آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران در دو حکم جداگانه جانشین جدید فرمانده کل ارتش و فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی را منصوب کرد.
پایگاه اطلاعرسانی آیتالله خامنهای شنبه ۲۹ آبانماه دو حکم انتصاب امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان به سمت جانشین فرمانده کل ارتش و انتصاب امیر سرتیپ کیومرث حیدری به سمت فرمانده زمینی ارتش ایران را منتشر کرد.
احمدرضا پوردستان از سال ۱۳۸۷ فرمانده زمینی ارتش ایران بود که با ارتقای درجه به جانشینی فرمانده کل ارتش، مقام خود را به کیومرث حیدری واگذار کرد. حیدری نیز پیش از این جانشینی فرمانده نیروی زمینی ارتش را در اختیار داشت.
از بسیج تا ارتش
پوردستان و حیدری هر دو از نظامیانی هستند که با آغاز جنگ هشتساله بین ایران و عراق به نیروهای بسیج متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوستند و پس از آن وارد ارتش ایران شدند.
پوردستان در اوایل جنگ به بسیج در خوزستان پیوست و پس از ورود به دانشکده افسری و از سال ۱۳۶۲ رسماً به عنوان فرمانده یک گروهان پیادهنظام مشغول به کار در ارتش شد.
حیدری نیز دو سال ابتدایی را در بسیج سپاه کرمانشاه گذراند و همچون پوردستان، با ورود به دانشکده افسری از سال ۱۳۶۲ رسماً به عنوان فرماندهی یک گروهان در ارتش مشغول خدمت شد.
رهبر ایران در حکم انتصاب پوردستان، مهمترین انتظارات خود از جانشین فرمانده کل ارتش را ارتقای آمادگیهای اطلاعاتی و عملیاتی و رفع معضلات معیشتی کارکنان برشمرد.
او ارتقای تحرک و کارآمدی یگانها با توجه به نیازهای عملیاتی روز را نیز مهمترین وظیفه حیدری به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش توصیف کرد.
تاریخ رابطه ارتش ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان دو شاخه اصلی نیروهای مسلح اختلافهای بین این دو نهاد را نشان میدهد. ارتش و سپاه در مدیریت جنگ هشتساله نیز اختلافهایی داشتند و بعدها سرداران شاخص ارتش از تضعیف نقش آن در جنگ به نفع سپاه پاسداران انتقاد کردند.
سخنرانی زیبا کلام با دانشجویان : امریکا ستیزی اینها قلابی است . انقلاب ۵۷ برای ازادی مطبوعات و حکومت قانون و نداشتن زندانی سیاسی و شکنجه بود…..
http://radiftarin.com/play.php?xmid=ngeurs
faryad / 19 November 2016
فقط کافیست به ارتعاش غیر قابل کنترل و بیش از حد لبهای چروکین و سیاه رنگ خامنه ای به هنگام نطق گویش خوب دقت کرده و از خود پرسش کنیم که چگونه چنین شخصی که بقول خودش هم پیر *** شده و احتمالأ از بیماری سرطان پروستات هم رنج میبرد میتواند شایسته رهبری یک کشور ۸۰ میلیونی که اکثر آنهم جوان هستند را داشته باشد؟!؟ انتصاباتش هم پیشکش خودش بدون کش دادن در ذکر دیگر تبهکاریها و اشتباهات و مفسداتش البته!!!
هاشمی / 20 November 2016
انتصایات رهبر در ارتش فاقد اهمیت سیاسی است . چون ارتش در ایران حق دحالت
در امور سیاسی را ندارد . و بنا بر همین اصل انتصاب فرماندهانش نیز اهمیت خبری
چندانی ندارد .
جالب این است که همین جریان باعث افزایش محبوبیت ارتش و ارتشیان در توده مردم
شده است .
افشین / 21 November 2016