با تصویب ماده‌ای از لایحه برنامه ششم توسعه، نمایندگان مجلس ایران دولت را مکلف کردند بودجه صداوسیما را در بودجه سالانه از ۳/۵ دهم درصد بودجه عمومی دست‌کم به میزان ۷ دهم درصد افزایش دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بدین ترتیب از ابتدای اجرای قانون برنامه ششم توسعه در قالب بودجه سالانه بودجه صداوسیما تقریباً دو برابر افزایش می‌یابد.

این افزایش به‌منظور «پوشش ۱۰۰ درصدی استان‌ها، توسعه کمی و کیفی برنامه‌های تولیدی (ملی، استانی و برون‌مرزی) پویانمایی، و تهیه مستند و فیلم‌ها و سریال‌ها و توسعه فنی» عنوان شده است.

در افزایش بودجه صداوسیما پرداخت هرگونه حقوق و مزایا جز به تناسب سایر بخش‌های کشور ممنوع اعلام شده است.

این ماده با ۱۳۰ رأی موافق، ۴۵ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع  ۲۰۶ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.

بودجه کنونی صداوسیما یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که با این مصوبه به حدود دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

پیش از این در تابستان سال گذشته محمد سرفراز، رئیس وقت صداوسیما از دولت روحانی خواسته بود بودجه رادیو و تلویزیون دولتی ایران را افزایش دهد.

او گفته بود بودجه صداوسیما کمتر از ١٠٠٠ میلیارد تومان است و به همین جهت حتی پرداخت حقوق کارکنان این سازمان به آسانی میسر نیست. صداوسیمای جمهوری اسلامی ۱۰۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی بین‌المللی و محلی دارد.

محمد سرافراز تنها ۱۸ ماه ریاست صداوسیما را برعهده داشت و سپس جای خود را به عبدالعلی علی‌عسکری سپرد. گفته می‌شد سرافراز استعفا داده و ناکافی بودن بودجه سازمان صداوسیما یکی از دلایل استعفای او عنوان می‌شد.

رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی از سوی رهبر ایران انتخاب می‌شود. صداوسیما ده‌ها سال است که در اختیار محافظه‌کاران قرار دارد و به سانسور شدید حتی نیروهای «خودی» منتقد معروف است.