همه خبرهايی که درباره ابقای حيدر مصلحی در وزارت اطلاعات بود، عصر امروز دوشنبه ۲۹ فروردين ۹۰ از روی تارنمای خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) حذف شد.
ظهر امروز خبرگزاری ايرنا تأييد کرده بود که آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران با استعفای حيدر مصلحی مخالفت کرده است.
ايرنا اما ساعتی بعد اين خبر را حذف کرد و هماکنون خبرهای مربوط به موافقت محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران با استعفای حيدر مصلحی از وزارت اطلاعات در صفحه اصلی اين خبرگزاری قرار دارد.
در همين حال خبرگزاری فارس نيز خبر داده بود که حيدر مصلحی امروز برای حضور در جلسه توديع و معارفه معاون وزارت اطلاعات به اين وزارتخانه رفته اما فارس اندک زمانی پس از انتشار اين خبر، آن را حذف کرد.
خبرگزاریهای ايران نوشتهاند که چند روز پيش فردی به نام «عبداللهيان» از يک معاونت در وزارت اطلاعات برکنار شده و همين موضوع باعث«خشم» محمود احمدینژاد و اسفنديار رحيم مشايی، رئيس دفتر رئيسجمهور شده است.
به نوشته پارلماننيوز و خبرگزاری مهر، برکناری عبداللهيان باعث برکناری حيدر مصلحی شده است.
با اين حال اين خبرگزاریها سمت آقای عبداللهيان را متفاوت گزارش کردهاند. پارلماننیوز از وی به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت اطلاعات نام برده اما خبرگزاری مهر از وی به عنوان معاون هماهنگکننده یاد کرده است.
وبسايت رسمی رهبر ايران نيز تا لحظه تنظيم اين خبر، درباره استعفای وزير اطلاعات و موضعگيری آيتالله خامنهای، خبری منتشر نکرده است.
خبرگزاریهای ایران: برکناری عبداللهيان از سوی مصلحی از معاونت وزارت اطلاعات باعث برکناری خودش شد
شامگاه يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰ خبرگزاریهای ايران خبر دادند محمود احمدینژاد، رئيسجمهوری ايران با استعفای مصلحی از وزارت اطلاعات موافقت کرده و وی را به عنوان «مشاور رئيسجمهور در امور اطلاعاتی» منصوب کرده است.
اما تنها دو ساعت پس از انتشار اين خبر، خبرگزاری فارس برای نخستين بار خبر داد که آيتالله علی خامنهای با کنار رفتن مصلحی از وزارت اطلاعات مخالفت کرده است.
اين خبر دقايقی بعد از سوی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) و خبرگزاری مهر نيز منتشر شد.
اين سه خبرگزاری، خبرهای پيشين خود درباره استعفای حيدر مصلحی را نيز حذف کردهاند.
در همین حال علیاکبر جوانفکر، مدير عامل خبرگزاری ايرنا نيز در تارنمای شخصیاش، خبر مخالفت رهبر جمهوری اسلامی ايران با استعفای وزير اطلاعات را «جعلی» توصيف کرده است.
به گفته وی «رسانههای دروغپرداز و اقتدارگرا» با انتشار اين خبر «جعلی» در حال «طراحی و اجرای سناريوی جديدی عليه دولت» برای وانمودسازی «عدم ولايتپذيری رئيسجمهور و همچنين قرار دادن رهبر انقلاب در مقابل خبر دروغ منتشر شده از قول ايشان هستند.»
جوانفکر افزوده: «برای آگاهان سياسی واضح است که تغيير وزير در وزارتخانه استراتژيک و مهمی چون وزارت اطلاعات، بدون هماهنگی رئيسجمهور و رهبری انقلاب، امکان ندارد و اينگونه خبرسازیها که رئيسجمهور تصميمی را بگيرد وکمتر از دو ساعت بعد رهبری انقلاب آن را رد کند هيچ منطق عقلانی ندارد و علاوه بر تضعيف رئيسجمهمور، تضعيف شخص رهبری انقلاب و جايگاه ولايت فقيه نيز میباشد.»
وزير اطلاعات در ايران از جمله وزرايی است که رئيسجمهور برای انتخاب و معرفیاش به مجلس برای گرفتن رأی اعتماد، بايد با آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران نيز مشورت کند.
وی نوشته است که خبرهای مربوط به آیتالله خامنهای، تنها هنگامی معتبر هستند که از سوی دفتر وی و یا در وبسایت رسمیاش منتشر شود.
