دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چناران گفته که برگزاری کنسرت موسيقی در استان خراسان رضوی ممنوع است.

concert 222
در يک سال گذشته ۲۰ کنسرت موسيقی در ايران لغو شده است

روزنامه خراسان به نقل از مجيد اشراق، دادستان عمومی و انقلاب چناران خبر داده است که «موضوع برگزاری اين قبيل برنامه‌ها فعلا در اين استان به طور کل منتفی است و ما دستوراتی را دريافت کرده‌ايم که بر اساس آن تصميم گرفته‌ايم.»

دادستان چناران دو هفته پيش مانع برگزاری کنسرت عليرضا قربانی در شهر گلبهار شده بود.

قرار بود کنسرت عليرضا قربانی ششم و هفتم اسفند در شهر گلبار چناران برگزار شود اما دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چناران در نامه‌ای اعلام کرد که با توجه به «اعتراض امت حزب‌الله و مخالفت‌های امام جمعه شهر گلبهار» و «مغايرت داشتن کنسرت موسيقی با فرهنگ مردم» خواهان لغو برگزاری اين کنسرت شد.

اشراق همچنين گفته است: «اگر قرار باشد اين موضوع دستخوش تغيير شود، بايد منتظر دستورات جديدی باشيم که به صورت قانونی به ما می‌رسد.»

آيت‌الله احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد نیز ۱۰ روز پيش در خطبه‌های نماز جمعه گفته بود که کنسرت موسيقی، مطرب‌بازی است.

با اين حال ناصر نبی‌زاده، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی، با رد ممنوعيت برگزاری کنسرت موسيقی در اين استان گفته به طور رسمی دستوری در اين خصوص ابلاغ نشده است.

این مقام وزارت ارشاد گفت: «نمی‌دانم چنين خبری از چه نهادی به برخی افراد اعلام شده است اما اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در اين زمينه دستوری دريافت نکرده است.»

لغو کنسرت‌های موسيقی در دو سال اخير افزايش يافته است. گزارش‌ها نشان می‌دهند که در يک سال گذشته ۲۰ کنسرت موسيقی در ايران لغو شده است، گرچه برخی از گروه‌های موسیقی ایران همچون «کهت‌میان» موفق شده‌‌اند در سالن‌هایی با گنجایش زیر ۵۰۰ نفر کنسرت داشته باشند.

به دنبال لغو پی در پی کنسرت‌های موسيقی در ايران، کمپين حمايت از صنف موسيقی و هم‌انديشی مقابله با لغو کنسرت‌ها و محدوديت‌های اهالی موسيقی با حضور چهره‌های سرشناس موسيقی ايران از جمله شهرام ناظری، هوشنگ کامکار، داريوش پيرنياکان، فردين خلعتبری، عليرضا قربانی، سالار عقيلی، حرير شريعت‌زاده، محمدرضا نوربخش و محمد سرير تشکيل شده است.

در همین زمینه:

تشکیل کمپین حمایت از موسیقی در ایران