اصغر فرهادی، کاندیدای جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان اسکار ۲۰۱۷ از آنجا که خود در مراسم اسکار حضور نخواهد داشت اولین گردشگر فضایی زن و یک مدیر اجرایی ناسا را که هر دو ایرانی ـ آمریکایی هستند بهعنوان نمایندگان خود در مراسم معرفی کرد.
سایت ورایتی روز جمعه ۲۴ فوریه / ۶ اسفند ضمن اعلام این خبر نوشته است نمایندگان اصغر فرهادی در مراسم اسکار ۲۰۱۷، مهندس انوشه انصاری که بهعنوان اولین گردشگر فضایی زن شناخته شده و دکتر فیروز نادری، مدیر سیستمهای اکتشاف خورشیدی در ناسا، سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، هستند.
اصغر فرهادی، کارگردان سینمای ایران که فیلم اخیرش «فروشنده» یکی از پنج فیلم نهایی نامزد بخش بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان اسکار شده است، چندی پیش در بیانیهای اعلام کرد که در مراسم اسکار امسال در کنار دیگر اهالی سینما شرکت نخواهد کرد. او این تصمیم را در اعتراض به دستور مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر ممنوعیت سفر شهروندان هفت کشور از جمله ایرانیان به آمریکا گرفت.
تهیهکننده فرانسوی فیلم «فروشنده»، الکساندر ماله- گی، چهارشنبه ۲۲ فوریه / ۴ اسفند در ایمیلی اعلام کرد که در همبستگی با اصغر فرهادی در مراسم اسکار شرکت نخواهد کرد و هیچکدام از دستاندرکاران فیلم نیز به مراسم نخواهند رفت.
ترانه علیدوستی، بازیگر فیلم «فروشنده» هم اعلام کرده بود که در اعتراض به طرح دونالد ترامپ برای محدود کردن صدور ویزای آمریکا از جمله برای شهروندان ایران، در مراسم اسکار شرکت نخواهد کرد.
پیشتر، سخنگوی آکادمی اسکار در بیانیهای احتمال جلوگیری از ورود اصغر فرهادی و بازیگران فیلمش را به آمریکا «شدیداً نگرانکننده» خوانده و آن را محکوم کرده بود.
مراسم اسکار یکشنبه شب ۲۶ فوریه ۲۰۱۷، در لسآنجلس برگزار میشود.
بیشتر بخوانید:
این دوتا باید از خودشان خجالت بکشند که نماینده حکومت دیکتاتوری اسلامی شده اند. شاید اصغر فرهادی مجبور به بعضی رفتارها و گفته ها باشد ولی اینها که در کشور آزاد زندگی میکنند مجبور نیستند به منافع حکومت اسلامی کمک کنند. اینها نمی فهمند که دارند از حق سفر دزدهاو تروریستها و جاسوسهای حکومت اسلامی ایران و آقازاده هایشان به آمریکا دفاع میکنند. یعنی همان تروریستهایی فاسدی که بسیاری از ایرانیان از دست آنها به آمریکا فرار کرده اند و در آمریکا هم ازشان ترس دارند.
m / 24 February 2017
ﺁﻗﺎﻱ ﻓﺮﻫﺎﺩﻱ ﻋﺰﻳﺰ ﺩﺭﺳﺖ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻛﺎﺭﮔﺮﺩاﻥ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﻭﻟﻲ ﻟﻂﻔﺎ ﻓﻴﻠﻢ ﺑﺎﺯﻱ ﻧﻜﻨﻴﺪ,ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻲ ﺩاﻧﻴﻴﺪ ﻛﻪ اﺳﻜﺎﺭ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻄ ﺟﻨﺒﻪ ﺳﻴﺎﺳﻲ ﺩاﺷﺖ و ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻣﻲ ﺩاﻧﻴﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻛﺎﺭﮔﺮﺩاﻥ ﺩﻭﻟﺘﻲ ﻫﺴﺘﻴﺪ,واﻛﺜﺮ ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎ ﺷﻤﺎ اﺗﻔﺎﻗﺎ ﺿﺪ ﺯﻥ اﺳﺖ و اﻳﻦ ﻣﺮﺷﺪ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎ ﺑﺮاﻱ ﺳﺮ ﮔﺮﻣﻲ ﻣﺮﺩﻡ اﺳﺖ ,ﺣﺪ اﻗﻞ ﻣﺜﻞ ﺁﻗﺎﻱ ﺑﻴﻀﺎﻳﻲ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﺎﺷﻴﺪ “اﺳﻜﺎﺭ” ﻣﺒﻨﺎﻱ ﻓﻴﻠﻢ ﻧﻴﺴﺖ,ﻳﻚ ﺯﻣﺎﻥ ﻫﺎﻟﻴﻮﻭﺩ ﺑﺎ ﻛﺎﺭ ﮔﺮﺩاﻥ ﻫﺎﻱ ﺗﺮﻙ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎ ﺭا ﺩﺭ ﻣﻲ ﺁﻭﺭﺩ ﺑﻌﺪ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﺳﺮاﻍ “اﻣﻴﺮ ﻛﺎﺳﺘﺎﺭﻳﻜﺎ” ﻛﺎﺭﮔﺮﺩاﻥ ﻳﻮﮔﺴﻼﻭﻱ ﻛﻪ ﺿﺪ ﻣﺎﺭﺷﺎﻝ “ﺗﻴﺘﻮ”ﺑﻮﺩ و ﻫﺮ ﻓﻴﻠﻤﻲ ﻣﻲ ﺳﺎﺧﺖ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﻓﺴﺘﻴﻮاﻝ ﻛﻦ و اﺳﻜﺎﺭ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻲ ﺷﺪ,ﻛﻪ ﻧﻮﺑﺖ ﻛﻴﺎ ﺭﺳﺘﻤﻲ و ﻗﺒﺎﺩﻱ و ﺣﺎﻻ ﺑﺨﺖ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻛﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﭼﻪ ﻫﺎﻟﻴﻮﻭﺩ ﺷﻮﻳﺪ
