نماينده رهبر جمهوری اسلامی ايران در سپاه پاسداران گفت برخورد بيشتر با سران فتنه ممکن است برای نظام هزينه زيادی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری‌های ايران، حجت‌الاسلام علی سعيدی، نماينده آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در سپاه پاسداران در يک نشست خبری گفت «سران فتنه جرأت نمی‌کنند از خانه خود بيرون بيايند و همين برای برخورد با فتنه‌گران کافی است.»

وی گفت «سران فتنه» در نزد افکار عمومی «مطرود» هستند.

مقامات حکومت ايران به رويدادهای پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری در اين کشور «فتنه» می‌گويند و ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالفان را «سران فتنه» می‌نامند.

سخنان حجت‌الاسلام سعيدی در حالی ايراد می‌شود که به گفته مخالفان حکومت، موسوی و کروبی از روز ۲۳ بهمن‌ماه جاری در بازداشت خانگی به‌سر می‌برند و تماس‌های عادی آنان قطع شده است.
 

در چند روز اخير بارها طرفداران دولت در برابر خانه کروبی گرد‌ آمده و شعارهايی عليه وی سر دادند و روز گذشته نيز دو نارنجک صوتی در منزل وی منفجر کردند.

خانه ميرحسين موسوی و زهرا رهنورد نيز تحت کنترل کامل است و مأموران امنيتی در آستانه راه‌پيمايی مخالفان در روز اول اسفند ورودی خانه آن‌ها را با ديوار آهنی بستند.

حجت‌الاسلام علی سعيدی در ادامه سخنان خود گفت برای برخورد با رهبران مخالفان، دو عامل بازدارنده بوده است.

وی «توجه نکردن برخی از مردم به ذهنيت و عملکرد فتنه‌گران» را عامل نخست دانست و در توضيح آن افزود: «به هر حال عده‌ای قبل و بعد از انتخابات هوادار اين افراد بودند و برای اين‌که همه آن‌ها متوجه قضايا بشوند، نياز به زمان است که اين زمان در ريزش اين افراد بسيار مؤثر بود، به‌طوری که امروز افکار عمومی برای برخورد کاملأ آماده است.»

نماينده آيت‌الله خامنه‌ای در سپاه عامل دوم را «حمايت برخی از خواص بعد از دستگيری عناصر فتنه‌گر» دانست.
 

وی در اين‌باره مهم‌ترين مانع برخورد با رهبران مخالفان را اين دانست که «ممکن است بعد از برخورد فيزيکی با فتنه‌گران، برخی خواص پشت صحنه و عناصری که پايگاه مردمی دارند در جهت مقابله با اين برخورد و برای حمايت از فتنه‌گران اقدام‌هايی انجام دهند.»
 

سعيدی افزود: «آن وقت رسانه‌ها به دنبال چنين قائله‌ای می‌گردند تا افکار عمومی جهان را متوجه اين مسأله کنند و ما نمی‌خواهيم افکار عمومی جهان متوجه اين مسأله شوند.»
 

علی سعيدی با بيان اين‌که در برخورد با «فتنه‌گران» فقط سپاه مسئول نيست، ادامه داد: «در حوادث سال ۸۸ يعنی چه قبل از شکل‌گيری فتنه و چه در حين و در بعد آن سپاه هوشمند‌ترين، فعال‌ترين و روز‌آمدترين فعاليت را داشت و سالم‌ترين مواضع را اتخاذ کرد و فعال‌ترين برخوردها را از خود نشان داد.»

در پی راهپيمايی ۲۵ بهمن‌ که منجر به کشته شدن صانع ژاله و محمد مختاری دو جوان معترض، زخمی شدن ده‌ها نفر و بازداشت بيش از هزار نفر شد؛ حمله‌های مقامات دولتی و طرفداران دولت به ميرحسين موسوی و مهدی کروبی افزايش بی‌سابقه‌ای يافت.

مقامات حکومتی و نيروهای طرفدار دولت در روزهای گذشته بارها خواستار محاکمه و حتا اعدام اين دو مخالف دولت شده‌اند.

آيت‌الله احمد جنتی، دبير شورای نگهبان در نماز جمعه هفته گذشته تهران برای مقابله با ميرحسين موسوی و مهدی کروبی گفت که بايد آن‌ها را در خانه‌های‌شان زندانی کرد.

جنتی به قوه قضائيه ايران پيشنهاد داد: «درهای خانه‌های اين افراد بايد بسته شود، رفت و آمد آن‌ها با عوامل‌شان بايد قطع شود، تلفن، اينترنت و وسايل ارتباطی اين‌ها بايد مسدود شود و در حقيقت در خانه خود زندانی شوند.»

آيت‌الله صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران نيز دو روز پيش گفته بود قوه قضائيه راه را بر «اطلاعيه پراکنی سران فتنه» خواهد بست و اجازه نمی‌دهد بيش از اين از «تحمل نظام» سوء استفاده کنند.