بر اساس آمار مخالفان حکومت معمر قذافی، از آغاز اعتراضات و درگيری‌های نظامی در ليبی تا کنون، ۱۰هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، فرانکو فراتينی، وزير امور خارجه ايتاليا که اين خبر را می‌داد، با استناد به شورای ملی انتقالی شورشيان گفت تا کنون ۵۵ هزار نفر نيز زخمی شده‌اند.

فراتينی در ديدار با مصطفی عبدل جليل، رئيس شورای انتقالی ليبی در شهر رم، قول داد که به مجروحان درگيری‌های اين کشور در بيمارستان‌های ايتاليا رسيدگی شود.

وزير امور خارجه ايتاليا همچنين گفت اين کشور تلاش خواهد کرد تا به ليبی نيروهای پزشکی ارسال کند.

فرانکو فراتينی افزود در نشست بعدی گروه تماس ليبی، احتمال فروش نفت از طريق شورشيان در دستور گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.
 

در ۱۰ روز گذشته حدود ۱۰ هزار نفر از مناطق جنگی ليبی گريخته‌اند

از سوی ديگر «برنامه جهانی غذا» وابسته به سازمان ملل طرح تأمين غذايی ۵۰ هزار نفر در ليبی را آغاز کرده است.

اين سازمان اعلام کرد که کاروان بشردوستانه به غرب ليبی وارد شده و نخستين کمک‌های انسانی را با خود آورده است. اين کاروان شامل هشت کاميون مواد غذايی است که برای ۳۰ روز ۵۰ هزار نفر کافی خواهد بود.

در همين حال يک کشتی با نزديک به هزار پناهجو از شهر مصراته که در آن درگيری‌های نظامی در جريان است به بنغازی، شهری که در دست شورشيان است رسيد.

بنا بر تخمين کميساريای عالی پناهندگی سازمان ملل در ۱۰ روز گذشته حدود ۱۰ هزار نفر از مناطق جنگی گريخته‌اند.

بر پايه گزارش‌های منتشرشده، دولت آلمان کمک‌های مالی خود به مردم شهر مصراته را از دو ميليون يورو به هفت ميليون يورو افزايش داده است.
 

از سوی ديگر فرانسه عليه استقرار نيروهای زمينی در ليبی موضع‌گيری کرد. آلن ژوپه، وزير امور خارجه اين کشور امروز در برابر خبرنگاران امکان فرستادن سربازان به خاک ليبی را «دشمنانه» توصيف کرد.
 

وی با بيان اين‌که نيروهای شورای انتقالی می‌بايست هدف‌های جنگنده‌های ناتو را تعيين کنند، افزود: «اين نقش را آنان می‌توانند بر عهده گيرند بدون آن‌که ارسال نيروهای زمينی به اين کشور لازم باشد.»
 

در همين حال جنگنده‌های ناتو همچنان طرابلس، پايتخت ليبی را بمباران کردند. بر اساس گزارش ناتو در بروکسل، اين حملات به مقر فرماندهی نظامی و به‌ويژه بخش ارتباطات آن صورت گرفته است.