وبگردی زائران مکه در سفر حج عمره باعث نگرانی دستاندرکاران اين سفرهای زیارتی شده است.
به گزارش تارنمای حوزه نمايندگی ولی فقيه در امور حج و زيارت، «دستاندرکاران فرهنگی اين سفرها معتقدند که اين کار، سبب اتلاف وقت زائران و غفلت آنان از حضور در مناسک، نمازها و عبادات اسلامی در مسجدالحرام میشود.»
بر پايه اين گزارش «عمرهگزاران، بهويژه اقشار جوان و نوجوان با تجمع طولانی مدت در لابیها و نقاط زيرپوشش اينترنت هتلها، بيشتر اوقات خود را به گشت و گذار در جهان مجازی میگذرانند.»
بر اساس اعلام مديران کاروانها و مسئولان فرهنگی هتلها، «گاهی قطع اينترنت يا پوشش ندادن اتاقها حتی موجب گلايه شديد زائران در مدينه و مکه میشود.»
خوب این بیچاره ها هم فهمیدن که هیچ چیزی تو این مراسم بدوی نیست و بیشتر به دنبال این هستند که با رفتن به آنجا از مزایای حاجی بودن در برگشت به ایران سوء استفاده نمایند .
خداوند قادر متعال در زمین هیچ خانه ای ندارد ، بلکه کل فضا و کائنات مایملک اوست و اینکه یک بنای قدیمی باستانی را خانه او مینامند ، در واقع شرک به خداوند است .
بهنام / 31 March 2014
علتش اینه که بقدری سرعت اینترنت توی ایران پایین و کُنــد هست و از همه بدتر همه جا فیلتره ، که وقتی از ایران خارج میشی و سرعت واقعی اینترنت رو لمس میکنی مثل این میمونه که سوار قاطر باشی و پیاده بشی سوار بنـــز بشی . اونوقته که تفاوت سرعت رو حس کرده و برات لذت بخشــه . واسه همین بخودت میگی تا بر نگشتم ایران بزار نهایت استفاده رو از اینترنت ببـــرم.
محمود / 31 March 2014
فیلم سوپر می بینن
توحد / 31 March 2014
بهنام:
“خداوند قادر متعال در زمین هیچ خانه ای ندارد ، بلکه کل فضا و کائنات مایملک اوست و اینکه یک بنای قدیمی باستانی را خانه او مینامند ، در واقع شرک به خداوند است .”
این بنای قدیمی باستانی را کسی خانه خدا ننامید غیر از ابراهیم که از هر
گونه شرک و بت پرستی منزجر بود و فراری. محمد هم بود پیرو دین و آیین
ابراهیم. و همانگونه که ابراهیم کعبه را نوسازی و ترمیم نمود محمد هم
دین خالص خدا را که ابراهیم پایه گزارش بود ترمیم و تکمیل نمود با
گرفتن الهام از خداوند قادر متعال. کعبه هم بعنوان نقطه عطفی از برای
تمام مخلصین پیروی دین خالص خدا بر روی زمین به همان اسم سمبولیک
خانه خدا باقی ماند و خواهد ماند چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه دوست
داشته باشیم و چه نداشته باشیم و چه مومن به خدا باشیم و چه نباشیم.
Majid / 31 March 2014