صادق آملی لاريجانی، رئيس قوه قضائيه ايران گفته تمام آنهايی که در جريان فتنه قرار گرفتند، برانداز نبودند اما در مسير براندازی قرار گرفتند.
او که در جلسه «مسئولان عالی قضايی» صحبت میکرد، گفت: «در محاکمه سران فتنه هيچ مشکل و خوفی از احدی نداريم، زيرا پروندههای اين افراد را بهاندازه کافی مملو از موارد اتهامی میدانيم.»
رئيس قوهقضائيه گفته حصر «سران فتنه» غيرقانونی و خلاف قانون اساسی نيست، بلکه مصوبه شورای عالی امنيت ملی است که به تفسير او، بر اساس اصل ۱۷۶ قانون اساسی اين حق را میيابد.
بنابر اظهارات آملی لاریجانی با تغییر مصوبه شورای عالی امنیت ملی، قوه قضائیه محاکمه آنها را آغاز خواهد کرد.
مخالفان حبس خانگی سه چهره شاخص «جنبش سبز»، حصر آنها بدون تفهيم اتهام و برگزاری دادگاه از طرف مراجع قضايی را خلاف قانون میدانند.
بیشتر بخوانید: پاسخ مطهری به محسنی اژهای: موسوی و کروبی را بدون محاکمه به حبس ابد محکوم کردهاید
لاريجانی با اشاره به اينکه در دوران اعتراضها به نتايج انتخابات رياستجمهوری سال ۸۸ در شورای نگهبان حضور داشته، «ادعای تقلب يازده ميليونی» را «دروغ محض» دانست.
او در بخشی از صحبتهای خود از جلسه مشترکی گفت که «تمام عوامل و نمايندگان» کانديداهای انتخابات ۸۸ و همچنين علی خامنهای، رهبر ايران برای بحث درباره اعتراضها به نتایج انتخابات در آن حضور داشتند.
لاريجانی در اين جلسه، تظاهرات نهم دی ۱۳۸۸ حاميان حکومت ايران را «حماسه عظيم مردمی» خواند. در اين تظاهرات که منتقدان حکومت ايران آن را «تظاهرات دولتی» میخوانند، شرکتکنندگان خواستار اعدام چهرههای شاخص «جنبش سبز» شده بودند.
طی روزهای اخير، مقامهای حکومت ايران و همچنين منتقدان آنها به اظهار نظرهای گوناگونی درباره حصر ميرحسين موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی از چهرههای شاخص جنبش سبز پرداختند. این حصر تا کنون نزدیک به چهارسال بهدرازا کشیده است.
اين درحالی است که میرحسین موسوی در آخرین اظهارنظر خود از حصر خانگی، بار دیگر برای حضور در دادگاه و «بازگوکردن حقایق» اعلام آمادگی کرده است. موسوی اتهامزنیها را ناشی از بیتقوایی و ضعف بهتانزنندگان دانست.
علی مطهری در مصاحبهای مفصل با روزنامه «مردم امروز» : روحانی در رفع حصر کوتاهی کرده است
در سمت نمایندگی مجلس به خوبی میتوان از حقوق مردم دفاع کرد به شرط آنکه خط قرمزهای مصنوعی کنار برود. مثلا من درباره مسئله حصر خانگی و حادثه بند ۳۵۰ زندان اوین از وزیر دادگستری سؤال کردهام و سؤال به صحن آمده است اما آن را در دستور
قرار نمیدهند. شاید این که دو برادر رئیس دو قوه هستند نیز در این موضوع دخالت دارد!!
درست است که دولت به تنهایی نمیتواند در حل این پرونده کارآمد باشد ولی بخش زیادی از مسئولیت این پرونده بر دوش دولت است و دولت اختیارات زیادی دارد. اولاً رئیس جمهور رئیس شورای عالی امنیت ملی است که این شورا دستور حصر داده !و البته دستور آن فقط تا پایان آشوبهای خیابانی نافذ بوده است ! و ادامه حصر نیاز به حکم قضایی داشته است.
ثانیاً رئیس جمهور طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی مسئول اجرای قانون اساسی است و این حصر اصول متعدد قانون اساسی را نقض کرده است. در واقع در این زمینه آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور کوتاهی کرده است.
به نظر من رئیسجمهور و قوه قضائیه با هم میتوانند این موضوع را حل کنند و نباید مسئله را به رهبری حواله داد. ورود ولیفقیه باید فقط در مسائل حیاتی برای اسلام باشد!
hasani / 31 December 2014
“رئیس قوهقضائیه گفته حصر «سران فتنه» غیرقانونی و خلاف قانون اساسی نیست، بلکه مصوبه شورای عالی امنیت ملی است که به تفسیر او، بر اساس اصل ۱۷۶ قانون اساسی این حق را مییابد.”
نفرین و لعنت خدا بر این گونه آخوندان که از قرآن بدورند و فراری.
و از برای اطلاع خوانندگان:
بر طبق گفته خداوند در قرآن «فتنه» هم بصورت «خیر» است
و هم بشکل «شر» که از برای آزمایش بشر از جانب خدای عالمیان
که مبدا و سر فتنه ها در اختیار اوست تعیین و بصورت عمل در میاید.
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَنَبْلُوكُم بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً وَإِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
هر انساني طعم مرگ را ميچشد، و ما شما را با بديها و نيكيها
آزمايش ميكنيم، و سرانجام به سوي ما باز ميگرديد.
(آیه ۳۵ از سوره ۲۱ در قرآن)
و حال اگر در «حصر عقلی» نباشیم بیاییم فکر کنیم ببینیم
که شکست واقعی را در فتنه ۸۸ را چه کسانی خوردند؟
Majid / 01 January 2015
وقتی خود رئیس قوه قضائیه می گوید سران «فتنه» معلوم است که او بعنوان قاضی القضات بیطرف نیست. همیشه هم بی هیچ ملاحظه و شرمی علیه آن بندگان خدا موضع میگیرد و حرف میزند و شعار میدهد. بنابراین دستگاه قضائی که خودش مدعی است چگونه کسی یا کسانی را محاکمه کند؟! دراین صورت محاکمه معنا ندارد.
دهوند / 08 January 2015