محمدباقر قاليباف شهردار تهران اعلام کرد که شهرداری تهران ساخت ۴۰۰ مسجد را در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قاليباف گفت: “احداث ۴۰۰ مسجد در دستور کار شهرداری است و اين موضوعی جدی است و مسجد را اساس کار جامعه و بشريت در يک نظام اسلامی میدانيم و نمیخواهيم ساخت يک مسجد در تقابل با بخشهای مختلف فرهنگی باشد.”
وی با بيان اين که “افتخار من است که بچه مسجدی هستم و از سوم ابتدايی مکبر مسجد بودم”، افزود: “بيش از ۱۰۰ مسجد در تهران ساخته شده است و بقيه آن نيز در حال ساخت است و اين ادعا که مسجدی ساخته شده تا مجموعه تئاتر شهر از بين برود اشتباه است و اين جدلهای گمراهکننده و سياسی است.”
قاليباف تأکيد کرد: “بهعنوان بچههای وفادار به انقلاب و نظام بايد مواظب باشيم که کسانی که میخواهند شيطنت کنند موفق نشوند و ما را از مدار کار و فعاليت دور نکنند.”
وی همچنين از ساخت ۸۰۰ مناره برای ۴۰۰ مسجدی که مناره ندارند خبر داد.
مسجد چه جدید و چه قدیم چه تفاوتی دارد وقتی خالی است از سجده کننان؟!؟
و مساجد خالی همچون نمایشهای تبلیغاتی دیگر نظام و همچون افتخارات تو خالی
قالیباف صرفأ از برای استخدام چند طلبه بیکار و پرداخت مواجب ماهیانه از جیب عامه
طلبه پرور است و بس. و کاشکی بجای بنای این «دکانها» زیر عناوین فریبنده مسجد
و امامزاده و غیره مساکنی از برای منزل دادن به فقرا و مستمندان بی بضاعت ساخته
میشد. هیهات.
Majid / 21 October 2013
به یادداشته باشیم عبید زاکانی در این مورد گقته است: در کوجه ای در ان مسجد است خانه نگیرید تا از شر موذن بدصدایش در امان باشید. اما امروز دیگر فقطصدای موذن نیست بلکه چندتا بلندگوی قهار هستند که در ساعت ۴ صبح با روشن کردن نوار اذان مخل اسایش و ارامش همه میشوند. اگر ۴۰۰ مسجد در تهران ساخته شود دیگر هیچ نقطه ای از این شهر قابل زیست نخواهد بود. شاید این هم راهکار دولت برای انتقال پایتخت به جای دیگری است که زمزمه هایش را گاه گاه میشنویم. از اینها گذشته درب همین مساجدی که هم اکون در شهر هستند در طول روز بسته است و هنگام نماز انرا باز میکنند. به این ترتیب ان مصرف عام المنفعه ای که مسجد داشت از بین رفته است. حال چرا این کار پر خرج را به نظر خواهی مردو شهر نمی گذارند. خدا میداند.
anonymous / 21 October 2013
هزینه های انتخابات سنگین بوده به بهانه ی مسجد سازی جیب ها را مجدد پر می فرمایند جناب سردار خلبان دکتر شهردار.چرا پروژه ی ابدی مسجد جامع خیابان عباس آباد را تمام نمی کنید و بعد به دنبال کارهای اینچنینی بروید؟ در عمرم فقط چند بار به مسجد رفته ام و همیشه هم برای استفاده از سرویس های بهداشتی. ولی گویا پدرم مجبور شده برای گرفتن دفترچه ی بسیج اقتصادی چند باری بیشتر از من به مساجد سر بزند. واقعاً فکر کنم برای تهران ایجاد توالت عمومی مقدم بر هر کار دیگری باشد
مهسا / 21 October 2013