محمدعلی موحدی کرمانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی گفت که این نهاد به دلیل اینکه رهبر جمهوری اسلامی با دو لایحه الحاق به پالرمو و سی اف تی موافق نبوده است، این دو لایحه را مسکوت گذاشته است.

محمدعلی موحدی کرمانی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام) و علی لاریجانی (رئیس مجلس شورای اسلامی)

به گزارش خبرگزاری دانشجویان جمهوری اسلامی ایران (ایسنا)، او گفت که رهبر جمهوری اسلامی «هیچ‌وقت موافق تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی نبود و یک کلمه در باب موافقت با این دو لایحه بیان نکرده است» و این نهاد هم به همین دلیل این دو لایحه را «مسکوت گذاشته است».

پیش از این اسحاق جهانگیری معاون اول حسن روحانی گفته بود که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی با این دو لایحه موافقت کرده است.

موحدی کرمانی دو لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو و سی اف تی را «بسیار خطرناک» توصیف کرد که به گفته او «راه نفوذ آمریکا در ساختار و مصلحت کشور را باز و مسلط می‌کند».

او گفت که مجمع تشخیص مصلحت نظام «کاملا مخالف تصویب این دو لایحه است و اگر مجمع تشخیص بخواهد به پرونده لوایح پالرمو و CFT ورود کند، آنها را رد می‌کند».

موحدی کرمانی همچنین از مخالفت آنچه که «اکثریت اعضای مجمع» عنوان کرد با ارجاع این دو لایحه به صحن علنی مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و گفت که  «اکثریت قاطع مجمع این ورود را به مصلحت نمی‌دانند چون معتقدند بی‌عرضگی‌های مدیران اجرایی به حساب مجمع تشخیص گذاشته خواهد شد و مجمع می‌شود، مقصر اول و آخر بی‌کفایتی‌ها و عملکردهای نادرست آقایان».

گروه ویژه اقدام مالی مهلت جمهوری اسلامی برای انجام اقدامات موثر را تا ژانویه ۲۰۲۰ تمدید کرده است. دو لایحه الحاق به کنوانسیون پالرمو و سی اف تی از جمله اقداماتی هستند که دولت ایران به انجام آن متعهد شده است.

در شرایطی که دولت و گروهی از نمایندگان بر تصویب این دو لایحه اصرار دارند، مجمع تشخیص مصلحت هر دو را مسکوت نگه داشته است.


در همین زمینه: