در ادامه خصوصی‌سازی عرضه بنزین در ایران ۳۹ جایگاه عرضه سوخت دیگر به بخش خصوصی واگذار شد.

دولت یازدهم در یک‌سال گذشته حدود ۳۰۰ جایگاه عرضه سوخت را به بخش خصوصی واگذار کرد.

جعفر سبحانی مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی ایران دوشنبه ۲۵ بهمن گفت که دو سوم جایگاه‌های عرضه سوخت قابل واگذاری در سومین مرحله به بخش خصوصی واگذار شد.

او ارزش این جایگاه‌ها را ۲۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که این روند ادامه خواهد داشت.

به گفته سبحانی ۱۵ جایگاه در تهران و ۲۴ جایگاه نیز در هشت استان دیگر به خریداران واگذار شده است.

واگذاری جایگاه‌های عرضه سوخت به بخش خصوصی برنامه وزارت نفت دولت جمهوری اسلامی ایران است که از اسفند سال گذشته اجرایی شده است.

در نخستین مرحله طرح برندسازی جایگاه‌های عرضه سوخت، ۹۰ جایگاه به صورت آزمایشی به شرکت‌های خصوصی واگذار شد.

سازمان خصوصی‌سازی شهریور امسال در نخستین مرحله واگذاری از طریق مزایده ۱۰۰ جایگاه سوخت را به بخش خصوصی واگذار کرد.

آذرماه امسال نیز ۴۰ جایگاه دیگر به بخش خصوصی واگذار شد. گزارش سازمان خصوصی‌سازی نشان می‌دهد که از زمان آغاز این طرح نزدیک به ۳۰۰ جایگاه به بخش خصوصی واگذار شده است.

مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی ایران خریداران جایگاه‌های عرضه سوخت را بخش کاملا خصوصی اعلام کرده و گفته است که جایگاه‌های عرضه سوخت به شرکت‌های خصولتی واگذار نخواهد شد. او اطلاعات بیشتری در باره خریداران و مالکان جدید جایگاه‌های عرضه سوخت ارائه نکرده است.

وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران هدف از اجرای این طرح را «رقابتی کردن» و «افزایش کیفیت خدمات» عرضه سوخت عنوان کرده است. براساس این طرح دولت تنها حداقل و حداکثر قیمت سوخت را مشخص خواهد کرد.

وزارت نفت ایران در راستای آزادسازی قیمت سوخت مجوز واردات بنزین توسط بخش خصوصی را نیز صادر کرده است. طرح برندسازی جایگاه‌های عرضه سوخت بخشی از سیاست‌های اقتصادی بازار محور دولت حسن روحانی است که به آزادسازی قیمت کالا و خدمات می‌انجامد.


در همین زمینه

وزیر نفت: طرح آزادسازی قیمت بنزین به جریان می‌افتد