رسول زرگرپور، استاندار اصفهان گفته ده‌ها نفری که به ظن دخالت در اسيدپاشی‌ها تاکنون بازداشت شده‌اند، نقشی در اين وقايع نداشته‌اند.

یکی از پلاکاردهای معترضان به اسیدپاشی‌ها در اصفهان
یکی از پلاکاردهای معترضان به اسیدپاشی‌ها در اصفهان

به گزارش روز سه‌شنبه ششم آبان روزنامه شرق، زرگرپور افزوده: «حتی تا ۹۰ درصد روی يک ‌نفر مطمئن شديم اما سرانجام ثابت شد وی نيز اين جنايت را انجام نداده است.»

هم‌زمان با بررسی حمايت از «آمران به معروف و ناهيان از منکر» در مجلس ايران و افزايش انتقادات مقام‌های حکومتی و مذهبی از «بی‌حجابی» در ايران، چند مورد اسيدپاشی به زنان در اصفهان گزارش شد که دست‌کم بخشی از افکار عمومی بر اين باور است اين اسيدپاشی با هدف مقابله با «بدحجابی» انجام شده، موضوعی که البته مسئولان جمهوری اسلامی آن را تأييد نمی‌کنند و مرتبط دانستن اسيدپاشی‌ها با امر به معروف و نهی از منکر را «توطئه ضد انقلاب» می‌دانند.

در همين حال آمار و اطلاعات ارائه شده از قربانيان اسيدپاشی در اصفهان با يکديگر متناقض است. در حالی که حسين ذوالفقاری معاون امنيتی و انتظامی وزير کشور شمار قربانيان اسيدپاشی را چهار نفر اعلام کرده اما سرتيپ اسماعيل احمدی‌مقدم، فرمانده پليس ايران وقوع «هفت يا هشت مورد» اسيدپاشی در اصفهان در ماه‌های اخير را تأیيد کرده است.

به دنبال وقوع اين اسيدپاشی‌ها، مردم در اصفهان و تهران در اعتراض به ناامن بودن فضای شهری و حمله‌های متعدد اسيدپاشی به زنان تجمع کردند. در اصفهان تجمع کنندگان مقابل دادگستری رفته‌ و خواستار برخورد سريع‌تر با عوامل اين جنايت‌ها شدند. برخی از معترضان در چند شهر بازداشت شدند.