آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی درباره مذاکرات هستهای ایران با قدرتهای جهانی گفته با «توافقی که بتواند انجام بشود»، موافق است اما با توافق بد مخالف است.
رهبر جمهوری اسلامی یکشنبه (۱۹ بهمن، ۸ فوریه) در دیدار با فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی اعلام کرد: «بنده با توافقی که بتواند انجام بشود موافقم، البته با توافق بد موافق نیستم.»
او در سالگرد پیروزی انقلاب ایران خطاب به نظامیان گفت: «مذاکرهکنندگان ما تلاش میکنند حربه تحریم را از دست دشمن بگیرند، اگر توانستند که چه بهتر؛ اگر نتوانستند همه بدانند راههای فراوانی در کشور هست که این حربه را کند میکند.»
علی خامنهای هر سال در آستانه پیروزی انقلاب ۵۷ و دیدار همافران و برخی نظامیان با آیتالله خمینی، با جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی دیدار میکند. این مراسم در حکومت ایران اهمیت نمادین دارد.
مذاکرات در پرتو کنفراس مونیخ
در پی دیدار رهبر ایران با جمعی از نظامیان این کشور، محمد حسین فرهنگی، عضو هیأت رئیسه مجلس گفته سخنان آیتالله خامنهای در موافقت با توافق هستهای، جایگاه تیم مذاکرهکننده ایران را تقویت میکند.
همزمان با این سخنان رهبر جمهوری اسلامی، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم در پرتو کنفرانس امنیتی مونیخ و دیدارش با جان کری، وزیر خارجه آمریکا به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفته است که چنانچه توافق هستهای حاصل نشود «دنیا به آخر نمیرسد».
به گفته وزیر خارجه ایران تمدید دوباره مهلت گفتوگوها به نفع هیچیک از طرفین نیست.
پبشتر نیز رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با بسیجیان گفته بود همانطور که با آغاز مذاکرات هستهای ایران و کشورهای گروه ۱+۵ مخالف نبود با تمدید مذاکرات هستهای مخالف نیست.
در پی چند روز مذاکره پشت درهای بسته در وین، مذاکرات هستهای ایران و کشورهای گروه ۱+۵ در روز دوشنبه ۲۴ نوامبر /سوم آذرماه، مهلت تعیینشده، به توافق نهایی نرسید و بار دیگر مذاکرات تمدید و به اول ژوئیه ۲۰۱۵ / ۱۰ تیر ۹۴ موکول شد.
حر فهای خامنه ایی مانور سیاسی. است .
۱) برای غرب. که بیش از این امتیاز نخواهند.
۲) ضمنا آماده کردن افکار داخلی یعنی اینکه ما امتیاز ات خوبی کسب کردیم تا راضی شدیم و براحتی عقب نشستیم و تسلیم نشدیم وما بلکه برنده بازی هستیم.
rozbeh / 08 February 2015
“«بنده با توافقی که بتواند انجام بشود موافقم، البته با توافق بد موافق نیستم.»”
به عبارت دیگر «نرمش قهرمانانه» هم میتواند بد باشد و هم خوب!؟!
“«مذاکرهکنندگان ما تلاش میکنند حربه تحریم را از دست دشمن بگیرند، اگر توانستند که چه بهتر؛ اگر نتوانستند همه بدانند راههای فراوانی در کشور هست که این حربه را کند میکند.»”
«ما» یعنی «بنده» و «همه» یعنی «بندگان بنده و یا سرسپردگان ما»!؟!
سئوال: این راه های فراوان چیست؟ و مگر حربه تیز است که قرار است کند شود؟
نتیجه گیری: قهرمان نرمش «همه» از بینش قهرمانانه محروم است و
همچون طاغوتهای قبل از خود از بیماری «معظم له» بودن رنج میبرد!
Majid / 08 February 2015
چرا حکومت ایران دنبال بمب است ؟ !
دستگاهها را تحویل و فردو و پارچین و اراک را باز و مملکت را از سقوط بیشتر برهانید..
nader / 08 February 2015
معظم اله از انجایی که خودشان دست و پایشان را جمع کرده و در یک مرحله هیکل اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اخلاق را یکجا مورد عنایت قرار دادند، فکر میکنند که چنین چیزی در مذاکرات هم امکان پذیر هست غافل از اینکه به لجن کشیدن همه چیز با هم، هنری است که نزد ایشان هست و بس
arjomand / 08 February 2015
مرده ادبیاتش هستم فی البداهه شعر میگه
حامد / 08 February 2015
عجز و ناله و خواهش و التماس از نوع آخوندیش .
اینچنین است که به دریوزگی دچار شده اند و هیچ راهی برای فرار از دامی که در آن افتاده اند ندارند و باید با هر شرایطی و با خواری و خفت هر چه تمامتر جام زهر را نوش جان کنند .
بهنام / 09 February 2015