حميد شاه‌آبادی، معاون هنری وزارت ارشاد، حمايت از “متن‌های غربی و روشنفکری” و ترجمه آثار نمايشی غربی را از آسيب‌های عرصه تئاتر دانست.

به گزارش خبرگزاری کار ايران ( ايلنا) حميد شاه‌آبادی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ايران در يک مراسم رسمی در رابطه با تئاتر، حمايت از “متن‌های روشنفکری در نمايش‌ها و گرايش به ترجمه آثار نمايشی غربی” را از چالش‌های عرصه تئاتر دانست.

شاه‌آبادی گفت: “تمامی افرادی که وارد هنرهای نمايشی می‌شوند بايد برپايه استانداردهای هنری فعاليت کنند و ارتباط نزديکی با باورهای دينی داشته باشند.”

وی “تئا‌تر دينی” را در پی “بيان واقعی باور و انديشه‌های بنيادين دينی” دانست و گفت: “شايد نتوانيم هرچه می‌خواهيم را اجرا کنيم اما به‌طور حتم از کسانی که دغدغه تئا‌تر دينی دارند حمايت می‌کينم.”

شاه‌آبادی با اشاره به اين‌که “تئاتر کشور می‌تواند از آموزه‌های دينی اسلام بهره بگيرد”، گفت: “افزون بر اين، می‌توان آموزه‌های دينی را به‌شکلی هنری در قالب تئا‌تر ارائه کرد.”

ستار هدايت‌خواه، سخنگوی کميسيون فرهنگی مجلس، وضعيت تئاتر دينی در ايران را “بسيار شکننده و بی‌رمق” توصيف کرده بود

پيش از اين، ستار هدايت‌خواه، سخنگوی کميسيون فرهنگی مجلس، وضعيت تئاتر دينی در ايران را “بسيار شکننده و بی‌رمق” توصيف کرده بود.

به گزارش تارنمای خانه ملت، وی با اشاره به وضعيت ناگوار تئاتر مذهبی در ايران گفته بود: “بودجه‌های تئاتر مذهبی کافی نيست و دست‌اندرکاران بايد با تشويق و ترويج و برنامه‌ريزی درست، به اين هنر، جانی دوباره ببخشند.”

اين در حالی است که پيش از اين، جعفر والی، بازيگر باسابقه تئاتر ايران از وضعيت تئاتر ايران به‌شدت انتقاد کرده و آن را ‌در تاريخ هنر دنيا و ايران بی‌سابقه دانسته بود.

والی، در يک شکوائيه گفته بود:” گويا اين «شورای حمايت» تصميم جدی گرفته که تيشه به ريشه تئاتر بزند. گل بود به سبزه نيز آراسته شد. ما گرگ نيستيم اما بسيار از اين باران‌ها و طوفان‌ها ديده‌ايم. بسياری چون شما آمدند و رفتند، شما هم چند روزی مهمان و مزاحم تئاتر خواهيد بود. آن چه می‌ماند تئاتر و هنرمندان تئاتر است، و آن چه از شما می‌ماند اميدوارم نيک‌نامی باشد.”