پس از گذشت ٢٠ روز از استیضاح اولین وزیر دولت احمدینژاد و برکناری وی توسط مجلس، امروز طرح استيضاح مجيد نامجو وزير نيرو نیز در مجلس ايران اعلام وصول شد.
به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، ۴۵ نماينده مجلس، طرح استيضاح وزير نيرو را امضا کردهاند.
«فقدان مديريت و برنامهريزی برای تصدی وزارتخانه نيرو، عدم رعايت عدالت و اقدام تبعضآميز در مناطق مختلف، عدم اجرای تعهدات داده شده در گزارش برنامه در زمان رأی اعتماد، طولانیشدن اجرای مصوبات دولت و تعهدات وزارت نيرو، فقدان برنامهريزی و اولويتبندی طرحهای آبرسانی و تأمين برق شهری و روستايی و طولانی شدن اجرای سدها و آبرسانی و مشکلات متعدد مردم و تضاد درون وزارتخانه» از محورهای استيضاح مجيد نامجو است.
مجيد نامجو ۲۴ آبان ۸۸ با ۲۱۰ رأی مجلس ایران به عنوان وزير نيرو انتخاب شد. وی پيش از وزارت «مدير پروژه و رئيس کارگاه طرحهای عمرانی قرارگاه سازندگی سپاه، فرمانده مهندسی لشگر ۴۱ ثارالله، مدير عامل موسسه سازندگی ثارالله، معاون عمران قرارگاه سازندگی کربلا، معاون عمران قرارگاه سازندگی خاتم الانبياء، عضو شورای شهر کرمان در دوره دوم و معاون وزير نيرو و مدير عامل و رئيس هيئت مديره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور» بوده است.
استيضاح وزير نيرو در حالی به جريان افتاده است که ۲۰ روز پيش، حميد بهبهانی وزير راه و ترابری دولت دهم نيز در نتيجه استيضاح از وزارت برکنار شد.
حميد بهبهانی، ١٢ بهمن ٨٩ با ۱۴۷ رأی موافق، ۷۸ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۴ رأی از سوی مجلس شورای اسلامی از وزارت راه و ترابری برکنار شد. جلسه استيضاح وزيره راه و ترابری بدون حضور وی و محمود احمدینژاد برگزار شده بود.
«وقوع سوانح پی در پی هوايی و اعلام نظر غيرکارشناسانه در خصوص نرمال بودن سوانح هوايی در کشور مانند سانحه قزوين و سانحه اروميه، استفاده غيرموجه و غيراقتصادی از ناوگان هوايی مستهلک و غيرقابل اعتماد و در نتيجه وجود ترديد در مردم به توانايیهای تخصصی کشور در زمينه حمل و نقل و عدم اجرای قانون برنامه چهارم توسعه در خصوص نوسازی ناوگان هوايی» از جمله محورهای اصلی استيضاح وزير راه اعلام شده بود.
با این حال چند روز بعد محمود احمدینژاد، رئيسجمهور ايران، استيضاح حميد بهبهانی را «غيرقانونی» خواند.