رهبر جمهوری اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به حيدر مصلحی، وزير اطلاعات مسئوليت وی را به‌رسميت شناخت. ۲۱۶ نماينده مجلس نيز در نامه‌ای نوشتند که از نظر مجلس، مصلحی همچنان وزير است.

به گزارش خبرگزاری‌های ايران آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران در نامه‌ای خطاب به حيدر مصلحی، وزير اطلاعات که تاريخ آن ۳۰ فروردين است به‌شکل رسمی مسئوليت وی را تأييد کرد.

آيت‌الله خامنه‌ای در اين نامه از وزير اطلاعات خواسته است تا «بيش از پيش در انجام مأموريت‌های مهم داخلی و خارجی وزارت اطلاعات اهتمام به خرج دهد» و «با حمايت دولت و همکاری ساير نهادهای اطلاعاتی» اجازه کوچک‌ترين سستی در انجام وظايف اين «دستگاه مهم» را ندهد.

نامه رهبر جمهوری اسلامی در حالی منتشر می‌شود که موضوع «استعفا»ی حيدر مصلحی در روزهای گذشته چالش‌های نوينی را در جمهوری اسلامی ايران برانگيخت.

۲۱۶ نماينده مجلس ايران در نامه‌ای خطاب به محمود احمدی‌نژاد از وزير اطلاعات پشتيبانی کردند

از سوی ديگر امروز ۲۱۶ نماينده مجلس ايران نيز در نامه‌ای خطاب به محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهوری ايران ضمن اعلام پشتيبانی از وزير اطلاعات خواستار موضع‌گيری صريح وی برای جلوگيری از «سوء‌استفاده‌ دشمنان» شدند.

آن‌ها در نامه خود نوشتند: «تغيير وزير اطلاعات که در طول مدت کوتاه مسئوليت‌اش به‌خوبی از عهده‌ وظايف خويش برآمده است‌ در وضعيت حساس کنونی به هيچ‌وجه به مصلحت کشور نبود.»

اين نمايندگان به اشاره به موضع رهبر جمهوری اسلامی در اين‌باره، افزودند: «از نظر مجلس شورای اسلامی جناب آقای مصلحی همچنان وزير است و انتظار آن است که حضرت عالی در تبعيت از مقام معظم رهبری با موضع‌گيری صريح به حمايت از وزير محترم اطلاعات به سوء استفاده ‌دشمنان خاتمه دهيد.»

شامگاه يک‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰ خبرگزاری‌های ايران خبر دادند محمود احمدی‌نژاد، با استعفای مصلحی از وزارت اطلاعات موافقت کرده و وی را به عنوان «مشاور رئيس‌جمهور در امور اطلاعاتی» منصوب کرده است.

اما تنها دو ساعت پس از انتشار اين خبر، خبرگزاری فارس برای نخستين بار خبر داد که آيت‌الله علی خامنه‌ای با کنار رفتن مصلحی از وزارت اطلاعات مخالفت کرده است.

اين خبر دقايقی بعد از سوی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) و خبرگزاری مهر نيز منتشر شد.

اين سه خبرگزاری، خبرهای پيشين خود درباره استعفای حيدر مصلحی را نيز حذف کرده‌اند.

اين در حالی بود که خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ايرنا) همچنان بر استعفای مصلحی اصرار می‌ورزيد.

ظهر دوشنبه ۲۷ فروردين خبرگزاری ايرنا تأييد کرد که آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران با استعفای حيدر مصلحی مخالفت کرده است. اما ساعتی بعد، اين خبر را حذف کرد و خبرهای مربوط به موافقت محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهوری ايران با استعفای حيدر مصلحی از وزارت اطلاعات در صفحه اصلی اين خبرگزاری قرار گرفت.

در همین حال علی‌اکبر جوانفکر، مدير عامل خبرگزاری ايرنا نيز در تارنمای شخصی‌اش، خبر مخالفت رهبر جمهوری اسلامی ايران با استعفای وزير اطلاعات را «جعلی» توصيف کرد.

به گفته وی «رسانه‌های دروغ‌پرداز و اقتدارگرا» با انتشار اين خبر «جعلی» در حال «طراحی و اجرای سناريوی جديدی عليه دولت» برای وانمود‌سازی «عدم ولايت‌پذيری رئيس‌جمهور و همچنين قرار دادن رهبر انقلاب در مقابل خبر دروغ منتشر شده از قول ايشان هستند.» 

«استعفا»ی حيدر مصلحی واکنش‌های متفاوتی را در محافل سياسی جمهوری اسلامی ايران برانگيخت.

از سويی طرفداران دولت آن را نتيجه مقاومت مصلحی در برابر «اعمال نظرهای جریان نفوذی در حوزه مسائل امنیتی کشور» ارزيابی کردند و از سوی ديگر مخالفان دولت نيز دليل آن را برکناری حسين عبداللهی، از مسئولان وزارت اطلاعات، توسط مصلحی عنوان نمودند. آن‌ها گفتند اسفنديار رحيم‌مشايی، رئيس دفتر محمود احمدی‌نژاد از پشتيبانان عبداللهی بوده است.