حيدر مصلحی، وزير اطلاعات ايران گفت خواص و نخبگان بايد از آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی «پيروی» کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مصلحی که امروز در شهر آمل در استان مازندران در شمال ايران سخن میگفت، اين گفته برخی را که میگويند «ما در کنار رهبری هستيم و ما با رهبری هستيم»، «بی معنا» خواند و گفت فقط بايد از رهبری «پيروی» کرد.
وزیر اطلاعات در این سخنرانی به فرد خاصی اشاره نکرد اما در چند روز گذشته و در آستانه برگزاری اجلاس خبرگان رهبری، برخی از نمایندگان مجلس خبرگان با انتقاد از مواضع اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان از وی خواستهاند که «پشت سر» رهبر جمهوری اسلامی ایران حرکت کند.
هاشمی رفسنجانی در آخرين اظهارات خود چند روز پیش گفت: «در خصوص مسائل کشور مواضع خود را به صورت مشخص در آخرين حضورم در نماز جمعه تهران اعلام کردم و اکنون نيز به آن معتقدم.»
آخرين حضور هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه در کشاکش رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در روز ۲۶ تيرماه سال گذشته بود که وی در آن «پايبندی همه به قانون، دلجويی از آسيبديدگان، آزادی زندانيان، آزادی رسانهها و مطبوعات و فضای بحث برای جلب اعتماد مردم» را راه برونرفت از بحران کشور دانست.
تارنمای جنبش راه سبز (جرس)، متعلق به مخالفان دولت کنونی ايران، چهارم بهمن ٨٩ در تحلیلی اعلام کرد که افزایش انتقادات از هاشمی رفسنجانی در آستانه انتخابات هیأت رئیسه مجلس خبرگان، با هدف «کنار زدن» هاشمی از ریاست این مجلس است.
حیدر مصلحی در بخش دیگری از سخنانش گفت نخبگان و خواص در حالی که «حقايق» را میدانند در «فتنه سال ۸۸ سکوت کردند و به ميدان نيامدند.»
حاميان دولت، عمدتاً از اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، علی اکبر ناطق نوری، رئيس بازرسی دفتر رهبری و علی لاريجانی، رئيس مجلس شورای اسلامی به عنوان «خواص بیبصيرت» نام میبرند.
حکومت ايران از اعتراضات به نتيجه انتخابات سال گذشته رياست جمهوری به عنوان «فتنه» و از ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالف دولت به عنوان «سران فتنه» نام میبرد.
وزير اطلاعات ايران همچنين از به دست آمدن «اسناد و مدارک از مديران و صحنهگردانان حوادث سال گدشته» خبر داد و افزود «هنور اسرار پشت پرده بسياری از خواص در حوادث سال ۸۸ وجود دارد که به دليل برخی مسائل بيان نشده و بازگشايی آن زمان مناسبی میخواهد.»
وی درباره دلایل اعلام نشدن «اسرار پشت پرده» توضیح بیشتری نداد.
مصلحی بار ديگر در اين سخنرانی گفت جزوهای در جريان فتنه سال ۸۸ از دفتر يکی از «سران فتنه» که آقازادهای نيز هست يافت شده است که «تمام خطی مشیها و برنامههای پس و قبل از انتخابات به خوبی بيان و طراحی شده است و آنچه آنها دنبال میکردند براندازی دين در ايران بود.»
به گفته وی «سرويسهای اطلاعاتی کشورهای غربی با گمراه کردن برخی آقازادهها، بزرگترين افراد را از اهداف و سابقههای مبارزاتی خود دور میکنند، اين گروهها حتی با ايجاد روابط فاميلی ميان بزرگان و خواص ارتباطات مورد نظر خود را پياده میکنند.»
حيدر مصلحی گفت رفتار «دشمن» تا پيش از روی کار آمدن دولت نهم با ايران «آرام» بود، «زيرا متوجه شده بود که از شعارهای انقلابی خبری نيست و توطئهای در کار نبود اما به محض اينکه دولت نهم شکل میگيرد و مبانی پيروی از امام راحل پيش میآيد، توطئهها آغاز میشود، ناتو به ميدان میآيد، گروهگ ريگی و فتنه سال ۸۸ شکل میگيرد.»
وزير اطلاعات ايران ماه پيش گفته بود از خانه علیرضا بهشتی، مشاور ارشد ميرحسين موسوی، «جزوه براندازی دين در ايران» بهدست آمده است.
علیرضا بهشتی، فرزند آيتالله محمد حسینی بهشتی، از روحانیون و بنیان گذاران حزب جمهوری اسلامی است که در انفجار دفتر این حزب در سال ۱۳۶۰ کشته شد.
علیرضا بهشتی، مشاور ارشد میرحسین موسوی در انتخابات دهم ریاست جمهوری در ايران بود که يک بار در ۱۸ شهریور ۱۳۸۸ بهدنبال بسته شدن دفتر کمیته پیگیری وضعیت زندانیان و آسیبدیدگان حوادث پس از انتخابات، که وی نماینده موسوی در آن بود، بازداشت و در روز ۲۲ شهریور همان سال به قید وثیقه آزاد شد.
بهشتی بار دوم فردای تظاهرات عاشورا، در روز هفتم دیماه ۱۳۸۸ در محل تدریس خود در دانشگاه دستگير شد. وی که در زندان دچار حمله قلبی شده بود در شامگاه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ از زندان آزاد گرديد.
علیرضا بهشتی چند روز پس از سخنان وزیر اطلاعات، در نامهای به شرح جزوههايی که مأموران امنيتی از خانه وی پيدا کرده بودند، پرداخت و آنها را «تلاشهای فکری»ای خواند که در جهت مقابله با نظام جمهوری اسلامی يا به تعبير وزير اطلاعات، «براندازی دين» نبودهاند.