چه کسي جز آقای احمدی نژاد می تواند آقای خامنه اي را چنین دچار دردسر کند ؟
احسان / 18 April 2011
من در انتخابات ۸۸ اولش حدس زدم که هدف از اعلام احمدینژاد به عنوان برنده انتخابات جلوگیری کردن از رئیسجمهور شدن موسوی بود و الا خامنهای میدانست که مردم احمدینژاد را نمیخواهند و این کار نفرت از حکومت را در بین مردم افزایش خواهد داد. من معتقد بودم که چند ماه بعد وقتی جو یک کنی آرام گرفت، احمدینژاد به یک دلیل واهی استعفا خواهد کرد. با گذشت زمان ولی دیدم اینا انگار خیلی با هم جورن و قبول کردم تحلیل من اشتباه بود. الآن چند هفتهایست که حملات به احمدینژاد بالا گرفته در حالیکه رهبری بروز هر گونه اختلاف نظرها را مناسب نمیداند. سابت الف مرتب به احمدینژاد گیر میدهد. ولی اتفاق جالب از طرف امید حسینی وبلاگنویس ولائیست که سعی دارد با منطق از احمدینژاد انتقاد کرده و محلی برای خالی کردن دل ناراضیها به وجود آورد. به احتمال زیاد وقت رفتن احمدینژاد فرا رسیدهاست.
به این نظر توجه کنید:
آقا امید من کم کم دارم شک می کنم که این آقای احمدی نژاد قراره به زودی قربانی بشه و اینها همه بهانه است!
چون در یک مدت کوتاه این همه تبلیغ بر ضد احمید نژاد خیلی مصنوعی به نظر می رسه؟!
شما از اون پشت خبری نداری؟!!
جواب امید حسینی ( که نتونسته خودشو نگه داره و جواب نده!):
تا جایی که خبر دارم، قرار نیست احمدی نژاد قربانی بشه. می دونی چرا؟ چون احمدی نژاد زرنگ تر از این حرفهاست. ممکنه بقیه رو قربانی کنه!
احتمالا خامنهای احمدینژاد رو دست کم گرفته ولی احمدینژاد که به حکم حکومتی رئیسجمهور شده، به این سادگی ولکن نیست و شاید حتی تهدید به افشاگری هم بکند.
ولی حکومت چاره دیگری ندارد. با حمله به احمدینژاد مقداری از فشار روی خامنهای برداشته میشود. موقعی هم که احمدینژاد بالاخره رفت، مردم سرگرم این بازیها و عزل و نصبهای بعدی خواهند شد.
مهران / 18 April 2011
جمهوری اسلامی همواره دارای دو جناح درگیر بوده . این درگیریها همیشه حاد بوده بطوری که نهایتا به حذف یکی از جناح ها منجر شده . اما جالب این است که وقتی یک جناح درهم میشکند و از بین میرود ( از قدرت حذف میشود ) جناح پیروز خودش یک جناح مخالف میسازد و درگیری از نو شروع میشود .
اپوزیسیون و کشورهای غربی به یک نکته توجه نمیکنند که این جناح های جدید از میان همان افراد جناح های قدیم هستند ولی همیشه با یک شعار جدید و عملکرد جدید باز میگردند .
پس از بیرون راندن بازرگان و بنی صدر از قدرت ، ابتدا همین موسوی و بهشتی و رفسنجانی و کروبی و خوئینی ها و ….. که خط امام بودند قدرت را به دست گرفتند تا جناح آذری قمی و بازار را بیرون کنند . در این دوره رفسنجانی هم چپ بود !!! خطبه های عدالت میخواند ، مشاورش کیانوری و حزب توده بودند ، به امریکا لگد میپراند ! بعد که خط امام قادر نبود اقتصاد بدون جنگ (ابزار توجیه ناکار آمدی اقتصاد دولتی ) را اداره کند و کشور در آستانه ورشکستگی بود ( سال ۶۷ و ۶۸ )، رفسنجانی نقل مکان کرد به راست و یک دولت هوادار سازندگی ، مانور تجدد ، پولدار کردن سپاه و بسیجی ها ، ….معامله با امریکا و گری سیک و …. روی کار آورد ، حتا سحابی را به زندان انداخت که ملی مذهبی بود و چپ میزد . چپ ها حذف شدند ، راست ها قدرت گرفتند ، میرفت که ناطق نوری راست را کامل به صحنه بیاورد ، لاریجانی را به لندن فرستاد که به آنها بقبولاند ناطق با رفسنجانی زیر زمین تا آسمان فرق دارد . رفسنجانی اینبار با کارت چپ بازی کرد ، چپ های خط امامی که در زمان رفسنجانی حذف شده بودند ، با مواضع لیبرال ، حقوق بشر ، دموکراسی ، حق شهروندی ، صلح با اروپا ، مذاکره با شیطان بزرگ به پرچمداری فرزند صالح امام ، خاتمی، به صحنه آمدند . انگار نه انگار که همینها سالها شعار مرگ بر امریکا و اسرائیل و لیبرالیسم و بازرگان و بنی صدر میدادند ، حتا ایت الله منتظری را که از خودشان بود حذف و به حصر فرستاده بودند چون به اندازه اینها مکتبی ( ضد حقوق بشر و شهروندی) نبود ! حالا کی باید شعار ضد آمریکایی و چپ میداد ؟ بدیهی است ، بخشی از راست !
