غلام کویتی‌پور، از مداحان شناخته‌شده ایرانی، در برنامه اینترنتی سی‌و‌پنج و در گفت‌و‌گو با فریدون جیرانی، کارگردان و منتقد، از بهروز وثوقی، بازیگر نامدار سینما در سال‌های پیش از انقلاب سال ۵۷ نام برده و از این‌که او مجبور شده پدر بیمار و در حال احتضارش را در مرز ترکیه ببیند و با او خداحافظی کند، به شدت انتقاد کرده است.

vosooghi-1
بهروز وثوقی

کویتی‌پور گفته است: «ما ۳۷ سال است دافعه‌مان خیلی بیشتر از جاذبه‌مان است. چرا ما راحت از قدرت استفاده می‌کنیم و دربه‌در می‌کنیم هنرمندان را؟ بهروز وثوقی ما چه گناهی در حق هنر اینجا کرده که باید بیاید پشت مرز ترکیه بایستد، پدر مریضش را که در حال احتضار است ببیند و خداحافظی بکند؟ این حرف خیلی بد است که شما به یک ریش‌سفید، به یک پیشکسوت هنر بگویید ببخشید، ما برای راه دادن‌تان به کشورتان مشکل داریم. حق‌الناس این انسان هنرمند کجا می‌رود؟ یا ما به حق‌الناس اعتقاد داریم یا شعار است.»

در ویدئو کلیپی یک دقیقه‌ای از صحبت‌های کویتی‌پور که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، صحبت‌های او درباره نسبت کشته شدن افراد در جنگ ایران و عراق و زندگی امروز هنرمندان در ایران هم قابل توجه است. او گفته است: «آن‌ها با هنر جان دادن‌شان رفتند که هنرمندان ما اینجا با عزت زندگی بکنند.»

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به زندگی شخصی‌اش گفته است که اگر ۳۷ سال پیش از ایران رفته بود، الان به یک سوپراستار بین‌المللی تبدیل شده بود: «مگر بنده بلد نبودم ۳۷ سال پیش از این مملکت بروم؟ الان برای خودم سوپراستار بین‌المللی بودم. یقین دارم! این‌قدر هم رفقای ما می‌گفتند آقا ول کن جان مادرت پاشو بیا این‌ور آب.»

این مداح شناخته‌شده همچنین به فاصله میان موسیقی داخلی و موسیقی خارجی اشاره کرده و گفته است: «ما ۳۷ سال انقلاب کردیم، ۳۷ سال دیگر هم بگذار روش، خیلی عقبیم از موسیقی جهان و بین‌المللی.»

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود در برنامه سی‌پنج که در این کلیپ نیامده، گفته است که نگاه هنری مسئولان فرهنگی ایران «اساسا کور» است و از آن‌ها خواسته تا بعد از گذشت ۳۷ سال از انقلاب چشم‌‌های خود را باز کنند.

برنامه سی‌و‌پنج هر چهارشنبه در سایت فیلم‌نت پخش می‌شود.