ﻣﺤﻤﺪ / 24 February 2017
جناب فرهادی اولا افراد ایرانی صاحب گرین کارت مشکلی ندارند. مشکل برای پناهنده هاست که انها هم به هرجایی نمیتوانند بروند. مهاجرین غیر قانونی را هم هیچ کشوری نمیپذیرد و مردم ایران هم که ازیک مسافرت داخلی هم برنمی آیند. پس اعتراضت بر سر چیست؟ .. جنابعالی اگر طرف مردم مظلوم ایران بودید دراین مراسم شرکت میکردید و همانگونه که از گور خوابها انتقاد کردی ٫ راجع به الودگی هوا و سانسور فیلمت و خفقان و ….میگفتی؟
Farid / 24 February 2017
ایران است و فرهنگ دیرینه ارباب و رعیتی آن!!!
یک ارباب (سلطنت و یا ولایت) و باقی رعیت!!!
و رعیت ایرانی همواره رعیت بوده و رعیت باقی میماند!!!
هاشمی / 25 February 2017
ظاهرا عده ای معنی دموکراسی غرب را نمیفهند. اکثریت مردم امریکا به ترامپ رای داده اند.
چرا به عدم حمایت اوباما از جنبش سبز ضد دیکتاتوری اعتراض نکردی ؟ !
nader / 25 February 2017
خانواده و خود خانم انوشه انصاری با جمهوری سلامی مشکلی ندارند و حتی در ایران دارای سرمایه هنگفتی می باشند و یکی دو سال پیش به همراه تعداد دیگری از سرمایه داران حافظ منافع جمهوری اسلامی زیر نامه ای(نایاک) در حمایت از حکومت ایران امضا کرده بودند.
naseem / 25 February 2017
فیلم فرهادی از فستیوال دولتی فیلم فجر جایزه گرفت و به اسکار معرفی شد :
پیش از برگزاری سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر، رضا صالحی امیری، وزیر ارشاد اسلامی در دیدارش با ناصر مکارم شیرازی و برخی دیگر از مراجع شیعه در قم از حذف ۱۰ فیلم فمینیستی خبر داده بود. مکارم شیرازی هم از او خواسته بود بر سینمای ایران نظارت و سانسور بیشتری اعمال کند و از «اصول دینی» غفلت نکند.!
علاوه بر ۱۰ فیلم فمینیستی، «کاناپه» به کارگردانی کیانوش عیاری، «لِرد» ساخته محمد رسولاف، «ملی و راههای نرفته» به کارگردانی تهمینه میلانی، «هجوم» به کارگردانی شهرام مکری، «شعلهور» ساخته حمید نعمتالله، «بوف کور» اثر احمدرضا معتمدی و «خانه کاغذی» به کارگردانی مهدی صباغزاده از فیلمهای حذف شده در جشنواره فیلم فجر بودند.!
faryad / 25 February 2017
مخلوط کردن هنر و ورزش با عقیده سیاسی شخصی درست نیست .
منرا بیاد تحریم المپیک مسکو و امریکا از طرف حکومت اسلامی ایران میاندازد!
neda / 25 February 2017
این نظریه اصلی هایدن است که تحلیل های او از جنبش فاشیستی المان هنوز هم از تحلیل های درجه یک به شمار می اید .او می گوید ” از میان بقایای طبقات و گروه های دفن شده -گروه جدیدی از روشنفکران پدید می اید که در راس آن ها خشن ترین و سبک بار ترین و نیرومند ترین افراد قرار دارند . کولی های که برای انان میدان جنگ خانه است صحنه جنگ داخلی میهن . افرادی که به همه چیز و همه کس سوظن دارند و هر کس را در چهارچوب اندیشه خود انسان می دانند ” هانا ارنت توتالیتاریسم بحث در باره ذهنیت توتالیتر .
شاهد / 25 February 2017
درود بر هر سه آنها
ح / 26 February 2017