کارگران نیشکر هفتتپه چهارشنبه ۵ شهریور بار دیگر در برابر فرمانداری شوش تجمع کردند. اعتصاب آنها وارد هفتاد و سومین روز خود شد. ادامه تجمع اعتراضی کارگران در برابر فرمانداری شوش علیرغم مداخله روز گذشته نیروهای امنیتی برای متفرقکردن معترضان و بازداشت کوتاهمدت یکی از کارگران رخ میدهد. کارگران نیشکر هفتتپه در کانال تلگرامی وابسته به خود در پیامهایی از تمام کارگران کارخانه خواستهاند که در اعتراض متحد باقی بمانند. مهمترین خواستههای کارگران معترض هفتتپه پرداخت حقوقهای معوقه و تمدید دفترچه بیمه، بازگشت به کار کارگران اخراجشده، خلع ید از بخش خصوصی، بازداشت مدیران فاسد و بازگرداندن پولهای اختلاسشده به کارخانه است. دور جدید اعتصاب کارگران شرکت نیشکر هفتتپه از دوشنبه ۲۶خرداد ماه ۹۹، در تمام بخشهای این شرکت آغاز شده است.
26 August 2020
فراخوان عمومی به مردم
خرید قند و شکر وارداتی را بایکوت کنیم!
کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در این دور از کشمکش و اعتصابات خود که بیش از دوماه در جریان است، نیاز به یاری و همراهی بیشتردارند.
کارگران هفت تپه علیه خصوصی سازی که چیزی جز فروش اموال جامعه و به تاراج گذاشتن اموال مردم توسط دولت به افراد بی صلاح نمیباشد، بپاخاسته اند.
کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مانند خیلی از مراکزو کارخانه ها، آذرآب، هپکو، ماشین سازی تبریز، نفت، گاز و پتروشیمی و … از اموال عمومی جامعه است، که دولت با سیاست خصوصی سازی و فروش اموال مردم، این مراکز را به ورشکستگی کشانده است و کارگران بیشماری بیکار و ماهاست که حقوقهای عقب افتاده خود را دریافت نکرده اند و در بخشی که به مرحله ورشکستگی نرسیده است، کارگران مجبور به پذیرش شرایط کاری سخت، بی امنی و هیچ ایمنی کاری و با حقوقهای نازل مشغول به کار هستند و سود کلانی عاید تعدادی از افراد که به نازلترین قیمتی صاحب و مالک اموال عمومی جامعه شده اند میرسد.
در عرض 5 سال میلیاردها دلار فقط اختلاس و دزدی در کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از طرف صاحبان و کارفرمایان صورت گرفته است و هر روز اختلاسهای بیشتر، دزدیهای نجومی نه تنها از طرف صاحبان سرمایه و کارخانه ها بلکه دولتیون و مجلس نشینان، نمایندگان، فرماندارها، مسئولین، مقامات و روئیسای ریز و درشت و … افشا میگردند.
جامعه ای که مملو از امکانات اقتصادی است و کلیه شهروندانش میتوانند با استاندارد بالای زندگی انسانی، زندگی کنند، اکثریت مردم محروم از حداقل امکانات هستند و یک درصد کمی مشغول به چپاولگری و به بهترین ولوکس ترین شکلی زندگی میکنند و خود و خانواده هایشان در ایران و دیگر کشورها از زندگی شاهانه ای برخوردارند.
از طرف دیگر اکثریت مردم در شرایط سخت اقتصادی، تورم افسارگسیخته و گرانی سرسام آور، فقر مطلق، بیخانمانی و هزاران مشکلات دیگر، از قبیل نداشتن دسترسی به بهداشت، دوا و درمان و آموزش و … به سر میبرند. تامین معیشت اکثریت مردم به هیچ وجه جایگاهی در فکر و ذهنان حاکمان ندارد.
بایکوت خرید قند و شکر وارداتی اقدامی اولیه ای است که نیاز به یاری تک تک ما دارد. در کنار این بایکوت لازم است که به دفاع از کارگران اعتصابی که پیگیرانه علیه خصوصی سازی و فروش اموال مردم است و مردم دیگر هیچ بهره ای از فروش آنها برای زندگی خود دریافت نمیکنند به اعتراض پرداخته و همراهی با کارگران علیه فروش اموال جامعه به سودطلبان صدای خود را رساتر کنیم.
