در ادامه اخراجها و تصفیهها در دانشگاه آزاد، فائزه هاشمی اعلام کرد او و فاطمه هاشمی نیز از این دانشگاه اخراج شدند. روزنامه آرمان با اشاره به این خبر به نقل از فائزه هاشمی نوشته «مسئول واحدی که در آن تدریس میکنم اعلام کرد که به او گفتهاند دیگر نیازی به حضور بنده در دانشگاه آزاد نیست که این موضوع را نپذیرفتم؛ چرا که باید حکم اخراج رسما ابلاغ شود و به صورت شفاهی قابل پذیرش نیست و وجاهت قانونی ندارد. همین موضوع را به خواهرم یعنی فاطمه هم گفتهاند». فائزه هاشمی استاد واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و فاطمه هاشمی استاد دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب و مدیر گروه علوم سیاسی بود. فائزه هاشمی گفته اخراجش را یکی از مسئولان دانشگاه که گمان میرود رئیس بسیج اساتید باشد به او اعلام کرده. پیش از این باقر ساروخانی، مصطفی ازکیا، صادق زیباکلام، رضا داوری اردکانی، گودرز افتخار جهرمی نیز از دانشگاه آزاد اخراج شده بودند. با مرگ علیاکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین هیئت امنای دانشگاه آزاد و رئیس سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام در ۱۹ دی ۱۳۹۵، علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، علی ولایتی، مشاور خود در امور بینالملل را به سرپرستی هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد برگزید و ولایتی نیز همفکران خود را به سمتهای مختلف این دانشگاه منصوب کرد. از آن زمان تا کنون شمار زیادی از کادرها و اساتید دانشگاه آزاد اخراج شدهاند. این تصفیهها به پیروی از توصیههای علی خامنهای برای بومیسازی و اسلامیسازی علوم انسانی و با هدف اسلامیسازی شتابان دانشگاه آزاد صورت گرفته است. برای پیشبرد بهتر این هدف، دانشگاه آزاد با صدور احکامی تمام امامان جمعه را به عضویت هیأت امنای دانشگاه آزاد در استانهایشان منصوب کرد.
30 September 2018
باند مافیایی قبلی را مافیاهای جدید ریختن بیرون حالا نوبت نسل جدیدی از مافیوزی ها در دانشگاه آزاده. این معنای تحول در کشورمان ایرانه، باند مافیایی جدیدی جایگزین باند مافیایی و جنایتکار پیشین می شه. این باند بر سر کاره تا روزی که پدرخوانده این باند هوس شنا کردن به سرش بزنه و دوباره روز از نو
حسن / 30 September 2018
آن اندازه جنایت و خیانتی که رفسنجانی کرد جز این چه میخواستید بشود خانم محترم ؟
در تاریخ ایران چنین خیانتکار و جنایت پیشه ای کمتر دیده شده. او از جمله چند نفر بود که انقلاب را منحرف کردند و به این مسیر کشاندند. او نفر ارشدشان بود. بهشتی فرصت نیافت.ولی این پلید تر بود.
سامان / 30 September 2018
فارغ از اینکه چه کسی اخراج شده، خبر ناخوشآیندی است. متأسفانه این روال از ابتدای منحوس رژیم ج.ا برای مناطق کُرد نشین اجراء شده است. این یک قانون تبعیض آمیز نانوشته است که هر کس امروز رئیس است بدون طی کردن روال قانونی به خود اجازه اخراج نیروهای یک سازمان را که مانند او نمی اندیشند می دهند.
اما باید گفت که این رسم نامیمون در زمان پدر ایشان بنیاد نهاده شد. آقای رفسنجانی یکی از بنیانگذاران تروریسم در داخل و خارج کشور و ایجاد تبعیض نهادینه شده در کشور بودند. امروز این رسم متحجر و قرون وسطایی یقه دو دختران او را گرفته است. اما ما مردم کُرد حدود 4 دهه است که با چنین تبعیضهایی مبارزه می کنیم. رفسنجانی و دوستانشان بسیار تلاش کردند که مردم را به این نوع حق کشی و تبعیض عادت دهند اما نتوانستند.
بردیا / 30 September 2018
توصیه من به دختران آقای رفسنجانی این است که آنها هم به تبعیض تن ندهند. اجازه ندهند که مستبد پیر و هم وافوریش ولایتی به این نتیجه برسند که کارهای غیر انسانی شان هیچ هزینهای برایشان ندارد. باید دختران رفسنجانی هم به مردم بپیوندند و در مقابل ضحاک و مار مفنگی مشاورش بایستند.
بردیا / 30 September 2018