سازمان گزارشگران بدون مرز با انتشار اطلاعيهای اعلام کرد آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران، میخواهد خبرگزاری ايرنا را به پايگاه اطلاعرسانی رهبری تبديل کند.
اشاره گزارشگران بدون مرز به واکنش روز شنبه سوم ارديبشهت ۹۰ از سوی دفتر رهبر جمهوری اسلامی ايران به نحوه انتشار سخنان آيتالله خامنهای در خبرگزاری جمهوریاسلامی ايران (ايرنا) است.
دفتر رهبر جمهوری اسلامی ایران در اين اطلاعيه، نحوه انتشار سخنان آیتالله خامنهای در خبرگزاری ایرنا را در رابطه با جريانات اخير مربوط به وزير اطلاعات،«ناقص و غيرمسئولانه» ناميده بود.
آيتالله خامنهای طی سخنانی در جمع مردم استان فارس با اشاره به جريانات مربوط به کنارهگيری و ابقای وزير اطلاعات گفته بود: «در قضيه اخير (برکناری وزیر اطلاعات) احساس شد از مصلحت بزرگی غفلت شده است.»
خبرگزاری ايرنا در خبر اوليه خود که مورد اعتراض دفتر آيتالله خامنهای قرار گرفت، اين بخش از سخنان وی را انعکاس نداده بود.
دفتر رهبر جمهوری اسلامی ایران در اطلاعيهای، نحوه انتشار سخنان آیتالله خامنهای را در خبرگزاری ایرنا، «ناقص و غيرمسئولانه» نامید
اين خبرگزاری همچنين هفته گذشته از انتشار خبر مخالفت آيتالله خامنهای با کنارهگيری حيدر مصلحی از وزارت اطلاعات به مدت چند روز خودداری کرد.
سازمان گزارشگران بدون مرز در ادامه اطلاعيه گفته است «تشديد جنگ قدرت ميان جناح خامنهای و احمدینژاد از رسانههای طرفدار دولت قربانی گرفت.»
اين بخش از اطلاعيه به اختلاف رئيسجمهور و رهبر جمهوری اسلامی ايران بر سر برکناری وزير اطلاعات اشاره دارد.
اين اطلاعيه افزوده «چندين سايت طرفدار رئيسجمهور که با انتشار خبرهایی از تصميم وی مبنی بر برکناری وزير اطلاعات حمايت میکردند، مسدود شدند.»
طی هفته گذشته، چندين سايت حامی محمود احمدینژاد از جمله دولتيار، محرمانهنيوز و رهوا فيلتر شدند.
محمود احمدینژاد نیز پس از این رخدادها، تاکنون از شرکت در جلسات هیأت دولت خودداری کرده است.
پيش از اين وبسايتهای پشتيبان دولت نوشتند محمود احمدینژاد پس از برکناری حيدر مصلحی، وزير اطلاعات و سپس ابقای وی توسط آيتالله علی خامنهای، به نشانه «اعتراض» از حضور در نهاد رياستجمهوری خودداری کرده است.
منابع خبری در ايران روز سهشنبه ششم ارديبهشتماه جاری «برکناری مصلحی از وزارت اطلاعات، برکناری سعيد جليلی از شورای عالی امنيت ملی و انتصاب اسفنديار رحيممشايی بهعنوان معاون اول رئيسجمهور» را از «شروط» محمود احمدینژاد برای بازگشت به دفتر کارش عنوان کردند.
اين خبر از سوی منابع نزديک به وبسايت رجانيوز نيز تأييد شد.
گزارشگران بدون مرز که انجمنی بينالمللی در دفاع از آزادی رسانهها است، در اين اطلاعيه گفته در ايران وکلا و روزنامهنگاران همچنان «هدف سرکوب» هستند.
این انجمن مدافع آزادی همچنین بازداشت محمد سيفزاده، وکیل دادگستری و علیرضا رجايی، فعال سیاسی را محکوم کرده است.
محمد سيفزاده، وکيل دادگستری و عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر از سوی مأموران امنيتی بازداشت شده و در زندان اروميه است.
مرضيه نيکآرا، وکيل محمد سيفزاده به کميته گزارشگران حقوق بشر گفته است پرونده آقای سيفزاده در حال حاضر در شعبه ششم بازپرسی اروميه تحت بررسی است. وی اتهام وارده به موکلش را «اقدام عليه امنيت ملی از طريق خروج غيرقانونی از مرز» عنوان کرد.
به گفته مرضيه نيکآرا، محمد سيفزاده در بازجويیها اين اتهام را نپذيرفته و گفته که به منظور انجام کار تحقيقاتی به اروميه آمده است.
علیرضا رجايی، فعال ملی- مذهبی و روزنامهنگار نیز یکشنبه چهارم ارديبهشت جاری بازداشت شد.
خبرگزاری فارس با اعلام اين خبر، دليل دستگيری وی را «ارتکاب جرايم امنيتی» عنوان کرده است.
علیرضا رجايی عضو شورای فعالان ملی- مذهبی است و سردبيری نشريه ايران فردا را بر عهده داشته است. وی همچنين دبير سياسی بسياری از روزنامههای اصلاحطلبان از جمله روزنامههای جامعه، توس، نشاط، عصر آزادگان و خرداد بود.
