با افزايش احتمال رياست محمد سرافراز بر سازمان صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران، خبرهايی حاکی از بازگشت مديران پيشين اين سازمان منتشر شده است.
وبسايت تابناک در خبری «غير رسمی اما تأييد شده» محمد سرافراز، معاون برونمرزی صدا و سيما را به عنوان جانشين عزتالله ضرغامی معرفی کرد.
بنابر گزارش تابناک به سبب اهميت اين سمت، رئيس جمهوری، حسن روحانی نيز تلاش کرده بود تا عبدالرضا رحمانی فضلی، وزير کشور را به عنوان يکی از گزينهها مطرح کند.
سرافراز در دوره ۲۰ ساله مديريتش بر معاونت برونمرزی صدا و سيما شبکههايی همچون پرس تی وی، العالم و هيسپان تی وی را تأسيس کرد که اهميت ديپلماتيک ويژهای داشته است.
بیشتر بخوانید: پایان کار ضرغامی؛ گمانهزنی درباره جانشین او
بازگشت مدیران پیشین
اين در حالی است که به گزارش روز شنبه ۱۰ آبان روزنامه ايران، از محمدرضا جعفری جلوه، علیاصغر پورمحمدی و حسين کرمی به عنوان گزينههای احتمالی معاونت سيما نام برده میشود.
کرمی که کارمند دانشگاه اميرکبير است، چند سالی قائم مقام معاونت سيما در دوران رياست عزتالله ضرغامی بود.
همچنين از محسن مهاجرانی که مدتها از مديران ارشد سازمان صدا و سيما بوده به عنوان قائم مقام احتمالی صدا و سيما نام برده میشود.
دوره رياست ۱۰ ساله عزتالله ضرغامی به سر سازمان صدا و سيما نيمه آبان سال جاری به پايان میرسد.
پيشتر اختلاف بين صدا و سيما و دولت باعث قطع بخشی از بودجه اين سازمان توسط دولت شده بود. اين کسری بودجه صدا و سيما را «مجبور به افزايش سرسام آور حجم آگهی های بازرگانی کرد که نارضايتی گسترده بينندگان و انتقادات کارشناسان را در پی داشته است.»
پرس تی وی، العالم از مرتجع ترین و داعشی ترین تلویزیونها هستند که با پول مردم ایران بتحریک تروریستهای منطقه میپردازد.
faryad / 01 November 2014
مثلا مدیران پیشی چی نشان میدادند؟!
کلاه قرمزی ؟!
hamid / 01 November 2014
موضوع این نیست که چی نشان میدادند یا نشان میدهند . رسالت تلویزیون تبلیغ اسلام است ، آنهم به شیوه مرسوم در بین اعراب 1400 سال قبل . افراد شایسته برای این کار هم کسانی هستند که از نظر رشد فکری در همان حد و اندازه باشند . بیش از این میشود التقاط که دور باد از ساحت نظام مقدس جمهوری اسلامی .
ناظر / 02 November 2014
انتخاب سرافراز چند امتیاز برای رهبری داشت که می توان فهرست وار به آن اشاره کرد
نگاه سرافراز به صدا وسیما به عنوان رسانه مهاجم و انقلابی که می تواند پیام نظام جمهوری اسلامی را به دنیا برساند پیش از این در ایجاد و اداره رسانه های خارجی اثبات شده .
انضباط مالی و دقت نظر در هزینه که سر افراز به آن شهرت دارد . حال آنکه شایعاتی درباره سوء استفاده مالی در زمان مدیریت ضرغامی فراوان به گوش رسیده .
نزدیکی سیاسی و فکری سرافراز به جریان متعادل اصول گرا که علی لاریجانی آن را رهبری می کند .
سابقه طولانی حضور سرافراز در صدا وسیما که هزینه انتصاب او را در مدیریت سازمان کاهش می دهد.
نزدیکی فکری سرافراز به تفکر سیاسی رهبری در موضوعات داخلی که آن را در ایجاد شبکه های خارجی به نمایش گذارده
استقبال بدنه سازمان از یک مدیر داخلی بجای گزینه های سیاسی خارج از سازمان .
اما آنچه که مسلم است حضور مدیر جدید در رسانه ملی منجر به تحول جدی در محتوای برنامه این رسانه نمی شود.
یعنی در انتخاب مدیر رسانه ملی مطالبه ملی نادیده گرفته می شود و مخاطب این رسانه در تعیین عالی ترین مقام اجرایی هیچ جایگاهی ندارد. لذا اگرچه این تغییر برای صاحبان قدرت در این مهم است اما مخاطب رسانه امید چندانی به بهبود آن ندارد .
saeed / 02 November 2014