شماره‌های سیزدهم و چهاردهم نشریه «ارمغان فرهنگی» در یک مجلد منتشر شد. شعر جنوب ایران در مرکز توجه این دو شماره پیوسته «ارمغان فرهنگی»، قرار دارد و علاوه بر این، مقالات، داستان‌ها و اشعاری از برخی شاعران و نویسندگان مستقل ایرانی نیز در این دو شماره «ارمغان فرهنگی» انتشار یافته است.

به گزارش بخش فرهنگی رادیو زمانه دو شماره از نشریه «ارمغان فرهنگی» در یک مجلد انتشار یافت. بخشی از «ارمغان فرهنگی» در این دو شماره پیوسته به شعر جنوب ایران اختصاص دارد.

نخستین بخش از پرونده شعر جنوب ایران به آثار شاعران بوشهری اختصاص دارد. منوچهر آتشی، علی باباچاهی، سعید مهیمنی، مجید روانجو، فیض شریفی، احمد فریدمند، رضا پرهیزگار و علی قنبری که هر یک خاستگاه و زادگاه‌شان در بوشهر است، پیرامون ویژگی‌های آثار شاعران بوشهری مقالاتی نوشته و در این دو شماره پیوسته ارمغان فرهنگی در پرونده شعر بوشهر منتشر کرده‌اند. علاوه بر این برای آشنایی خوانندگان با شاعران بوشهری، اشعار ۲۰ شاعر از این استان نیز در پرونده شعر بوشهر منتشر شده است.
 

در بخش شعر خوزستان مقالاتی از داریوش معمار، شاهین باوی، پرویز حسینی، بهزاد زرین‌پور، کاظم کریمیان، فرامرز سدهی، رضا بختیاری اصل، هرمز علیپور، فهیمه غنی‌نژاد، علی یاری و محمد رضا آریانفر به همراه اشعار بیش از ۳۰ شاعر خوزستانی منتشر شده، در بخش شهر فارس نیز نوشته‌هایی از وحید داور، کامیار عابدی، فیض شریفی و عبدالعلی دستغیب به همراه شعر بیش از ۲۰ شاعر این خطه از کشورمان منتشر شده.

در بخش شعر هرمزگان نوشته‌هایی از یداله شهرجو، حسام الدین نقوی، علی امینی، احمد شاملو، حسن کرمی، علی باباچاهی، شاهپور جورکش م. محمود بیت‌الهی به همراه اشعار ۲۰ شاعر هرمزگان انتشار یافته است.
 

به جهت تنوع و گستردگی پرونده شعر در نواحی جنوبی ایران این دو شماره پیوسته ارمغان فرهنگی می‌تواند برای شناخت شاعران استان‌های بوشهر، خوزستان و هرمزگان مفید باشد و خواننده علاقمند را با شعر این نواحی بیشتر آشنا کند.
 

مقاله‌ای از شاعر نام‌آور ایران، سیمین بهبهانی درباره نیما و همچنین ویژه‌نامه «روایت در شعر» که به کوشش آرش نصرت‌اللهی تهیه شده از دیگر مقالات خواندنی شماره سیزدهم و چهاردهم نشریه «ارمغان فرهنگی» است.
 

برخی شاعران ایرانی مانند شمس لنگرودی، محسن مجتبی‌پور، فرهاد شیری، رضا حیرانی، سپیده جدیری که پیش از این آثارشان در بخش فرهنگی رادیو زمانه نقد و بررسی شده، و «دفتر خاک»، ضمیمه ادبی رادو زمانه با آن‌ها گفت و‌گوهایی انجام داده، در این دو شماره ارمغان فرهنگی نیز اشعاری منتشر کرده‌اند. این شاعران به لحاظ سادگی و فروتنی در گفتار شاعرانه نوع خاصی از شعر معاصر ایران را نمایندگی می‌کنند.
 

گفت‌و‌گو با حسین آتش‌پرور پیرامون داستان‌نویسی در ایران تنها گفت‌و‌گوی این دو شماره پیوسته ارمغان فرهنگی است.
 

در بخش سینما ویژه‌نامه‌ای درباره سالن‌های سینما و فرهنگ سینما در استان خوزستان انتشار یافته است.
 

نشریه ارمغان فرهنگی به مدیریت محمد رضا سلاماتی و با سردبیری داریوش معمار در آبادان منتشر می‌شود، انتشار آن معمولاً منظم است و در اغلب شماره‌هایش به موضوعات خاص ادبی که در همان حال برای خواننده عام هم قابل استفاده است، می‌پردازد.