گزارش تازه‌ای از پلیس آلمان منتشر شده که می‌گوید بیش از دو هزار مرد، هزار و ۲۰۰ زن را در حوادث شب سالی نوی میلادی در آلمان، آزار جنسی داده‌اند. گزارش تازه تنها چند روز پس از تصویب قانون نه یعنی نه در مجلس آلمان منتشر شده است.

Köln

 شش ماه بعد از حوادثی که در کلن آلمان روی داد، مدارک تازه‌ای از پلیس آلمان منتشر شده که نشان می‌دهد در این حوادث بیش از ۲ هزار مرد دخیل بوده‌اند که ۶۰۰ زن در کلن و ۴۰۰ زن در هامبورگ را مورد آزار جنسی قرار داده اند.

مقامات آلمان چندین روز ادعای وقوع تجاوز و آزار جنسی در شب سال نو در سراسر این کشور را بررسی کردند و پس از آن تایید کردند که صدها زن در سراسر کشور قربانی این حملات بوده‌اند.

حالا گزارشی که در روزنامه زود دویچه تسایتونگ منتشر شده، مشخص می‌کند که این اعداد بیش از هزار نفر بوده است. بر اساس این گزارش، هزار مرد در شهر کلن آتش بازی سال نو را راه انداختند و سپس به گروه‌های ۲۰-۳۰ نفره تقسیم شده و به زنان حمله کردند و آنها را مورد آزار قرار دادند. 

سخنگوی پلیس کلن، کریستوف گیلز اعلام کرده بود که به دنبال این حملات، ۱۰۶ شکایت جنایی ثبت شده است.‬

تاکنون تنها ۱۲۰ مظنون به انجام این حملات شناسایی شده‌اند که حدود نیمی از آنها از ملیت‌های خارجی هستند که تازه به آلمان وارد شده‌اند.

دو نفر از مهاجمان، یک عراقی ۲۱ ساله و یک الجزایری ۲۶ ساله، به یک سال زندان محکوم شده‌اند. اما مقامات می‌گویند که نمی‌توانند بیشتر مهاجمان را ردیابی کنند و دلیل این امر، قانون دوربین‌های مدار بسته در آلمان است.

هولگر مونش، رییس پلیس جنایی آلمان به روزنامه زود دویچه تسایتونگ گفته که میان این حملات و ورود موج مهاجران در سال ۲۰۱۵ ارتباط وجود دارد.

در گزارش تازه آمده که اغلب مردان مظنون به انجام این جرایم از کشورهای شمال آفریقا بودند و تعدادی سوری‌ هم در میان مظنونان شناسایی شده‌اند.

قرار است نسخه کامل این گزارش در روزهای آینده منتشر شود.

این گزارش تایید می‌کند که بیش از نیمی از کسانی که مظنون به انجام آزار جنسی در شب سال نو هستند، کم‌تر از یک سال در خاک آلمان بودند.

هولگر مونش گفته که مدرکی وجود ندارد که ثابت کند این جرایم به صورت برنامه‌ریزی‌شده و هماهنگ صورت گرفته است.

شش ماه پس از وقوع این آزارها، آلمان قانون «نه، یعنی نه» را تصویب کرد. این قانون ثبت شکایت از وقوع آزار جنسی و تجاوز را آسان‌تر می‌کند.

بر اساس قانون جدید، اگر قربانی تجاوز یا آزار تنها به شکل شفاهی هم مخالفت خود را اعلام کرده باشد، کافی است. قبلا زنان محبور بودذند مدارکی نشان دهند که ثابت کند به شکل فیزیکی هم در مقابل تجاوز مقاومت کرده‌اند.

بر اساس آمارها، تنها یک مورد از ۱۰ مورد تجاوز در آلمان گزارش می‌شود و تنها ۸ درصد پرونده‌های تجاوز به محکومیت متهم می‌انجامد.

مانوئلا شوسیگ، وزیر زنان آلمان گفته است: «تغییرات جدید قانونی تعداد افرادی را که شکایت خود را از تجاوز ثبت می‌کنند افزایش خواهد داد و تعداد جرایم مربوط به آزار جنسی را کم خواهد کرد.»