بهگزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، یک منبع آگاه که نام وی منتشر نشده، روز چهارشنبه ۱۵ بهمنماه ضمن اعلام درستی این خبر گفت: «علت توقيف روزنامه را مسئول رسيدگی به پرونده آن بيان میکند.»
شامگاه دوشنبه ۱۳ بهمنماه ابتدا عبدالرضا داوری، عضو شورای سیاستگذاری «هما» در شبکه اجتماعی توئیتر خبر توقیف این روزنامه اینترنتی را بدون توضیح اعلام کرد. سپس روز سهشنبه ۱۴ بهمنماه در صفحه نخست «هما» متن نامه بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه منتشر شد.
در این نامه آمده بود: «نظر به اینکه روزنامه اینترنتی هما با مدیرمسئولی آقای حامد درودیان فاقد مجوز میباشد برابر قانون مطبوعات جرم انگاری گردیده است… مقرر است تا اطلاع ثانوی از ادامه چاپ و انتشار این روزنامه جلوگیری به عمل آید.»
بیشتر بخوانید: حامیان احمدینژاد روزنامه اینترنتی منتشر کردند
منبع آگاه به ایرنا گفت: «رونوشت اين نامه به مديرمسئول روزنامه فرستاده شده است و در جلسه بازپرسی مديرمسئول روزنامه اعلام کرد که ما سايت اينترنتی هستيم که در فرم روزنامه منتشر میشويم و فقط فرم گرافيک و زمانبندی انتشار مطالبمان با فرم متداول سايتهای اينترنتی متفاوت است.»
تشکیلات «هما»، مجتمع رسانهای هواداران محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران، شامل شبکههای اجتماعی از جمله توئیتر، وبلاگ، فیسبوک و شبکههایی از این قبیل میشود که از روز ۶ مهرماه بهطور رسمی روزنامه اينترنتی «هما» را راهاندازی کرد. این سایت تا روز توقیف ۷۲ شماره منتشر شده بود.
در این تشکیلات بهجز حامد درودیان و عبدالرضا داوری، کسانی چون رضا واعظی، محمدرضا سرو دلیر، محمدحسین حیدری و پریسا صدریه حضور دارند و فعالیت رسانهای حامیان احمدینژاد را در شبکههای اجتماعی پیش میبرند.
در هفتههای اخیر سایت رسمی احمدینژاد، صفحه او در گوگل پلاس و صفحه اینستاگرام او فعال شدهاند.
بیشتر بخوانید: «احمدینژاد میخواهد رهبر مخالفان دولت روحانی شود»
برخی منابع خبری فهرست ۴۵ نفره از اطرافیان احمدینژاد را بهعنوان مدیرانی که سایت وی تحت نظر آنها اداره خواهد شد، منتشر کردهاند.
رسانههای ایرانی و خارجی با انتشار خبرهای مربوط به راهاندازی سایتهای جدید احمدینژاد در گزارشهایی از احتمال بازگشت او به سیاست نوشتهاند.
دهمین دوره انتخابات مجلس ایران اسفند سال ۱۳۹۴ برگزار میشود و گفته میشود محمود احمدینژاد قصد دارد در این انتخابات کاندیدا شود.