حيدر مصلحی گفت که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ايران با اقدامات خودسرانه و هتاکی به مسئولان برخورد خواهد کرد.

حيدر مصلحی، وزير اطلاعات جمهوری اسلامی ايران در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در ارتباط با «لزوم برخورد با برخی اقدامات خودسرانه و هتاکی به مسئولان يا افراد منتسب به آن‌ها»، گفت: «ما اقداماتی که در اين‌باره انجام می‌دهيم در راستای همان خواسته‌های دستگاه قضايی و نظر مقام معظم رهبری است و گزارش‌هايی که در اين ارتباط داريم به دستگاه قضايی ارائه می‌دهيم تا اقدامات لازم را انجام دهند.»

مصلحی گفت که وزارت اطلاعات گزارش‌هايی در اين ارتباط داشته‌ و آن‌‌ها را به قوه قضائيه ارايه کرده‌ است.
 

در اسفندماه سال گذشته رسانه‌های منتسب به جريان اصولگرا در گزارشی اعلام کردند که فائزه و ياسر هاشمی، دو تن از فرزندان اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام که جهت شرکت در مراسم درگذشت يکی از بستگان‌شان در شهرری حضور داشتند، «با اعتراض گسترده زائران و اهالی ری» مجبور به ترک حرم حضرت عبدالعظيم شدند.

اين رسانه‌ها نوشتند: «زائران که با شعارهای مرگ بر منافق، فائزه و برادرش را تا خروج کامل از حرم همراهی می‌کردند، نسبت به عدم برخورد جدی دستگاه قضايی با فرزندان آقای هاشمی اعتراض کردند.»

چند روز پس از درج اين خبر تصاوير ويدوئی از حمله و فحاشی بی‌سابقه تعدادی لباس شخصی به فائزه و ياسر هاشمی در محوطه پارکينگ حرم و شعارهای آنان عليه اکبر هاشمی رفسنجانی و ميرحسين موسوی در شبکه‌های اجتماعی و مجازی فيس‌بوک و يوتيوب منتشر گرديد.

پيش از اين انتشار اين فيلم، روزنامه جمهوری اسلامی در خبری نوشته بود «درحالی که تنها دو هفته تا انتخابات هيأت رئيسه خبرگان باقی مانده است، تعرض به رئيس مجلس خبرگان رهبری توسط عناصر خودسر، حتا به خانواده آيت‌الله هاشمی رفسنجانی در حرم حضرت عبدالعظيم و در مراسم ترحيم هم کشيده شد.»

انتشار اين ويدئو در سايت‌ها و شبکه‌های مختلف تلويزيونی با اعتراض فعالان سياسی و همچنين واکنش‌های انتقادی از سوی برخی اصولگرايان همراه بود.

پس از اين ماجرا تارنماهای خبری، اطلاعاتی در مورد يکی از افراد توهين‌کننده به فرزندان هاشمی رفسنجانی که نقش محوری در وقايع شهر ری داشت را منتشر کردند.

بر اساس اين اطلاعات، وی سعيد تاجيک، از فرماندهان نيروی مقاومت بسيج، متولد ورامين و ساکن شهرری، از اعضای انصار حزب‌الله بوده و در سوابق وی همکاری فعال با محفل «باند دخمه»، سوء قصدکنندگان به سعيد حجاريان در سال ۱۳۷۸، در شهرری ديده می‌شد.

وی از معاونان سابق سپاه جنوب تهران (منطقه شهرری) بوده که بعدها به سمت معاونت فرماندهی سپاه ورامين منسوب می‌گردد و از حدود سه ماه پيش نيز به سمت فرماندهی بسيج پالايشگاه تهران منصوب شده است.

حمله به فائزه هاشمی رفسنجانی واکنش برخی از مقامات حکومتی را به همراه داشت اما چهره‌های شناخته شده بسيج از او به‌شدت پشتيبانی کردند.

تنها چند روز پس از اين ماجرا بود که هاشمی رفسنجانی از رياست مجلس خبرگان رهبری کنار گذاشته شد و جايگزينی آيت‌الهم مهدوی کنی به جای وی پايان ماه‌ها تلاش طرفداران دولت در به حاشيه راندن بيش از پيش هاشمی بود.

آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در ۱۹ اسفند ۸۹ در ديدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری در سخنانی اعلام کرد : «فضای اهانت و هتک حرمت در جامعه، يکی از آن چيزهائی است که اسلام مانع از آن است؛ نبايد اين اتفاق بيفتد. فضای هتک حرمت، هم خلاف شرع است، هم خلاف اخلاق است، هم خلاف عقل سياسی است.»

وی افزود: «انتقاد، مخالفت، بيان عقايد، با جرأت، هيچ اشکالی ندارد؛ اما دور از هتک حرمت‌ها و اهانت‌ها و فحاشی و دشنام و اين چيزها.»

آيت‌الله خامنه‌ای در ادامه گفت: «همه‌ اين‌ها بدانند، کاری که می‌کنند، کار درستی نيست. من به‌خصوص به جوان‌ها توصيه می‌کنم. بعضی از اين جوان‌ها بلاشک مردمان بااخلاص و مؤمن و خوبی هم هستند، اما خيال می‌کنند اين وظيفه است؛ نه، من عرض می‌کنم اين خلاف وظيفه است.»