سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) با اعتراض به بازداشت شماری از روزنامهنگاران میگوید که این افراد “قربانی” هراس حکومت از “تداعی رویدادهای آخرین انتخابات ریاست جمهوری در ایران” شدهاند.
این سازمان سیاسی در بیانیه خود که روز شنبه ۱۴ بهمن ماه جاری در تارنمای “ادوار نیوز” منتشر شده آورده است: “با نزدیک شدن به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و بیم و هراس از تداعی رویدادهای آخرین انتخابات ریاست جمهوری در ایران این بار به علاح واقعه قبل از وقوع پرداخته و در اولین اقدام برای کنترل فضای رسانه ای و ممانعت از گردش نصف و نیمه اطلاعات در کشور بار دیگر روزنامه نگاران و اهالی رسانه را قربانی کرده اند.“
در بخشی دیگر از این بیانیه آمده است: “توسل به روش های پیش آزموده و اتهام زنی به فعالان رسانه ای به حدی از بی اعتباری رسیده که شاهدیم در میان اندک پایگاه اجتماعی حامیان این جریان نیز بی تاثیر بوده و حتی با واکنش هایی نیز همراه شده است.“
علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس به روزنامه شرق گفته است: “اگر دلایل قانعکنندهای برای همکاری برخی از این افراد با رسانههای مخالف انقلاب اسلامی وجود دارد، باید به اطلاع مردم برسد ولی مثلاً یک تماس تلفنی نمیتواند دلیل بر وابستگی باشد.“
ادوار تحکیم وحدت: “توسل به روش های پیش آزموده و اتهام زنی به فعالان رسانه ای به حدی از بی اعتباری رسیده که شاهدیم در میان اندک پایگاه اجتماعی حامیان این جریان نیز بیتاثیر بوده و حتی با واکنش هایی نیز همراه شده است”
سازمان ادوار تحکیم وحدت که از احزاب اصلاحطلب داخل کشور است، در این بیانیه آورده است: “تنها گناه روزنامهنگارانی که در این روزهای مصادف با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تاسیس نظام جمهوری اسلامی، میهمان سلولهای سرد و تنگ بندهای امنیتی زندان شدهاند “پرسشگری از مسئولان است.”
شاخه خارج از کشور سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران از دیگر احزاب اصلاحطلب نیز پیشتر با صدور بیانیهای، “یورش مأموران امنیتی به دفاتر روزنامههای اصلاحطلب و بازداشت تعدادی از روزنامهنگاران” را محکوم کرده بود.
از شامگاه شنبه هفتم بهمن ماه تاکنون نیروهای امنیتی با حضور در دفاتر برخی روزنامههای چاپ تهران، شماری از روزنامهنگاران از جمله سلیمان محمدی، میلاد فدایی اصل، جواد دلیری، ساسان آقایی، نسرین تخیری، پوریا عالمی، پژمان موسوی، امیلی امرایی، مطهره شفیعی، نرگس جودکی، اکبر منتجبی، صبا آذرپیک، کیوان مهرگان و حسین یاغچی، ریحانه طباطبایی و فاطمه ساغرچی را بازداشت و به زندان اوین منتقل کردند.
وزارت اطلاعات ایران با صدور اطلاعیهای در اینباره مدعی شد که روزنامهنگاران بازداشت شده از عوامل “یک شبکه رسانهای وابسته به استکبار” هستند و از بازداشت و احضار احتمالی تعداد دیگری از روزنامهنگاران خبر داد.
منصور حقیقتپور، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، که پیشتر مدعی همکاری این خبرنگاران با دولت فرانسه شده بود، روز گذشته در گفتوگویی با خبرگزاری فارس، روزنامه نگاران بازداشت شده را “دوستان خوب بیبیسی” و “مزدور” این رسانه خواند.
محمدحسن آصفری، دیگر عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس هم مدعی شده که “این چند نفری که در ایران بازداشت شدهاند اصلا خبرنگار نبودند، بلکه وطن فروشانی بودند که در قالب خبرنگار اطلاعات را به رسانههای فارسی زبان خارجنشین مخابره میکردند”.
بازداشت روزنامهنگاران در ایران با واکنش نهادهای بینالمللی حقوق بشری و فعالان سیاسی در داخل و خارج از ایران همراه شد. تاکنون سازمانهای مدافع حقوق بشر، عفو بینالملل، دیدهبان حقوق بشر و سازمان گزارشگران بدون مرز در اینباره اطلاعیه صادر کردهاند.
نزدیک به ۲۰۰ تن از روزنامهنگاران داخل و خارج ایران نیز با انتشار بیانیهای از مسئولان قضایی ایران خواستند که روزنامهنگاران بازداشتشده را به سرعت آزاد کنند.
باز خوبه این ادوار تحکیم هنوز فعاله بقیه که یا مثل مشارکت کلا منقرض شدن یا مجاهدین انقلاب رفتن شعبه خارجی زدن یا کارگزاران سر ساختموناشون هستن و…
هر چند همه اینا جزو اصلاح طلبان درون نظام مقدس!! به حساب میان و میگن احمدی نژاد بره ما بیاییم اما باز ادوار تحکیم به ویژه زیدآبادی و مومنی ادم حسابی ترن بماند که امثال افشاری و موسوی خوینیها و حقیقت جو و صادقی و بقیه شون حتی تو خارج دنبال اجرای بدون تنازل قانون اساسی امام راحله هستند
حمیدی / 02 February 2013