يک مقام دفتر آيتالله مهدویکنی تأييد کرده که وی برای انتخابات رياست مجلس خبرگان، کانديدا میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی ميرلوحی، رئيس دفتر آيتالله محمدرضا مهدوی کنی گفته است: «در پی دعوت حدود ۶۰ نفر از نمايندگان مجلس خبرگان و تقاضا از آيتالله مهدوی کنی برای حضور در انتخابات رياست مجلس خبرگان رهبری، ايشان به اين درخواست پاسخ مثبت دادند.»
وی همچنین خبر دو پيام آيتالله هاشمی رفسنجانی به آيتالله مهدوی کنی را تأييد کرد و افزود اين پيامها شفاهی بوده است.
پيشتر برخی منابع خبری گزارش داده بودند که هاشمی رفسنجانی، رئيس مجلس خبرگان از مهدوی کنی خواسته تا در انتخابات هيأت رئيسه مجلس خبرگان کاندیدا شود.
رئیس دفتر مهدوی کنی همچنين انتشار خبرهایی درباره کاندیدا نشدن وی در انتخابات هیأت رئیسه مجلس خبرگان را «کذب محض» خواند.
مهدوی کنی نماینده مجلس خبرگان و دبیر کل جامعه روحانیت مبارز از تشکلهای اصولگرا است.
در همين حال حسن روحانی، نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، هرگونه «تغيير عمده» در ترکيب هيأت رئيسه مجلس خبرگان را رد کرد و افزود: «ممکن است در ترکيب هيأت رئيسه خبرگان تغيير جزیی ايجاد شود.»
هماکنون اکبر هاشمی رفسنجانی، احمد خاتمی، محمد یزدی، صادق لاریجانی، محمود هاشمی شاهرودی و ابراهیم رئیسی شش عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری هستند.
حسن روحانی همچنین خبر دعوت نمایندگان مجلس خبرگان از مهدوی کنی برای کاندیداتوری ریاست خبرگان را «شایعات بیاساس» نامید.
اسدالله بادامچیان، نماينده مردم تهران در مجلس نیز به خبرگزاری ایلنا گفته است هاشمی رفسنجانی مجدداً در انتخابات رياست مجلس خبرگان شرکت کرده و به رياست آن نيز انتخاب میشود.
هاشمی رفسنجانی، شنبه هفتم اسفند در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: «در اجلاس دوره قبل خبرگان رهبری، رياست خبرگان را شخصاً به آيتالله مهدوی کنی پيشنهاد کردم و خود مايل به پذيرش آن نبودم و حضور در انتخابات خبرگان را رهبری معظم بر من تکليف کردند.»
وی افزود: «برخی محافل و افراد و رسانههای معلومالحال، مباحثی را در خصوص خبرگان مطرح میکنند که اينگونه به جامعه القا کنند که اينجانب تشنه رياست بر جايگاه و مسند خاصی هستم. در صورتی که به گواه تاريخ و گواهی شخصيتهای موجود و نظام، بحمدلله هيچگاه و در هيچ مقطعی به دنبال پست و مسئوليت نبودهام.»
انتخابات هيأت رئيسه مجلس خبرگان رهبری ۱۷ اسفند جاری برگزار میشود. هاشمی رفسنجانی هماکنون رئيس مجلس خبرگان رهبری است.
انتخاب رهبر در ايران و نظارت بر کار وی، بر عهده مجلس خبرگان رهبری است. با این حال مخالفان میگویند که مجلس خبرگان رهبری به جای نظارت بر کار رهبر، تحت فرمان وی است.
طرفداران دولت با نزديک شدن انتخابات هیأت رئيسه مجلس خبرگان از «حذف» هاشمی رفسنجانی در اين انتخابات سخن میگويند.
محمدحسين صفارهرندی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران ايران هفته گذشته گفته بود اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات هيأت رئيسه مجلس خبرگان رهبری «حذف» میشود.
موج حملات لفظی علیه هاشمی رفسنجانی به تازگی افزایش یافته است. پس از برگزاری تظاهرات مخالفان در ۲۵ بهمن ٨٩، تلويزيون دولتی ايران، بهطور بیسابقهای تصاويری از حاميان حکومت اين کشور را که شعار «مرگ بر هاشمی» میدادند، پخش کرد.
«هاشمی حيا کن مصلحت رو رها کن، مرگ بر هاشمی فتنهگر و فتنهگر ايرانی، اکبر رفسنجانی» از ديگر شعارهايی بود که بهطور زنده از تلويزيون دولتی ايران پخش شد.
حاميان حاکومت ايران، اکبر هاشمی رفسنجانی رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و رئيس مجلس خبرگان رهبری را متهم میکنند که با «سکوت» در برابر «اقدامات فتنهگران» از آنها «حمايت» میکند.
مقامات رسمی ايران، معترضان به نتيجه انتخابات سال گذشته را «فتنهگران» مینامند.
دارن مردم رو با اين مزخرفات مشغول مي كنند و از هدف اصلي دور مي كنند بسيار بازي زيركانه ايست مردم بايد باهوش باشند
کاربر مهمان / 28 February 2011