بر اثر آتش گرفتن بخاری نفتی در يک مدرسه ابتدايی دخترانه در پيرانشهر، ۳۷ دانش‌آموز دچار سوختگی شدند.

تارنمای کردپرس نوشت، ساعت هشت و ۳۰ دقيقه صبح امروز چهارشنبه ۱۵ آذرماه در پی نشت نفت از بخاری مدرسه ابتدايی دخترانه “انقلاب‌اسلامی” روستای شين‌آباد واقع در شهرستان پيرانشهر و منفجر شدن آن، ۳۴ تن از دانش‌آموزان به شدت دچار سوختگی شدند.

پس از وقوع اين آتش‌سوزی تمامی دانش‌آموزان توسط همکاران مدرسه و اهالی روستای شين‌آباد به اورژانس بيمارستان امام خمينی پيرانشهر منتقل شدند.

به گفته يک منبع بيمارستانی حال ۱۲ نفر از دانش‌آموزان وخيم گزارش شده است.

حميدرضا عمرانی، رئيس اورژانس آذربايجان‌ غربی نيز با بيان اينکه از ميان ۳۳ تن، ۳۲ تن برای ادامه درمان نياز به اعزام به مراکز درمانی داشتند، به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: “هشت تن از اين دانش‌آموزان، وضعيت نامساعدی دارند و سوختگی‌شان بالای ۴۰ تا ۵۰ درصد گزارش شد.”

رسول خضری، نماينده سردشت و پيرانشهر در مجلس: هر جای دنيا چنين اتفاقی بيفتد، وزير آموزش و پرورش استعفا می‌دهد

به گفته رئيس اورژانس آذربايجان‌غربی، مصدوميت تمامی اين دانش‌آموزان که در مقطع چهارم دبستان تحصيل می‌کردند، سوختگی گزارش شده است.

خبرگزاری فارس نيز در اين‌باره نوشت، مرتضی رئيسی، رئيس سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس کشور در مورد آتش گرفتن بخاری نفتی در اين مدرسه روستايی گفته است: “بر اساس اطلاعاتی که تا اين لحظه دريافت کردم، بخاری نفتی کاربراتوری استاندارد مدرسه روستايی در آذربايجان غربی بنا به دلايلی که هنوز مشخص نيست، در ساعات اوليه مدرسه آتش گرفته است.”

وی افزوده است: “گفته شده است که معلم مدرسه، نيروی خدماتی را فراخوانده و او اقدام به بلند کردن بخاری و بيرون بردن آن کرده است که بخاری از دستش افتاده و کلاس آتش گرفته است.”

رئيسی با بيان اينکه “در اين حادثه صدماتی به دانش‌آموزان وارد شده است”، گفت: “گروهی را برای پيگيری اين موضوع مأمور کرده‌ا‌يم و هم‌اکنون در حال بررسی ماجرا و وضعيت دانش‌آموزان هستيم. اين مدرسه خيرساز بوده و از زمان ساخت آن چهار پنج سال می‌گذرد.”

خبرگزاری مهر نيز گزارش داد، رسول خضری، نماينده سردشت و پيرانشهر در مجلس ايران، در پايان وقت علنی جلسه امروز مجلس با اشاره به آتش‌سوزی در مدرسه دخترانه شهرستان پيرانشهر از مسئولان دولتی خواست در اين مورد پاسخگو باشند.

وی گفت: “هر جای دنيا چنين اتفاقی بيفتد، وزير آموزش و پرورش استعفا می‌دهد، اما در کشور ما به دليل استفاده نادرست از برخی بخاری‌ها که چنين حوادثی را می‌آفريند، مسئولان پاسخگو نيستند.”
آبان‌ماه سال گذشته نيز دو دانش‌آموز ۱۷ ساله بر اثر آتش‌سوزی در يک خوابگاه در شهرستان چابهار در جنوب شرقی ايران کشته شدند.

همچنين آبان‌ماه سال ۱۳۸۹ نيز يک دانش‌آموز در استان سيستان و بلوچستان به دليل “اتصال برق و آتش‌سوزی” در مدرسه جان خود را از دست داد.

در سال ۱۳۸۳ نيز در مدرسه “دورود زن” در استان فارس، بخاری يک کلاس آتش گرفت و هشت دانش‌آموز دختر و پسر به شدت دچار سوختگی شدند.