یک عضو مجلس خبرگان رهبری ایران می‌گوید که شورای نگهبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به کسی باج نخواهد و اجازه نمی‌دهد که نفوذی‌ها به بدنه نظام وارد شوند.

Shoray-e-Negahban

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اسلامی، نماینده قزوین در خبرگان رهبری گفت: «برخی از افراد که عوامل نفوذ انگلیس، امریکا و اسرائیل هستند، سعی‌شان بر آن است که در ارکان نظام نفوذ کنند.»

او با اشاره به این‌که در گذشته برخی از این افراد توانسته‌اند به درون دولت نفوذ کنند، اما این‌بار برای نفوذ در مجلس خبرگان تلاش می‌کنند گفت: «علما و شورای نگهبان بیدار و هوشیار هستند و اجازه نمی‌دهند ایادی سلطه در مجلس خبرگان نفوذ کنند».

به گفته اسلامی، فقهای شورای نگهبان در تائید صلاحیت‌ها به احدی باج نخواهند داد و هیچ فرد غیرصالحی را برای ورود به مجلس خبرگان تائید صلاحیت نخواهند کرد.

انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هم‌زمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی روز هفتم اسفند امسال برگزار خواهد شد.

پیش از این، برای نخستین بار علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با فرماندهان سپاه نسبت به نفوذ فرهنگی و سیاسی امریکا در ایران هشدار داده بود. به گفته او، آمریکا و قدرت‌های بیگانه به دنبال نفوذ در مراکز تصمیم‌گیری و اگر نشد به دنبال نفوذ در مراکز تصمیم‌سازی هستند تا تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری را بر اساس اراده و خواست خود تعیین کنند.

خامنه‌ای در این دیدار از فرماندهان سپاه خواسته بود که به طور دائم تهدید‌ها را شناسایی کنند. پس از این سخنرانی، روزنامه کیهان در سرمقاله‌ها و گزارش‌های خود بخشی از نیروهای سیاسی نزدیک به اصلاح طلبان را به تلاش برای اجرای پروژه نفوذ متهم کرد.

همچنین اطلاعات سپاه پاسداران یک ماه پیش چهار روزنامه‌نگار را به اتهام ارتباط با پروژه نفوذ بازداشت کرد. عیسی سحرخیز، احسان مازندارانی، آفرین چیت‌ساز و سامان صفرزایی از یازدهم آبان تا به امروز همچنان در بازداشت هستند.

نفوذ، اسم رمز رد صلاحیت

همچنین یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی هم در جلسه روز دوشنبه -۱۶ آذر- مجلس شورای اسلامی، نسبت به نفوذ «اعضای باقیمانده باند آقای منتظری و فتنه مهدی هاشمی» در بدنه دولت هشدار داد.

احمد بخشایش اردستانی با بیان این‌که «نفوذ مورد نظر رهبری شامل حال آن عده از باند باقیمانده از آقای منتظری و فتنه مهدی هاشمی است که در حال نفوذ به بدنه دستگاه‌های اجرایی هستند»، گفت: «بیشترین سهم واژه نفوذ برای وزارتخانه‌های داخلی از جمله وزارت کشور است که با نصب افرادی که فتنه ۸۸ را رقم زدند، بار دیگر فتنه جدید و نفوذ جدیدی را می‌خواهند رقم بزنند.»

به گفته این نماینده مجلس، این افراد اعتقادی به «فتنه ۸۸» ندارند، بنابراین در تقابل با سیاست‌های رهبری قرار می‌گیرند.

چندی پیش حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نسبت به استفاده جناحی از واژه نفوذ هشدار داده بود و گفته بود که نباید با این واژه بازی جناحی کرد.

روحانی روز دوشنبه ۱۶ آذر در جمع دانشجویان دانشگاه شریف در پاسخ به پرسشی در باره نگاهش به شورای نگهبان، گفت: «نگاهش به این شورا‌‌ همان نگاه قانون اساسی است و شورای نگهبان را ناظر بر انتخابات می‌داند».

ناظران سیاسی معتقدند که در این دوره از انتخابات، بسیاری از نامزدهای مستقل و نزدیک به اصلاح‌طلبان به استناد وابستگی به جریان نفوذ تائید رد صلاحیت خواهند شد.

پیش از این احمد توکلی و محمدرضا باهنر به صورت جداگانه از اصلاح طلبان خواسته بودند که با اعلام برائت از وقایع سال ۸۸، امکان تائید صلاحیت خود را فراهم کنند.

سخنگوی شورای نگهبان نیز گفته بود که افراد وابسته به «فتنه ۸۸» تائید صلاحیت نخواهند شد.

در همین زمینه

ساز جدایی مصباح و اصول‌گرایان

قهر روحانی یا سایه سنگین هاشمی

تائید صلاحیت اصلاح‌طلبان به شرط اعلام برائت از ۸۸

جدال انتخاباتی اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان افراطی

“انتخابات مهم است، خبرگان مهم‌تر است”

انتخابات و چالش وحدت در بلوک اصلاح‌طلب-اعتدالی