تنها حضور مردم در کنار هم و اتحاد آنها میتواند سیاستهای خانمان برانداز حاکمان را متوقف کند.
درد مشترک ما، یعنی فقر، بیکاری، نبود تامین معیشت همگانی، نبود بهداشت و آموزش رایگان و نبود بازنشستگی مناسب تنها زمانی از میان میرود که ما در یک صف به حرکت متحد بپردازیم و از حقوق انسانی و طبیعی یک زندگی شرافتمندانه برخوردار شویم.
بایکویت خرید قند و شکر وارداتی یاری رسانی به اعتراض و اعتصاب کارگران هفت تپه است که بتوانند به خواسته های به حق خود دست یافته و خود کارگران مدیریت و اداره این کشت و صنعت را بدست گرفته و در یک شرایط کاری مناسب و کار وتصمیم جمعی بدون دغدغه سود، تولید مورد نیاز جامعه را تامین نموده و در حین تکامل ابزارهای کار و تولید امکان صادرات را به نفع جامعه و ارائه قیمت مناسب به شهروندان، کالای مورد نیاز جامعه را تولید نمایند.
برای بایکوت واردات قند وشکر و حمایت از خواست کارگران هفت تپه برای لغو خصوصی سازی شروع پیروزی دیگر تولیدات و مراکز تولیدی جامعه به نفع تمامی شهروندان است.
در این حرکت جمعی و اجتماعی با هم همراه شویم. درد ما مشترک است و راه حل آن هم بدست خودمان است.
با هم متحد شویم.
شهریور ۱۳۹۹
ارسالی به کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
خرید قند و شکر وارداتی را بایکوت کنیم! / 27 August 2020
دستهای اعتصاب بر گلوی سلطان رشوه
احمد نادری نماینده مجلس میگوید در جریان پیگیری هفتتپه، سلطان رشوه سعی در ارتباط با مجلس داشته است. از میان سلاطین رشوه کدامشان ممکن است به فکر هفتتپه بیفتد بجز اسدبیگی؟ کسی که به اتهام رشوه به شریعتی استاندار دادگاهی شده است، الان به همراه دیگر سلاطین رشوه و اختلاس و تدبیر و دروغ، آزادانه باز هم در بازار رشوه مشغول به کار است! کلید تدبیر این دولت در رشوه علیه هفتتپه گیر کرده است.
ما کار میکنیم این آقایون مسئول و فامیل هایشان هم مشغول کارند. همین رشوه های سنگین که علیه هفت تپه میدهد را مدیون دسترنج کارگران است. حتی کت و شلواری که تنش میکند هم حاصل زحمت کارگر است آن وقت راست راست راه میرود و رشوه پخش میکند. حق تمام این دزدان فاسد این است که لباس را از تنشان در بیاورند و همه اموالشان را بگیرند تا بفهمند بدون کارگر حتی نمیتوانند راه بروند چه رسد به پولشویی. با این حال هنوز همه در برابر مطالبه اصلی ما یعنی خلع ید خصوصی سازی تماشاچی اند. دزد و فاسد هنوز رئیس و مالک اند، و نماینده ملت هم وعده پوچ میدهد و داستان های سلطان رشوه را دنبال میکند و توئیت میزند.
آقای نادری اگر خیلی پیگیر هفتتپه هستی میدونی که همه حقوق نگرفتند و تعدادی فقط دو ماه از چهار ماه معوقه را دریافت کردند و هنوز اخراجی ها برنگشتند، کارگر هفت تپه اعتصاب را ادامه داده ولی نماینده محلی مجلس سه روزه جشن پایان اعتصاب گرفته است. دست رشوه دهنده و برادر و مشاور و معاون و خانواده و بستگان هم از شرکت کوتاه نشده و اسدبیگی بدون مجازات همچنان به کارگران خیانت میکند. اگر پیگیر اینها نیستی ، همان رشوه را بگیر و خلاص.
