علی مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی ایران از شهر تهران، تحریم نمایشگاه مطبوعات توسط برخی از نشریات و خبرگزاری‌های منتسب به جریان اصول‌گرایان را «پدیده‌ای مبارک» خواند.

Ali-Motahari

علی مطهری شنبه ۲۳ آبان  در یادداشتی با عنوان «تحریم مبارک» که در سایت رسمی خود منتشر کرد، درباره تحریم نمایشگاه مطبوعات نوشت که این کار «گرچه غیرمنتظره و غیر ضروری» بود اما «از یک نظر پدیده مبارکی بود.»

مطهری در توضیح «مبارک» بودن این تحریم نوشت: «بالاخره این منادیان سینه‌چاک ولایتمداری و حفظ نظام پذیرفتند که در جمهوری اسلامی حق اعتراض به رسمیت شناخته شده است و هرگونه اعتراضی را نمی‌توان و نباید مبارزه با نظام و براندازی نامید.»

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی در ادامه به اعتراضات پس از انتخابات سال ۸۸ اشاره کرد و گفت که اصول‌گرایان با تحریم مطبوعات به این درک رسیدند که « که در چهره معترض ظاهر شده‌اند اکنون بهتر درک می‌کنند که آنهایی که در سال ۸۸ به روند انتخابات اعتراض داشتند برانداز نبودند.»

در بیست و یکمین تمایشگاه مطبوعات ایران که از ۱۶ آبان آغاز و جمعه ۲۲ آبان پایان یافت، شماری از رسانه‌های محافظه‌کار و منتقد دولت حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران شرکت نکردند.

روزنامه‌های کیهان و وطن امروز، خبرگزاری‌های فارس و تسنیم و هفته‌نامه ۹ دی از جمله رسانه‌های منسوب به جریان اصول‌گرا بودند که این نمایشگاه را تحریم کردند.

مطهری در این یادداشت اظهار امیدواری کرد که این تحریم «نقطه عطفی برای تغییر نگاه برخی اصول‌گرایان به مقوله انتقاد و اعتراض باشد» و به دنبال آن «برخی سخت‌گیریها با منتقدان و معترضان کاهش یابد.»

چهار روز پیش از برگزاری نمایشگاه مطبوعات، پنج روزنامه‌نگار توسط اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شدند.

آفرین چیت‌ساز، عیسی سحر‌خیز، احسان مازندرانی و سامان صفرزایی چهار روزنامه‌نگار بازداشتی هستند. هویت یک نفر دیگر هنوز مشخص نشده است

بیشتر بخوانید: ادامه بی‌خبری از وضعیت پنج روزنامه‌نگار بازداشت شده

روحانی: از رسانه‌هایی که بذر ناامیدی می‌پاشند تشکر نمی‌کنم