علی سعيدی، نماينده آيتالله خامنهای در سپاه پاسداران فعاليت سياسی سپاه “در سمت رهبری” و برای مقابله با “جريانهای انحرافی” را امری ضروری دانست.
به گزارش منابع خبری ايران، حجتالاسلام علی سعيدی، نماينده آيتالله علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ايران در سپاه پاسداران امروز شنبه نهم ارديبهشتماه در يک نشست رسانهای از فعاليت سياسی سپاه دفاع کرد.
سعيدی اين گفته را که آيتالله خمينی، رهبر انقلاب ايران، با فعاليت سياسی سپاه پاسداران مخالف بود رد کرد و گفت آيتالله خمينی با وارد شدن سپاه در مسائل حزبی مخالف بود و نه فعاليت سياسی آن.
به گفته حجتالاسلام سعيدی سپاه پاسداران هم بايد “مجهز به بينش سياسی” باشد، هم گرايش سياسی در راه “اطاعت از ولی فقيه” داشته باشد.
سعيدی افزود: “[سپاه] نه در دفاع از فلان حزب يا تخريب فلان حزب، بلکه بايد در مورد مسائل اصلی و اساسی نظام دارای موضعگيری باشد.”
به گفته وی “سپاه و بسيج منتظر هستند نماينده رهبری در سپاه و يا فرمانده سپاه در مورد مسائل اساسی نظام موضعگيری کند تا اساس جهتگيری و حرکت خود را در آن ارتباط تنظيم کند.”
وی در همين حال وظيفه سپاه و ارتش را متفاوت دانست و گفت: “انجام فعاليت سياسی جزء فعاليت ذاتی سپاه است و ما میبينيم که در طول سالهای پس از انقلاب در مناسبتهای مختلف سياسی سپاه با آرم خود وارد شده است که البته چنين توقعی از ارتش وجود ندارد.”
علی سعيدی: دخالت بهمعنای تقابل و مقابله با جريانهای انحرافی و فتنهانگيز و تبيين اين جريانها برای مردم جزء وظايف ذاتی سپاه است
نماينده آيتالله خامنهای در سپاه ممنوعيت دخالت اين ارگان نظامی در انتخابات را در دادن فهرست حمايتی عنوان کرد و افزود: “اما دخالت بهمعنای تقابل و مقابله با جريانهای انحرافی و فتنهانگيز و تبيين اين جريانها برای مردم جزء وظايف ذاتی سپاه است.”
وی در همين حال از شکلگيری جبهه پايداری و جبهه متحد اصولگرايان، دو گروه اصولگرايان حکومتی در انتخابات مجلس نهم را مورد انتقاد قرار داد و نتيجه آن را “تأثير نامطلوب در مخاطبان” و “تشتت آراء” عنوان کرد.
سعيدی همچنين از “رقابت ناسالم” ميان اين دو گروه انتقاد کرد و آن را “نامطلوب” خواند.
سعيدی در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد دوگانگی ايجاد شده در بين اصولگرايان در جريان انتخابات مجلس نهم و ايجاد دو تشکل با عنوان گفت: اين پديده دوگانگی را خيلی نپسنديدم و کار مبنايی نبود به خصوص اين دوگانگی تاثير نامطلوبی در مجموعه مخاطبان اين گروهها ايجاد میکرد چرا که مخاطبان اين مجموعهها چه جبهه پايداری و چه جبهه متحد اصولگرايان اشتراکات زيادی دارند و اين دوگانگی منجر به اختلاف، سردرگمی در بين مخاطبان آنها و تشتت آراء میشود.
وی با بيان اينکه پيشبينی میشد اين دو گروه به تفاهم نرسند گفت: “در اين قضيه سپاه مستقل حرکت کرد و ما نمیتوانيم يک طرف را بر ديگری ترجيح بدهيم.”
سپاه پاسداران در سالهای گذشته همواره از سوی مخالفان حکومت ايران متهم به دخالت در عرصه سياست شده است.
آنها بهويژه از دخالت اين ارگان نظامی در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری در سال ۱۳۸۸ سخن میگويند.
منتقدان دولت در دوران انتخابات سال ۱۳۸۸از سخنرانی حجتالاسلام علی سعيدی نوشتند که بهشکل ضمنی از محمود احمدینژاد حمايت کرده بود. همچنين متنی منسوب به وی نيز منتشر شد که در آن نظر رهبر جمهوری اسلامی در پشتيبانی از احمدینژاد آمده بود اما روابط عمومی سپاه اين نامه را “جعلی” خواند.
محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران نيز چندی پيش گفته بود: “احمدینژاد محصول برنامهريزی پيچيده و تلاش شبکههای بسيج در سراسر ايران است.”
همچنين فرماندهان سپاه در دو دولت احمدینژاد عهدهدار مسئوليت برخی از وزارتخانهها شدند و سپاه به عنوان بزرگترين شريک اقتصادی دولت پروژههای متعددی در حوزه نفت، راهسازی، مخابرات و مسکن را در اختيار گرفت.
برای همین بدذات و حرامزاده است. سپاه پاسداران بعد از تجاوز جنسی توسط خودش و برادران لبنانی حزب الله در مقعد محسن روح الامینی چوب جارو شکست و بعد هم رامین پوراندرجانی را که چوب جاروب شکسته از مقعد آن طفل درآورد را بازهم سپاه پاسداران کشت. سپاه پاسداران بطور سیستماتیک به زنان و دختران ایرانی و از اول پیدایشش تا کنون تجاوز کرده و ازاله بکارت دختر بچه ها نیز به عهده ی او بوده و تا این سپاه سپاه است خواهد بود. شرم بر سپاهیانی که اینچنین پاک و مطهرند. آری سیاست در ذات سپاهیان است و ذات آنها همان ذات آدمکشانی همچون خمینی و خامنه ای و جد بزرگوارشان است. من خود سه سال سپاهی بودم و با هزار مشقت خودم را از این چاه کثافت و آدمکشی و رزالت بیرون آوردم.
سپاهی سابق از تهران / 28 April 2012
مرگ بر سپاه فاسد پاسداران که خودش را بازیچه ی دستان ناپاک روحانیت کرد. اگر سپاه راست می گوید در یک شب طوفانی کل روحانیت را بسزای اعمالش برساند. مگر فرماندهان وطن دوست و ایرانی چه چیزشان کمتر از یک روحانی احمق است که باید زیر دیکته ی او باشند. سپاه باید هر چه زودتر تکلیفش را با روحانیت یک سره کند وگر نه با جنایاتی که کرده فردا در برابر هر خطر خارجی اعم از سلفی و غربی تنها خواهد ماند. روحانیت باید نابود شود.
کاربر مهمان / 29 April 2012