ششم نوامبر امسال همراه با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مسئله بازنویسی قوانین ازدواج همجنسگرايان در چهار ایالت به رأی عمومی گذاشته میشود.
مردم ایالتهای واشنگتن، مین Maine، مریلند و مینیسوتا ابتدا بر روی برگه رأی، رئيسجمهور را انتخاب میکنند و سپس در پشت آن، به پرسش در مورد ازدواج همجنسگرایان، رأی مثبت یا منفی میدهند.
حق “آزادی در ازدواج” این روزها در ایالات متحده آمریکا، تبدیل به موضوع داغ انتخاباتی شده است. باراک اوباما از ازدواج همجنسگرایان تا حدودی حمایت کرده است اما میت رامنی نامزد جمهوریخواهان ازدواج بین دو همجنس را خلاف قانون میداند.
در حال حاضر، دگرباشان جنسی تنها در شش ایالت آمریکا و شهر واشنگتن دیسی، پایتخت آمریکا حق ازدواج با یکدیگر را دارند. به همت کنشگران دگرباش جنسی، سیاستمداران موافق جنبش دگرباشان جنسی در آمریکا و چندین قاضی منتقد تبعیضهای جنسی و جنسیتی؛ ازدواج همجنسگرایان در شش ایالت کانتیکت، آیووا، ماساچوست، نیوهمپشایر، نیویورک و ورمونت قانونی است. پایتخت آمریکا هم که شهری غیرایالتی محسوب میشود، اجازه صدور قباله ازدواج برای همجنسگرایان را داراست.
در حال حاضر، دگرباشان جنسی تنها در شش ایالت آمریکا و شهر واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا حق ازدواج با یکدیگر را دارند.
همچنین، قبایل بومی آمریکا قانون ازدواج همجنسگرایان را در سرزمینهای تحت کنترل خود به رسمیت میشناسند. مردم سایر ایالتها اما برای به دست آوردن این حق، باید به پای صندوقهای رأی بروند و در رفراندومهای ایالتی شرکت کنند.
با این حال، ازدواج همجنسگرایان همیشه از طریق رفراندوم رأی مثبت نمیگیرد. پیشبینیها و نظرسنجیها نشان میدهند که بین چهار ایالتی که این موضوع را در در روز ششم نوامبر به آرای عمومی میگذارند، ایالت مین، بیشترین شانس را برای پیروزی همجنسگرایان دارد.
در ایالتهای دیگر، نیروهای مخالف ازدواج همجنسگرایان، به هراسآفرینی نزد شهروندان مشغولند. آنها در کارزارهای تبلیغاتی خود در رسانههای مختلف، در خیابانها و در سخنرانیهای عمومی، شهروندان را میترسانند که اگر همجنسگرایان رأی بیاورند، همه مخالفان را برای پیگرد قانونی به دادگاه خواهند کشاند.
برای مثال مردم ایالت مینیسوتا را مرعوب کردهاند که ممکن است پس از پیروزی همجنسگرایان در رفراندوم یاد شده، به خاطر مخالفت با آنها از کار اخراج، جریمه یا مجازات شوند.
با وجود همه این تبلیغات منفی، دگرباشان جنسی و کسانی که بیصبرانه منتظر رأی مثبت مردم به ازدواج همجنسگرایان هستند، کت و شلوارها و لباسهای عروسی را آماده کرده و منتظرند تا نخستين کسانی باشند که در ایالت خود با همسران “غیر قانونی” خود، ازدواج قانونی میکنند.
امیدوارم با انتخاب آقای اوباما این قوانین به نفع مردم و کمک به انسانیت، حداقل برای مردم آمریکا شرایط ازدواج دگرباشان امکان پذیر باشد. رامینی علاوه بر مشکلی که با این اقلیت دارد، حتی قوانینی را برای جلوگیری و ممنوعیت سقط جنین در سر دارد! امیدوارم در جامعه ی مذهبی آمریکا، چنین افراد تندرویی هیچوقت به قدرت نرسند!
شهروند ایرانی / 07 November 2012