علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی در نامهای خطاب به محمود احمدینژاد، رئیسجمهور نوشت که وی افکار آیتالله خمینی بنیانگزار جمهوری اسلامی را «رها» کرده و به افکار اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر رئیس جمهوری «چسبیده» است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی مطهری با بیان اینکه محمود احمدینژاد در زمان انتخابات ۸۴ و ۸۸ «صداقت کافی» به خرج نداده است، افزود: «شما آشکار نکردید که من فردی هستم مرید آقای مشایی و این افکار ویژه را درباره نوروز و مکتب ایران و مسئله حجاب و به طور کلی امور فرهنگی دارم.»
در بخشی از این نامه آمده است: «مردم به شما بهعنوان یک فرد حزباللّهی و حساس نسبت به مسائل فرهنگی و اخلاقی رأی دادند اما امروز حرفهای روشنفکرانه از جنابعالی میشنوند.»
علی مطهری از رئیس دولت دهم خواسته است که سیاستهای فرهنگی دولت را بر اساس اسلام تنظیم کند و «نه بر اساس آرای آقای مشایی»
وی با انتقاد از سخنان محمود احمدینژاد درباره برگزاری جشن نوروز آورده است: «اگر امام خمینی و شهید آیتالله مطهری اکنون در قید حیات بودند، جرأت داشتید متن سخنرانی خود را در دومین جشن جهانی نوروز به آنها نشان بدهید؟ و اساساً آیا قبل از این سخنرانی این متن را به رؤیت رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی رساندید؟»
رئیس دولت دهم در سخنراني خود در دومين جشن جهاني نوروز گفته بود: «نوروز فراتر از مرزهاي جغرافيايي، نژادي، زباني و جزء جدايي ناپذيري از فرهنگ الهي و انساني مردمان منطقه ما و بسياري ديگر از مردم جهان است و هرجا كه سفره نوروز پهن است، ارزشهاي انساني در اوج است.»
پیش از این نیز در پس سخنان اسفندیار رحیم مشایی درباره مکتب ایران، شماری از چهرههای اصولگرا اعتراض خود را نسبت به طرح این مسئله عنوان کردند.
محمدتقی مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی نیز امروز در جمع فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی، بنیاد تعاون، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و هوا فضای سپاه، کسانی که مکتب ایران را به جای مکتب اسلام معرفی میکنند، «غیر خودی» دانست و گفت که این افرادی «خودی» نیستند و باید «حواسمان جمع باشد.»
این عضو مجلس خبرگان رهبری که از طرفداران دولت محمود احمدینژاد است، افزود: «ما با کسی عقد اخوت نبستهایم و هر کس از اسلام کج برود، ردش میکنیم.»
علی مطهری در بخش دیگری از این نامه از رئیس جمهوری خواسته است که از «ابزار شدن مسئله امام عصر» در دولت خود جلوگیری کند.
چندی پیش لوح فشردهای با عنوان «ظهور نزدیک است» در سطح گسترده در ایران پخش شده که از «ظهور» امام دوازدهم شیعیان در چند آینده بسیار نزدیک خبر داده و برخی مقامات جمهوری اسلامی را با افرادی که در بعضی روایات مذهب شیعه از آنان به عنوان افرادی که «مقدمات ظهور» را فراهم میکنند، معرفی کرده است.
علی مطهری با انتقاد از توزیع وسیع این لوح فشرده و سخنان اسفندیار رحیم مشایی در رابطه با «مدیریت صحیح فرآیند ظهور» از سوی دولت، آورده است: «آقای مشائی باید از ظهور نگران باشد چون با توجه به اینکه ایشان فرهنگ نوروز و مکتب ایران را جایگزین اسلام کرده است، معلوم نیست برخورد امام زمان با وی چگونه باشد.»
آقای مجید خان محمدی :
اپوزیسیون چپ هم مثل ج ا برخورد دوگانه دارد با جنبش های جهان عرب !