علی لاریجانی ، توکلی و نبوی ، احمدی نژاد ، ارزشی ها ، …. . در این دوران رفسنجانی گرداننده اصلی بود ، هم با راست بازی میکرد و هم با چپ شام میخورد . خامنه ای باید به این بازی خاتمه میداد ، احمدی نژاد و ارزشی ها در مقابل اصلاح طلبان ( چپ هایی که راست شده بودند ) با شعار چپ ( ضد فساد رفسنجانی ، سازشکاری و لیبرالیسم خاتمی با غرب ) به میدان آمدند و قدرت را گرفتند و رفسنجانی که خود را در خطر حذف میدید ، با مشاوره با توده ایها یک چپ کاملا ناب خط امامی ( موسوی ) را به صحنه آورد از کنج ۲۰ ساله عزلت . با این امید که سپاه را که حامی احمدی بود و اصول گرایان را گول بزند با نخست وزیر محبوب امام و زمان جنگ ، و طبقه متوسط را هم گول بزند با متحد کردن اصلاح طلبان و هنرمندان و روشنفکران و خاتمی پشت او (چهره لیبرال و مترقی از او بسازند و احمدی را دیو کنند )، نقطه نگرانی آنها خامنه ای بود ! همه را گول زدند اما خامنه ای در اثر انتشار نامه معروف رفسنجانی و تهدید های رفسنجانی به شورش ترسید و جانب احمدی را گرفت ( چون رهبری او هم هدف این جنبش بود ). احمدی نژاد که کسی او را جدی نمیگرفت ، رفسنجانی و اصلاح طلبان را حذف کرد . روحانیت را از ویترین قدرت به حاشیه فرستاد ، میرفت که با امریکا و اسرائیل از در آشتی در آمده و ایرانیت را بر اسلامیت مقدم کند ! اینها یعنی نقل مکان ارزشی ها به راست لیبرال ! حالا کی باید نقش چپ را بازی کند و بازی ضد امپریالیسم ؟ مطهری ، علی لاریجانی ، و به زودی عده ای از اصلاح طلبان نقل مکان کرده به اصول گرایی!
راز ماندگاری ج ا در بازی موفق و حفظ بالانس راست و چپ در داخل خود حاکمیت است .
عده ای عهده دار نقش ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی و انقلابی میشوند ، عده ای هم مخالف آنها میشوند و نقش سازشکار ، معتدل ، خواهان رابطه با غرب ، … را بازی میکنند .
بازیگران اصلی عوض میشوند و گاهی به مدت های طولانی از انظار خارج میشوند ، اگر بازیگر بهتری نیافتند ، همان بازیگر قبلی با شعار متفاوت میاید !
اما جالبتر از همه مسائل فوق یک مسله اصلی و تغییر ناپذیر وجود دارد که از انظار پنهان مانده است :
فراماسونری مارکسیست های روسی همواره سمت ضد امپریالیست ها و ضد لیبرالها را میگیرد حتا اگر آنها متعلق به جناح راست و اصول گرا باشند و شعار های ارتجاعی بدهند !
لحن مثبت خودنویس ، رادیو زمانه ، دوچه وله ، رادیو فردا ، پیک نت ، کیهان لندن ، ….. به مخالفان احمدی – مشایی ! خیلی جالب است در حالیکه اینها شدیدا به موسوی و کروبی و شورای هماهنگی سبز و مزروعی و اصلاح طلبان و گنجی و سروش و کدیور و مهاجرانی حمله میکنند ! لیبرال تر شدن مواضع جنبش سبز و کلمه و شورای هماهنگی و حتا شخص موسوی و کروبی ، اینها را نگران کرده و چون از آنطرف احمدی نژاد هم خواهان نزدیکی به آمریکاست ، چپ های روسی به سمت اصول گرایان مرتجع کوچ کرده اند . از کسانی که از قذافی و اسد و کاسترو و لوکاشنکو و صدام و میلوشوویچ دفاع کنند ، جز این انتظاری هست ؟
چرا باید چپ ها از بازگشت مصلحی ! رفتن مشایی خوشحال باشند ؟
در حالیکه همینها از رفتن متکی و اژه ای ناراحت بودند .
کاربر مهمان chap hamie ertejae / 19 April 2011
تونی بلر هم اخيرا در يک سخنرانی در آمريکا ميفرمايند ما به ج ا کاری نداريم و راجع به مسايل اتمی هم با مذاکره از طريق سازمان ملل اقدام ميکنيم !! خدا مش قاسم دايی جان ناپليون را بيامرزد…!!
رامک / 19 April 2011