پروژه توسعه فرودگاه بینالمللی آیتالله خمینی تهران به بنیاد مستضعفان واگذار شده است.
پس از آنکه وزارت نفت دو پروژه نخست توسعه میادین نفتی را به بنیاد برکت و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء واگذار کرد، وزارت راه و شهرسازی نیز یک پروژه توسعهای را به بنیاد مستضعفان سپرد.
محمود نویدی مدیرعامل «شرکت شهرک فرودگاهی امام خمینی»صبح سهشنبه ۱۱ آبان از امضاء قرارداد وزارت راه و شهرسازی با بنیاد مستضعفان برای ساخت و بهرهبرداری «ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی» در هفته آینده خبر داد.
خبرگزاری ایلنا به نقل از نویدی نوشت که این پروژه بدون برگزاری مناقصه به بنیاد مستضعفان واگذار شده است. به گفته او این واگذاری با توصیه و تصویب هیات دولت صورت گرفته است.
میزان سرمایهگذاری بنیاد مستضعفان در این پروژه ۴۰۰میلیارد تومان اعلام شده است. پیش از این نیز ساخت بخشی از «ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی» در اختیار «شرکت ملی ساختمان» بود که یکی از زیرمجموعههای بنیاد مستضعفان است.
خرداد امسال در حالیکه مسئولان فرودگاه وعده تکمیل «ترمینال سلام» را همزمان با «عید فطر» داده بودند، این پروژه متوقف شد. عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی عدم توانایی در تامین منابع مالی را علت توقف پروژه اعلام کرد.
پس از آن دولت اعلام کرد در حال رایزنی با شرکتهای خارجی برای سرمایهگذاری در تکمیل شهرک فرودگاهی بزرگترین فرودگاه ایران است. اما آنگونه که نویدی گفته، با پیشنهاد دولت این پروژه با قراردادی هشت ساله به بنیاد مستضعفان واگذار شده است.
به گفته مدیرعامل «شرکت شهرک فرودگاهی امام خمینی»، وزارت راه و شهرسازی « به لحاظ قانونی ملزم به برگزاری مناقصه نبود» و ضمانتهای لازم از سوی دولت داده شده است.
او دلیل این واگذاری را «راحتتر بودن کار با بنیاد مستضعفان» و «عدم رفع برخی از موانع انتقال سرمایه خارجی» به ایران دانست.
نویدی از رایزنی با شرکتهای ایتالیایی برای سرمایهگذاری در این پروژه خبر داد و افزود: «نهایی شدن این مذاکرات و عقد قراردادها منوط به حل مشکلات بانکی است که هنوز برخی از تحریمهای بانکی رفع نشده است.»
پیش از این نیز وزارت نفت پروژههای توسعه میادین نفتی آزادگان و چهار میدان دیگر را بدون برگزاری مناقصه به شرکتهای وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و بنیاد برکت واگذار کرده است.
بنياد مفت خورها. از زماني که به پول و قدرت رسيدند ديگر در گروه مستضعف دسته بنده نمي شوند
hio / 02 November 2016
کم کم هر ملايي هم پيمانکار ميشود!
hio / 02 November 2016
اين ها یعني از شاه مادر مرده برتر بودند که مردم این ها را سر کار آوردند؟
مردم این ملاها را اوردند که کشور را توسعه یافته کنند؟
فاجعه است. همه شدن دلال و بالاکش. آتش بگيره مقبره خميني که این ها میراث اوست.
hio / 02 November 2016
تا زمانی که جیره ملا ها را بدهند و ادامه ی زندگی انگلی آنها تضمین گردد، ملاها رام خواهند بود.
جیران / 02 November 2016
هانا ارنت در توتالیتاریسم بزرگترین دستاورد خروشچف در حکومت توتالیتر شوروی کوتاه کردن دست ارگانهای نظامی ایده لوژیک از اقتصاد می داند اصلاحات خروشچف ناتمام ماند و حکومت شوروی در ادامه بدلیل نا کارآمدی اقتصادی ساقط شد . دنگ شیائو پینگ دست ارگانهای نظامی ایده لوژیک از اقتصاد چین کوتاه کرد و اقتصاد چین به اقتصادی پویا بدل شد .اقتصاد ایران تا زمانی که پلیس ایده لوژیک سپاه پاسدران و بنیاد های گوناگون دران دست بالا دارند هرگز به رشد معنا دار دست نخواهند یافت . اصلاح طلبان حکومتی در ایران بجای کوشش برای کوتاه کردن دست ارگان هایی ایده لوژیک از اقتصاد درگیر مبارزه بر سر قدرت سیاسی شده اند که در ان برنده نخواهند شد .
شاهد / 02 November 2016