آنها هم تونس را تایید ، مصر را نیمه انقلاب ، اما لیبی را و عراق را که وابستگان سابق شوروی و دیکتاتوری آنها ساخت روسیه است به کلی انکار میکنند ! در مورد سوریه و الجزایر نسبت به دیکتاتور نظر مساعد دارند ! همان ادعای دیکتاتوری ها را تکرار میکنند ( القاعده می اید ، اگر اینها بروند دیکتاتور دیگری می اید ، انگلیس و امریکا و دست خارجی پشت انقلاب هاست ). در مورد بحرین و یمن باز دوگانه برخورد میکنند با اینکه میدانند که بحرین و یمن مثل لیبی برخورد نظامی شدید ندارند و حد اقل در ظاهر دنبال مذاکره و راه حل هستند و از همه مهمتر خطر نفوز ج ا و القاعده در بحرین و یمن بسیار بیشتر است تا لیبی ! مساله به اینجا هم ختم نمیشود اینها در مورد دیکتاتورهای
قرقیزستان و بلاروس و قزاقستان هم نظر مساعد دارند و کوبا و چاوز و پوتین را ستایش میکنند .
نتیجه اینکه :
ج ا که خود ساخته و پرداخته چپ روسی است با التقاط اسلام و مارکسیسم ، نوعا شبیه رژیم های ساخت روسیه و استالینیستی است . اما هنوز در بسیاری موارد سعی دارد که حد اقل در ظاهر توتالیتر نباشد . ( مثل چاوز )، اینترنت و ماهواره و مهاجرت را کاملا نبسته ( مثل کوبا و کره ) ، در سالهای اخیر ( دوران خامنه ای ) دست به کشتار های قومی و اعدامهای دسته جمعی در مقیاس سال ۶۷ نزده ( مثل سوریه ، لیبی ، کره شمالی ، …)، یک انتخابات نیم بند هم برگزار میکند ، تیر اندازی به تظاهر کنندگان را حد اقل رسما با نام حکومت انجام نمیدهد ( قذافی میگوید خانه به خانه دنبال شما می ایم و شما را با مزدوران کرایه ای از بلاروس میکشم و با توپ و تانک و جت جنگی به آنها حمله میکند ).
بنابر این مشکل اصلی ایران نه اسلام ، نه ج ا ، نه انقلاب اسلامی است !
در ایران بر خلاف اعراب مارکسیسم روسی مشکل اصلی است .
چون :
۱)به این ج ا ( ولایت فقیه ضد امپریالیست ) حالت خصومت آمیز و رادیکال ضد غرب داده و این وضعیت را حفظ کرده . اسلام خط امامی ضد امریکا و غرب ، ولایت فقیه استالینیستی ضد امریکا و غرب هر دو مورد حمایت اینهاست .
۲) لیبرال های مذهبی و ملیون و کودتای نوژه را بیرون انداخته و خنثی ساخته ، انقلاب اسلامی را که صرفا ضد دیکتاتوری و شاه بود دزدید و تبدیل کرد به انقلاب ضد امپریالیستی ، ضد امریکا ، ضد اسرائیل ! و متحد شوروی ( روسیه ) ، کره شمالی ، کوبا ، فلسطین ، اورتگا ، چاوز ، بلاروس .
۳)حتا اگر ج ا بخواهد به سمت امریکا برود این مارکسیست های روسی نمیگذارند . مخالفت اینها با احمدی مشایی نه برای حقوق بشر و دموکراسی که از ترس نادیکی اینها با آمریکاست . وگرنه اینها قذافی و اسد و صدام را هم دوست دارند !
۴)حتا اگر جنبش طبقه متوسط و جوانان در ایران بخواهند شبیه مصر و تونس و یمن و بحرین و سوریه و …. به سمت لیبرال دموکراسی و غرب بروند اینها نمیگذارند ! حتا موسوی را به زور به جای کروبی و خاتمی و نوری چپاندند و به جنبش سبز دیکته کردند که به طبقه متوسط و خواست ان ( نه غزه ، نه لبنان ، جمهوری ا یرا نی ، مرگ بر روسیه ….) پشت کند و دنبال طبقه موهوم کارگر و حفظ خصلت ضد امپریالیستی و مارکسیستی برود ! در همان زمان به لیبرال ها و ملیون و مصدق و رضا پهلوی و مشروطه خواهان و مستقلین حمله بردند تا همه هوادارن جنبش را دلسرد و در گیر بحث های بیمورد کردند و از صحنه خارج .
