حسن جوهرچی، بازیگر ۴۸ ساله تلویزیون و سینمای ایران، روز جمعه ۱۵ بهمنماه در بیمارستان چمران تهران درگذشت.
روابط عمومی بیمارستان خمینی در تهران با انتشار اطلاعیهای اعلام کرده که جوهرچی به خاطر ابتلا به بیماری نارسایی کبد در این بیمارستان تحت درمان بوده، اما به این دلیل که امکان پیوند کبد وجود نداشته، حال او به تدریح رو به وخامت گذاشته و درگذشته است.
حسن جوهرچی در سال ۱۳۴۷ در یک خانواده اردبیلی در تهران متولد شد. او فارغالتحصیل رشته عکاسی از دانشکده هنرهای زیبای تهران بود.
جوهرچی بازی در سینما را در سال ۱۳۶۷ با فیلم «فیل در تاریکی» آغاز کرد. اولین بازی مطرح او در سینما در سال ۱۳۷۰ با فیلم «برخورد» به کارگردانی سیروس الوند بود. اما با بازی در سریال «در پناه تو» در سال ۱۳۷۳ به شهرت رسید.
«در پناه تو» یک سریال ایرانی به کارگردانی حمید لبخنده است که در سال ۱۳۷۵ از شبکه ۲ سیمای جمهوری اسلامی پخش شد و مورد استقبال تماشاگران هم قرار گرفت.
در این درام خانوادگی، دختری به نام مریم افشار (لعیا زنگنه) با همکلاسیاش محمد منصوری (حسن جوهرچی) ازدواج میکند اما زندگی مشترکش با او چندان به درازا نمیکشد و طلاق میگیرد.
علیرضا طالبزاده، نویسنده این مجموعه تلویزیونی در گفتو گو با مجله همشهری جوان گفته است که در آن زمان شبکه دو ۳۵۰ صفحه از سناریوی این سریال را سانسور کرده بود. فصلهای حذف شده به پدر یک خانواده ثروتمند ربط داشت که دختری را صیغه کرده است.
پرویز پرستویی، بازیگر سرشناس سینمای ایران در اینستاگرام، بازی حسن جوهرچی در سریال «در پناه تو» را تمجید کرده است. رامبد جوان، محمد رضا گلزار و مهدی پاکدل هم از درگذشت همکارشان اظهار تأسف کردهاند.
آخرین بازیگری حسن جوهرچی در تلویزیون در سریال « آرام میگیریم» و آخرین کار سینمایی او فیلم «آبی» بود.
«آقای رییسجمهور»، «دختری به نام تندر»، «دو زن»، «سلطان» و «ضیافت» برخی از فیلمهای سینمایی این بازیگر هستند.
در عرصه تلویزیون نیز او در سریالهای «او یک فرشته بود»، «تنهایی لیلا»، «پیلههای پرواز» و «وکلای جوان» ایفای نقش کرده است.
هنرمندان بی هنر ایران، ذرهای از هنرشان را خرج ملت در بند و برده جمهوری اسلامی
نکردند، تمام هنرمندان ایرانی دلقکی بیش نیستند
رضا / 03 February 2017
در فرهنگ ما ایرانی ها مذموم است که پشت سر مرده حرف بزنند و احیانا بدیها یا خطاهای اونو یاأاوری کنند.
جوهرچی هنرپیشه متوسظی بود. اما از نطر تیپ و طرز حرف زدن آن جوان آرمانی مورد نظر حکومت بود برای همین خیلی تحویلش میگرفتند و او هم این را بخوبی میدانست و شد نردبان ترقی اش.
در عکسهایی که از او و خونواده اش منتشر میشد مشخص بود که خودش هم بین مومن ومتدین بودن و ستاره سینما بودن در تردید و تزلزل است. اگر کسی بگوید که خب او نقش چنین آدمی را خوب از کار در میاورد و آدم نباید شخصیت واقعی او با نقشی که در یک سریال یا فیلم بازی میکند را قاطی کند. در این صورت من حواله اش میدهم به حضورش در جشن تاج گذاری احمدی نژاد در سال 88 و همچنین حضورش در برنامه های زنده تلویزیون که بازهم در همان نقش بچه مذهبی های عارف و .. حضور پیدا میکرد و در همه باریابی هنرمندان حکومتی به حضور رهبر، ایشان در صف اول بود
خدایش بیامرزد
بیژن / 03 February 2017