت شدگان بودند. ظاهراً اتهام بازداشت‌شدگان «اقدام علیه امنیت ملی» بوده است.بر اساس گزارش‌ها، بین ۶ تا ۱۲ نفر از فعالان اصلاح‌طلب در تلگرام دستگیر شده‌اند.

محمود صادقی، نماینده مردم تهران و از اعضای هیات رییسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمد علی جعفری نوشته که بازداشت هم‌زمان گروهی از مدیران کانال‌های تلگرامی با گرایش‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان و حامیان دولت موجی از نگرانی در جامعه برانگیخته است.

صادقی با اشاره به اینکه ضرورت عدم ورود سپاهیان به دسته‌بندی‌های سیاسی همواره مورد تأکید بنیانگذار جمهوری اسلامی بوده و خود جعفری هم اخیراً در جمع فرماندهان و مسئولان سپاه تأکید کرده که «احدی در سپاه چه از پاسداران و چه از فرماندهان حق دخالت سیاسی و جناحی در انتخابات و تخریب کاندیداها را ندارند»، حوادث روزهای اخیر را عامل تگرانی جامعه نسبت به التزام عملی این نهاد به این سیاست‌ها دانسته است.جعفری در جمع فرماندهان سپاه گفته بود: «دستگاه‌های نظارتی در سپاه موظف شده‌اند اجرای این مهم را با حساسیت و دقت به‌طور مستمر دنباله‌گیری و کنترل نموده و با متخلفین بدون اغماض برخورد نمایند.»

صادقی نوشته بازداشت هم‌زمان گروهی از مدیران کانال‌های تلگرامی با گرایش‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان و حامیان دولت درحالی ‌انجام شده که بیشتر مجاری رسانه‌ای کشور، اعم از صداوسیما، خبرگزاری‌ها و نیز کانال‌های تلگرامی و دیگر شبکه‌های اجتماعی، بعضاً منتسب به سپاه پاسداران، با برخورداری از منابع مالی عمومی در گستره وسیعی در حال فعالیت علیه اصلاح‌طلبان و حامیان دولت هستند.

او از جعفری خواسته که نسبت به حفظ شأن و مراقبت از جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اهتمام بیشتری داشته باشد.

محمود صادقی، روز ۲۶ اسفند هم در توئیتی نوشت که در تلاش بوده که با مرجع دستوردهنده و نهاد بازداشت‌کننده شش ادمین کانال‌های تلگرامی تماس بگیرد، اما کسی پاسخگو نیست.

او در توئیت دیگری، همزمان با توئیت پیشین، حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی و صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه را خطاب قرار داد و پرسید: «آقای رئیس جمهور، آقای رئیس قوه قضائیه، چرا پاسخگو نیستید؟»

همچنین الیاس حضرتی، عبدالکریم حسین‌زاده،‌ بهرام پارسایی و محمدعلی وکیلی چهار نماینده اصلاح‌طلب مجلس ایران در پیوند با بازداشت‌های اخیر گروهی از دست‌اندرکاران رسانه‌ای روز جمعه ۲۷ اسفند نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نوشتند.

آن‌ها در این نامه گفته‌اند بازداشت این افراد در آستانه نوروز و انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا «شائبه‌های زیادی درخصوص انگیزه این اقدام برانگیخته است.»

نمایندگان اصلاح‌طلب نوشته‌اند: «این دستگیری‌ها معلوم نیست به وسیله کدام نهاد یا دستگاه انجام شده است و در این بین سوال واقعی این است که آیا دستگاه مذکور وزارت اطلاعات بوده یا غیر از آن.»

آن‌ها در هر دو صورت حسن روحانی را مسئول پاسخگویی به این موضوع دانسته و پرسیده‌اند که اگر این اقدامات توسط وزارت اطلاعات یا هر نهاد دیگر صورت گرفته «چرا فرآیند قانونی طی نشده است؟»

این نمایندگان گفته‌اند اگر در این زمینه اقدامی نشود در هنگام بازگشایی مجلس در سال جدید چهار وزیر اطلاعات، دادگستری، کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی را به مجلس فراخواهند خواند.

روز چهارشنبه ۲۵ اسفند، سایت «آمدنیوز»، از سایت‌های مدافع دولت، گزارش داد که در آخرین جلسه هیئت دولت در سال ۱۳۹۵ به ریاست حسن روحانی، وزیران کشور و اطلاعات گزارشی از بازداشت‌های اخیر ارائه داده‌اند و در این جلسه حسن روحانی از سازمان اطلاعات، سپاه پاسداران و قوه قضائیه به این دلیل انتقاد کرده است.