قاسم میرزایینکو، عضو هیئت نظارت برانتخابات شوراها اعلام کرده است که ۱۱ هزار ۶۰۰ صندوق اخذ رأی الکترونیکی در انتخابات شوراها به کار گرفته میشود.
به گفته میرزایی نکو از این تعداد صندوق ۱۱ هزار در رأیگیریها استفاده میشوند و حدود ۶۰۰ صندوق الکترونیکی هم به عنوان پشتیبان در نظر گرفته شدهاند.
عضو هیأت نظارت برانتخابات شوراها به خبرگزاری تسنیم اطلاع داده که کمیتهای در مجلس متشکل از کارشناسان IT، حقوقی و فنی با اعضای مرکز پژوهشهای مجلس برای مشخص شدن حوزههایی که باید انتخابات در آنجا به صورت الکترونیک برگزار شود، تشکیل شده است.
وزارت کشور خواهان برگزاری انتخابات الکترونیکی در ایران است، اما شورای نگهبان با انتخابات الکترونیکی مخالف است. وزارت کشور خواهان سرعت رأیگیری و شمارش آراست، شورای نگهبان استدلال میآورد که سرعت به تنهایی کافی نیست و امنیت آرا هم مهم است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سهشنبه، ۲۲ دی، به برگزار نشدن سراسری انتخابات به صورت الکترونیکی رأی دادند.
پیش از این، حسینعلی امیری، قائم مقام وزیر کشور ایران اعلام کرده بود که انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در ۹ کلانشهر و «تعدادی از شهرها»ی ایران به شکل «تمام الکترونیکی» برگزار میشود.
بعد از حذف مواد مربوط به رأیگیری الکترونیکی از قانون انتخابات قرار شد انتخابات شوراها در چند استان به صورت الکترونیکی و در سایر نقاط کشور با تعرفه کاغذی برگزار شود.
بیشتر بخوانید: