محمود احمدینژاد پس از شرکت نکردن در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بار دوم در جلسه هیأت دولت شرکت نکرد.
خبرگزاری فارس امروز اعلام کرد که جلسه هیأت دولت بار ديگر به رياست محمدرضا رحيمی برگزار شد و حيدر مصلحی، وزير اطلاعات نيز در آن حضور داشت. بدين ترتيب محمود احمدینژاد، رئيس جمهور ايران برای بار دوم در جلسه هيأت دولت شرکت نکرد.
همچنين به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز گذشته به رياست علی لاريجانی برگزار گرديد. اين در حالی است که محمود احمدینژاد رئيس شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
پيش از اين وبسايتهای پشتيبان دولت نوشتند محمود احمدینژاد پس از برکناری حيدر مصلحی، وزير اطلاعات و سپس ابقای وی توسط آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، به نشانه «اعتراض» از حضور در نهاد رياستجمهوری و جلسه هیأت دولت خودداری کرده است.
از سوی ديگر علی بنايی، نماينده قم در مجلس به تارنمای خبرآنلاين گفت که سفر اين هفته احمدینژاد و هیأت دولت به اين شهر در چارچوب سفرهای استانی، انجام نخواهد شد.
جرس نوشت، احمدینژاد در ديدار با اعضای شورای شهر تهران گفته از وضعيت پيش رو به ستوه آمده است
خبرگزاری فارس همچنين خبر داد که برخی از نمايندگان مجلس درحال امضای نامهای هستند که در آن به محمود احمدینژاد درباره مسائل اخير توصيههايی شده است.
در اين نامه که گفته میشود ابتدا قرار است به احمدینژاد ارسال گردد و در صورت عمل نکردن به آن در مجلس خوانده شود؛ درباره «قانون اساسی، وظايف اساسی رياست جمهوری و همچنين اطاعت از رهبری و اسلام» توصيههايی شده است.
منابع خبری در ايران روز سهشنبه ششم ارديبهشتماه جاری «برکناری مصلحی از وزارت اطلاعات، برکناری سعيد جليلی از شورای عالی امنيت ملی و انتصاب اسفنديار رحيممشايی بهعنوان معاون اول رئيسجمهور» را از «شروط» محمود احمدینژاد برای بازگشت به دفتر کارش عنوان کردند.
اين خبر از سوی منابع نزديک به وبسايت رجانيوز نيز تأييد شد.
با اين حال روز گذشته علیمحمد بزرگواری، عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس به خبرگزاری برنا گفت احمدینژاد شامگاه دوشنبه پنجم ارديبهشت به ديدار رهبری جمهوری اسلامی ايران رفته تا «دغدغههايش» را با وی در ميان بگذارد.
تارنمای جنبش راه سبز (جرس) نيز از «پشت پردههای مهم» جلسه اخير اعضای شورای شهر تهران و محمود احمدینژاد خبر داد.
جرس به نقل از «منابع آگاه» نوشت، احمدینژاد در اين ديدار گفته است که از وضعيت پيش رو به ستوه آمده است.
وی همچنين افزوده است که پس از ترور دانشمندان هستهای قصد داشت سه وزير دفاع، کشور و اطلاعات را برکنار کند اما صبر پيشه نموده و تلاش کرده تا وضعيت بهبود يابد.
بنا به اين گزارش، احمدینژاد به اعضای شورای شهر که در اين ديدار بر بازگشت او به جلسههای هیأت دولت تأکيد داشتند گفته است: «شما چطور از من میخواهيد که بيش از اين صبور باشم. اختيارات من در دولت در حد تعيين و تغيير وزير بود که اين اختيار نيز حالا از من سلب شده است.»
برخی از چهرههای اصولگرا به محمود احمدینژاد هشدار دادهاند که در برابر «حکم حکومتی» رهبر جمهوری اسلامی ايران در ابقای حيدر مصلحی، «ايستادگی» نکند.
آيتالله خامنهای نيز در سخنرانیهای اخير، موضوع اختلافش با احمدینژاد را بر سر وزير اطلاعات تأييد کرد اما با اين حال اين اختلاف را «بیاهميت» توصيف نمود.
فک کنم اگه سران فتنه این رفتار داشتن صدا و سیما هی می گفت : ملاک وضع حال افراد است و با همین یه جمله + یه تجمع میلیونی و حماسه ساز خود جوش مردمی دخلشو میاوردن راستی چرا آقای رئیس جمهور جمله ی معروف : رهبري فصلالخطاب است فراموش کردند ؟ متاسفم .
مهرانی / 27 April 2011
این بازی محض است. دوستان اطلاع رسانی کنید.
Anonymous / 27 April 2011
آقای احمدینژاد، پس از ۶ سال در مقام ریاست جمهوری و بالاترین مقام اجرائی، مسافرتهای بسیار به کشورهای مختلف با فرهنگهای گوناگون، آشنا شدن با رفتارهای دیپلماتیک، پی بردن به قدرتمداران اصلی جهان و…امروز، باید از خود، خودی نشان دهد و اظهار وجود کند. او از خود میپرسد، تا کی اطاعت از امر رهبری ؟ تا کی دستمال زدن به ریش آیات عظام و علمای دین؟ تا کی گندهگوییهای مدیریت جهانی؟ تاریخ ایران، از احمدینژاد چگونه یاد خواهد کرد؟ آیا نبود احمدینژاد در حیات سیاسی ایران، احساس نقصان و کمبود برای ایرانیان دارد؟ آیا او در ریشهکنی فساد،رشوه،شبه مافیاها،فقر و….موفق بوده یا باند او،رقیبی در مقابل دیگر باندها بوده است؟ آیا خود را مورد سواستفاده سیاسی سپاه و عروسک خیمهشببازی رهبری میبیند؟ آیا….
ایراندوست / 27 April 2011