(بحث هایی مثل اینکه : حکومت جمهوری باشد یا مشروطه ، فدرال باشد یا مرکزی دموکراتیک ، شاه کودتا کرد یا مصدق ، موسوی از کشتار ۶۷ خبر داشت یا نه ، کشتار ۶۷ را کروبی و موسوی باید محکوم کنند یا نه ، در حکومت آینده اصلا افراد دینیحقی داشته باشند یا نه ، حتا روشنفکران تغییر جهت داده و بنیان گذار تحولات اخیر : مثل سروش و افرادی که علیه رژیم جنگیده و زندانی و گلوله دریافت کرده اند مثل حجاریان ، نباید مشارکت داده شوند اما توده ایها و فدائیها که این رژیم را با عوامل نفوذی مثل شهبازی ها ساخته و پرداخته کردند و هنوز از رژیم منهای احمدی نژاد حمایت میکنند ، باید نقش اصلی داشته باشند ، علی لاریجانی و مطهری و توکلی اما کارت عبور داشتند از اینها ، امریکا به ایران حمله بکند یا نه ، جنبش مسلحانه باشد یا نه ، منتظر کردهای قبیله ای و یا ترک های متعصب بماند یا نه ، ….)
۵)اگر امریکا و جامعه جهانی بخواهد به ایران نیرو بفرستد همینها مخالفت خواهند کرد و بسیار شدیدتر از لیبی و سوریه پشت این رژیم که ساخت آنهاست خواهند ایستاد .
اینها بسیار دوست دارند که جنبش های آزادیخواهانه مسالمت آمیز در ایران به شکست بینجامد ، طرح های دیپلماتیک مصالحه جویانه بخش هایی از رژیم با امریکا و غرب به شکست بینجامد ، غرب ناچار از حمله به ایران شود و اینها میدان در شوند با ان عتیقه های آدمکش تروریست مثل چه گوارا ، کاسترو ، فدایی ها ی ژاندارم کش و رفیق تصفیه کن ، حزب کمونیست کارگری رفیق دگراندیش کش ، تجزیه طلبان روسی و صدامی و طالبانی از آب گل آلود مثل لنین پیشوای مذهبی شان ماهی بگیرند . چون میدانند که در ایران زمینه ای ندارند ، مردم غربزده یا اسلام زده هستند ، در شرایط آزاد و با رای گیری اینها به چاه تاریخ میفتند . پس دنبال کودتا هستند .
مشکل ایران مشکل مصر و لیبی و سوریه و یمان و بحرین و الجزایر نیست ! باید انحصار فراماسونر مارکسیست های روسی در داخل حکومت و در اپوزیسیون و در وسائل ارتباط جمعی با نقاب های مختلف شکسته شود .
باید روشنفکران و روزنامه نگا را ن و فعالین سیاسی مستقل این نقش فراماسونری را خنثی کرده و دست آنها را که اکنون به همه جا نفوذ کرده اند و پارازیت میفرستند رو کنند .
با اینها نه اصلاحات حکومتی پا میگیرد ، نه شانس تغییرات از داخل حاکمیت و سازش با غرب هست ، نه جنبش جوانان دموکراسی خواه و آزادی طلب کاری از پیش میبرد .
با اینها یا ما به جهنم کوبا و کره شمالی و افغانستان تره کی میرویم یا تجزیه ایران و درگیری های سکتاریستی بی پایان مثل عراق و افغانستان .
کاربر مهمان beh majid mohamadi dar radio farda / 09 April 2011
این آقاي مطهری خيلی اذیت مي شه از ديدن خانم ها ي "ليبرالیسم فرهنگی زده". بره تو غار زندگی کنه با زنش کلا. کشته منو با این نقدهای بنیادینش نسبت به دولت نهم.
کاربر مهمان / 10 April 2011