رهبری بزودی ادعای خدایی خواهد کرد. رهبری معلوم نیست رهبر کیست. او اصلا حالا دیگر هم خودش رهبر است و هم مجری قانون است و هم قانون گذار است و هم بزودی خودش همچون خدا که هم صمد و هم لو یلد است و هم ولایولد است، یعنی به همه چجا محیط است و بر همه جا محاط است است دایره وجود است و خودش اصلا میشود رهبر خودش چون همه چیز درش تبلور پیدا کرده و می کند و همه چیز در خودش ظهور می کند ذوب می شود و هست می شود و نیست می شود. لا اله الی خامنه ای. خامنه ای اکبر، لاهول ولا قوت الی خامنه ای العظیم. خامنه ای این صرف بزرک فعا تخنث. این برتر از علی العزم، این برتر از بها الله، این برتر از باب الله، این عباس افندی با هوش ، این میرزا کریم خان رشتی… و این خدای احد و واحد.
جانثار رهبری / 28 April 2011
دربار بریتانیا مرتب در حال تذکر دادن و ایراد گرفتن از بی بی سی و سایر رسانه ها است. جولای سال 2007 بود که بی بی سی خبری درباره عصبانی شدن ملکه از دست عکاس مشهوری به نام «انی لبوویتز» منتشر کرد. خبر نادرست هم نبود، فقط می گفتند بد تنظیم شده است و نوع تدوین قیلم نشان می دهد که ملکه عصبانی بوده. کاخ باکینگهام تا بی بی سی را مجبور به عذرخواهی رسمی نکرد دست برنداشت. حتی شرکت خصوصی سازنده این فیلم مستند «بلو پیتر» هم مجبور به عذرخواهی شد. اینکه حاکم در برخی موارد به رسانه ها تذکر بدهد چیزی نیست که رهبر ایران باب کرده یا فقط نوبر جمهوری اسلامی باشد. چرا گزارشگران بدون مرز به شکایت های خانواده سلطنتی بریتانیا از رسانه ها نمی پردازند؟
میم / 28 April 2011
آقای ميم عزيز به نظر ميرسد شما تمام خبر را در عنوان آن خلاصه کرده ايد و خودتان را خلاص کرده ايد .آيا وقت داريد فکر کنيد چگونه ميشود يک وزير را در انگلستان به رييس دولت تحميل کرد ؟برای آنجاکه در خبر ادعاشده وکلا و روزنامهنگاران همچنان «هدف سرکوب» هستند. هم يک کاری بکنيد.
کاربر مهمان / 28 April 2011
آقای میم به درستی نحوه ی مجبور کردن ملکه را بیان کردند ولی نحوه ی مجبور کردن حمهوری اسلامی را نیز بیان کنید و بگویید چرا روزنامه نگاران ایران نه تنها عذر خواهی باید کنند نه تنها زندانی باید بشوند بلکه زیر شکنجه باید بع بع کنند تا رهبر از سر اعدام آنها بگذرد و ریشخندی هم بزند . . همیشه مرغ همسایه برای طرفداران ولایت غاز است . اما برادر عزیز هیچوقت به این فکر کرده اید که اگر مادر من جنده شد دلیل نمی شود که مادر دیگران هم جنده شوند . اگر انگلیس بد است شما با رافت اسلامیتان نشان داده اید که چقدر خوب و الهی هستید . این کمال پررویی ست که تنها مواجب بگیران حکومتی دست به چنین کارهای سخیفی می زنند و با طرح ورود به سیستم اینترنتی هرج و مرج فکری ایجاد می کنند همانطور که وزیر اطلاعات عزیزتان و سرداران سپاه اعلام کرده اند –
کاربر مهمان فرهاد - فریاد / 29 April 2011
بی ربط ترین نظری که میشود راجع به این مقاله داد توسط (میم در تاریخ پنجشنبه, 02/08/1390 – 17:52) داده شده. این مقایسه آگاهانه در پی گمراهی خواننده بوده و در خوش بینانه ترین حالت قیاس مع الفارق میباشد.
“از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد: قیاس معالفارق یا مقایسه نادرست یا مغالطه تمثیل از طریق اهمال در شرایط استدلال استقرایی پدید میآید که موضوع آن سرایت حکم یک امر به امر دیگر باشد بدون آن که شباهت کاملی میان آنها وجود داشته باشد.”
بگفته ایشان دربار بریتانیا مرتب در حال تذکر دادن و ایراد گرفتن از بی بی سی و سایر رسانه ها است و خبر جولای سال 2007 ((چهار سال قبل)) منقول ایشان هم به معنی ((مرتب در حال تذکر دادن و ایراد گرفتن از بی بی سی و سایر رسانه ها است)) ضمن اینکه هیچ مصداقی برای ((سایر رسانه ها)) مرقوم نمیفرمایند، اشاره ای مبهم به این ((ایراد و تذکر)) که گویا ملکه از دست عکاس مشهوری به نام «انی لبوویتز» عصبانی بوده و بی بی سی در عین اینکه این عصبانیت در فیلم مشهود است پس از پخش این خبر ((تحت فشار های جسمی، روحی، روانی، مادی، معنوی، . . . . دربار ستمگر انگلیس)) ناچار به عذرخواهی میشود.
اکنون میپردازیم به سؤال به حق “برادر” میم و ضمن پشتیبانی از مواضع اصولی ایشان خواستار پیگیری آن از سوی سایر نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل، شورای امنیت، سازمان اوپک، شورای نگهبان، . . . . میباشیم و از کلیه خوانندگان متعهد رادیو زمانه هم میخواهیم با امضاء (( پتیشن ))ی که بهمین منظور تشکیل شده روحیه ظلم ستیزی خود را تحریک و مواضع “برادر” میم را تحکیم کرده و مشت محکمی هم به دهان برلوسکنی بزنند. ای شما و اینهم سؤال “برادر” میم: چرا گزارشگران بدون مرز به شکایت های خانواده سلطنتی بریتانیا از رسانه ها نمی پردازند؟
مرحبا، برادر “واو”
کاربر مهمان برادر "واو" / 29 April 2011