حسين پاکدل، نویسنده، کارگردان، بازيگر و مجری صداوسیما که قرار بود اجرای مراسم پايانی جشنواره فيلم فجر را بر عهده گيرد به‌دليل “ممنوع‌ از کار بودن” او در تلويزيون از اين برنامه حذف شد.

حسين پاکدل

حسين پاکدل به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در اين‌باره گفت: “از ۱۰ روز پيش برای اجرای اختتاميه جشنواره فيلم با من صحبت شد و من تمام برنامه‌هايم را تغيير دادم تا بتوانم در خدمت دوستان باشم؛ اما يک‌باره گفتند تلويزيون با شما مشکل دارد و به همين دليل، موضوع منتفی شد.”

وی افزود: “برای وزارت ارشاد متأسفم که زيرمجموعه‌ تلويزيون شده است و در اين شرايط، تلويزيون برای جشنواره فيلم فجر تعيين تکليف می‌کند.”

حسين پاکدل: برای وزارت ارشاد متأسفم که زيرمجموعه‌ تلويزيون شده است و در اين شرايط، تلويزيون برای جشنواره فيلم فجر تعيين تکليف می‌کند

عزت‌الله ضرغامی، رئيس سازمان صداوسيمای جمهوری اسلامی يکم بهمن‌ماه گفته بود اين سازمان با گستره وسیعی از هنرمندان کار می‌کند و کسی ممنوع از تصوير نيست.

حسين پاکدل با اشاره به چنين سخنانی گفت: “چه ضرورتی دارد که دوستان بگويند هنرمند ممنوع‌الکار يا ممنوع‌التصوير نداريم. در حالی که چنين چيزی واقعيت ندارد و گويا فقط يک پُز است.”

وی افزود: “تصورم اين است که آقای ضرغامی به‌عنوان رئيس سازمان صداوسيما يا معاونان او، از زيرمجموعه‌ خود بی‌خبرند که می‌گويند «ممنوع‌الکار نداريم» يا اين‌که گزارش‌های درستی به آن‌ها داده نمی‌شود، چون هنرمندان زيادی در تلويزيون ممنوع‌الکار هستند.”

پاکدل افزود نام وی در “فهرست سياه” تلويزيون قرار دارد و سال‌هاست کارتش را گرفته‌اند و در هيچ برنامه‌ای حق حضور ندارد.

حسين پاکدل در سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۳، مدیریت پخش شبکه اول تلويزيون دولتی ايران و همچنین مدتی نیز مدیریت تئاتر شهر را بر عهده داشت.

مراسم پايانی سی‌ودومين جشنواره فيلم فجر شامگاه فردا، سه‌شنبه ۲۲ بهمن‌ماه در برج ميلاد تهران برگزار خواهد شد و زمان آن سه ساعت خواهد بود.

بيژن ميرباقری، کارگردان فيلم‌هايی همچون “روز بر می‌آيد” و “طبقه سوم” کارگردانی مراسم پايانی جشنواره را بر عهده داد.

در اين مراسم علی‌رضا قربانی، خواننده موسيقی اصيل ايرانی به اجرای قطعاتی می‌پردازد.