ما خودمان بلدیم چطور حقمان را از حلقوم سلطان رشوه بیرون بکشیم. یه اعتصاب ما میارزد به تمام وعدهها و باندبازیهای مسئولان. بد نیست پیگیری را از اعتصاب هفتاد و سه روزهی ما یاد بگیرید تا خوب گوش فهم شوید:
تا خلع ید بخش خصوصی اعتراض و اعتصاب ادامه دارد!
پیام همکار
دستهای اعتصاب بر گلوی سلطان رشوه / 27 August 2020
پدرخوانده ظاهر شد!
جهانگیری معاون روحانی و حامی پروپاقرص اسدبیگی ها، که از طریق برادرش مهدی که شریک اسدبیگی است سهم و منفعت دارد، امروز تو دهن مجلسیان زد. مجلس ١۵ روز فرصت داد به دولت که نظر نهایی اش را در مورد خلع ید اسدبیگی بیان کند. جهانگیری امروز گفت ٣ ماه وقت لازم داریم که نظر بدن!
این یعنی دولت به مجلس میگه خفه! اگر بیشتر اصرار کنید یعنی هفت تپه را “سیاسی” کردید. الان معلومه که این باندهای ضد کارگر سر زمین و مال جنگ دارن و با زندگی کارگران بازی میکنند. هر وقت هم رقابت و فساد و بالاکشیدن اموال عمومی با مشکل روبرو شد، با نیروی انتظامی و امنیتی توی سر کارگر می زنن. این سیاست دو جناح در هفت تپه است. سیاست ما کارگران نیشکر هفت تپه نیز باید به شکست کشاندن سیاستهای دو طرف و تامین منافع خودمان باشد!
همکاران! کسی نباید منتظر وعده بماند. مسئولان هر روز دروغ میگویند و هر روز رنگ عوض میکنند. حرفهای جهانگیری پدرخوانده اسدبیگی معلومه چیه، ننگ بر اسد بیگ، ننگ بر حامیان اختلاسگران!
پیام همکار
پدرخوانده ظاهر شد! / 27 August 2020
اتحاد جناح های حاکمیت بر علیه کارگران هفت تپه: تعویق تعیین تکلیف شرکت تا سه ماه بعد
▪️اردوی کار: روز گذشته جلسه ای برای تعیین تکلیف وضعیت شرکت هفت تپه با شرکت جهانگیری، وزرای امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، کار، سرپرست وزارت صمت، رییس سازمان خصوصی سازی ، مشاور روحانی، رییس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، معاونین وزارت اطلاعات، وزارت کشور، سازمان اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی کل کشور و استاندار خوزستان برگزار شد.
در این جلسه جهانگیری اعلام کرد که نباید خصوصی سازی که « از امور حیاتی کشور و همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است با حاشیه سازیهای سیاسی زیر سوال برود که آسیب آن به اقتصاد کشور وارد خواهد شد» در این جلسه وحدت همه جناح های حاکمیت بر علیه کارگران نیشکر هفت تپه و مطالبه آنان در لغو خصوصی سازی به شکل تاکید بر «ضرورت هماهنگی و همصدایی همه دستگاههای ملی، استانی و نظارتی در خصوص مسایل تولیدی و کارگری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه» و منع « هر گونه مداخله غیررسمی و خارج از چارچوب تعیین شده با محوریت استاندار خوزستان »، مورد تاکید قرار گرفت.
▪️اصل جریان تعیین تکلیف مالکیت شرکت هفت تپه که ابتدا یک هفته، بعد دو هفته، سپس تا 15 شهریور وعده داده شده بود، در این جلسه به سه ماه بعد موکول شد و «مقرر شد وزارت امور اقتصادی و دارایی با دستگاههای نظارتی جلساتی را برای بررسی ابعاد مختلف مسایل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه برگزار و ظرف سه ماه نتایج بررسیها را برای تصمیم گیری نهایی اعلام کنند.»
اتحاد جناح های حاکمیت بر علیه کارگران هفت تپه: تعویق تعیین تکلیف شرکت تا سه ماه بعد / 27 August 2020