مردم شهر رفح در غزه برای نگهداری و دفن اجساد کشته‌شدگان حمله‌های اسرائيل دچار مشکل شده‌اند.

Gaza_Truce_Israel_August 2014
خبرنگاران الجزيره، از قراردادن اجساد برخی از کودکان کشته‌شده در يخچال‌های مخصوص بستنی و سبزيجات خبر داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری «الجزيره»، سردخانه‌های بيمارستان‌های رفح از اجساد قربانيان حملات اسرائيل به غزه اشباع شده‌اند و خانواده کشته‌شدگان ناچارند اجساد عزيزان خود را در يخچال‌های تجاری مواد غذايی نگهداری کنند.

خبرنگاران الجزيره، از قراردادن اجساد برخی از کودکان کشته‌شده حملات اسرائيل در يخچال‌های مخصوص بستنی و سبزيجات خبر داده‌اند.

تا کنون بر اثر حمله اسرائيل به نوار غزه دست‌کم ۱۸۳۰ فلسطينی کشته و ۹۴۰۶ تن ديگر زخمی شده‌اند.

بنا بر اين گزارش و به نقل از شاهدان عينی، روز دوشنبه، چهارم اوت، اجساد زيادی در خيابان‌های رفح در حال متلاشی‌شدن بودند و بوی تعفن خيابان‌ها را فراگرفته بود. همچنين در پی پرشدن سردخانه، آمبولانس‌های بيمارستان‌ کويتی رفح، اجساد قربانيان را روی سنگفرش بيرون ساختمان بيمارستان تلنبار می‌کردند.

اين گزارش می‌افزايد که هويت بسياری از اجساد به دليل جراحت‌های بسيار شديد يا کشته‌شدن تمام ديگر اعضای خانواده نامعلوم باقی مانده است. همچنين مسئوليت جسد برخی ديگر از قربانيان بر دوش آشنايان خانوادگی بسيار دور افتاده، زيرا آشنايان نزديک‌تر در حملات اسرائيل کشته شده‌اند.

PALESTINIAN-ISRAEL-UNREST-GAZA
وزارت وقف فلسطین اعلام کرده که تا پايان حملات اسرائيل از «گور دسته‌جمعی» برای به‌خاک‌سپردن قربانيان استفاده می‌کند

ابراهيم ابو معمر، از اعضای «جامعه ملی دموکراسی و قانون» در رفح، در گفت‌و‌گو با الجزيره گفته است که «اجازه‌ندادن به فلسطينيان برای دفن مردگان خود شکلی از تحقير است.»

از سوی ديگر، حصر غزه نيز به مشکل دفن اجساد دامن زده است. حسن السيفی، معاون وزارت وقف غزه، به الجزيره گفته است که «در چنين شرايطی معمولاً به شکل انبوه ۵۰۰ قبر می‌سازيم، اما از آنجا که ورود سيمان به غزه ممنوع است، قادر به ساخت قبر نيستيم.»

وزارت وقف که مسئول رسيدگی به امور دينی است، اعلام کرده که تا پايان حملات اسرائيل از «گور دسته‌جمعی» برای به‌خاک‌سپردن قربانيان استفاده می‌کند.

در همين حال امروز، پنجم اوت، آتش‌بس موقت ديگری بين اسرائيل و حماس برقرار شد و اسرائيل نيروهای خود را از غزه بيرون کشيد.