در حالی که عيسی فرهادی، استاندار البرز (کرج) وجود تأسيسات هسته‌ای را در کرج تکذيب کرده،علی‌اکبر صالحی، وزير امور خارجه ايران وجود کارخانه ساخت سانتریفیوژ در اين شهر را تأييد کرده است.

سازمان مجاهدين خلق روز پنج‌شنبه در يک نشست خبری اعلام کرده بود کارخانه تابا در نزديکی تهران، سانتريفيوژ که برای غنی‌سازی اورانيوم کاربرد دارد، توليد می‌کند.

اما عيسی فرهادی، استاندار البرز، امروز شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۰ به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)، گفت کارخانه تابا، کنتور برق و کليد و پريز توليد می‌کند.

وی افزوده: «اين شرکت مربوط به بخش خصوصی است و هيچ گونه خط توليدی خارج از چارچوب کاری خود ندارد.»

عيسی فرهادی گفته است: «هيچ واحد صنعتی در استان البرز به‌ويژه شهرستان کرج در زمينه ساخت قطعات هسته‌ای فعاليت نمی‌کند و رسانه‌های غربی فقط برای انحراف افکار عمومی جهان دست به انتشار چنين اخبار کذبی می‌زنند.»

با اين حال، علی‌اکبر صالحی، وزير امور خارجه جمهوری اسلامی ايران، امروز در يک نشست خبری در تهران گفت: «ما سانتريفيوژ می‌سازيم و در بخش‌های مختلف کشور ساخت قطعات آن در حال انجام است. کارخانه‌ای هم در کرج داريم که قبلاً هم خبرنگاران از آن بازديد کرده بودند که امر محرمانه‌ای نيست.»

وی افزود: «وضعيت منافقين (مجاهدین خلق) به گونه‌ای است که امروز شاهديم در عراق چه اتفاقی رخ داد. در دنيا منافقين کاملاً تکليف‌شان روشن است و مشخص است چه اقداماتی را در کارنامه خود دارند و از چه اصولی پيروی می‌کنند و چه فجايعی را به بار آورده‌اند. اين گروهک کم کم نفس‌های آخر خود را می‌کشد.»

در همین حال سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته است اين وزارت‌خانه گزارشی در اين باره از سازمان مجاهدين خلق دريافت نکرده و نمی‌تواند نظر بدهد.

کشورهای غربی ايران را متهم می‌کنند که به مصوبات سازمان ملل متحد مبنی بر توقف غنی‌سازی اورانيوم و گشودن تأسيسات هسته‌ای خود به روی نمايندگان آژانس بين‌المللی انرژی اتمی، پايبند نبوده است.

آمريکا، روسيه، بريتانيا، فرانسه، چين و آلمان اعضای گروه ۱+۵ هستند که در رابطه با برنامه هسته‌ای ايران که به گفته آن‌ها در جهت «مقاصد نظامی» است، فعاليت می‌کنند. اما ايران می‌گويد که برنامه هسته‌ای‌اش، صلح‌آميز است.

شورای امنيت سازمان ملل، خرداد ١٣٨٨ تحريم‌های تازه‌ای را عليه برنامه هسته‌ای ايران تصويب کرد.