مجلس ايالت کنکتيکات آمريکا مجازات اعدام در اين ايالت را لغو کرد.
به گزارش آسوشيتدپرس، کنکتيکات Connecticut ايالتی در شمال شرقی آمريکا که مرکز آن شهر هارتفورد است، هفدهمين ايالت آمريکاست که مجازات اعدام را لغو کرده است.
روز گذشته، چهارشنبه ۲۳ فروردين (۱۱ آوريل)، پس از مجلس سنا، مجلس نمايندگان کنکتيکات نيز اين لايحه را به تصويب رساند.
بحث بر سر لغو مجازات اعدام در مجلس نمايندگان اين ايالت بيش از ۱۰ ساعت بهطول انجاميد و سرانجام ۸۶ نماينده به لغو اعدام رأی دادند در حالی که مخالفان آن ۶۲ نماينده بودند.
دانل ملوی Dannel Malloy ، فرماندار کنکتيکات اعلام کرد که اين لايحه را امضا خواهد کرد. بدين ترتيب لغو حکم اعدام در اين ايالت قطعی خواهد شد.
ملوی پس از رأیگيری در اينباره گفت: “سيستم ما به ما اين اجازه را میدهد تا افراد مجرم را در شرايطی که هيچ کدام از ما خواهان تجربه آن نيستم، تا ابد در حبس نگه داريم.”
در ايالت کاليفرنيا فعالان جامعه مدنی به منظور لغو مجازات اعدام به اندازه کافی امضا جمعآوری کردهاند و تا ماه نوامبر آينده قرار است در اينباره در مجلس اين ايالت تصميمگيری شود
لايحه لغو مجازات اعدام در اين ايالت شامل افرادی که پيش از تاريخ تصويب آن به اعدام محکوم شدهاند نمیشود.
بدين ترتيب با ۱۱ نفر محکومی که هماکنون در سلولهای خود در انتظار مرگ بهسر میبرند طبق قانون قديمی رفتار خواهد شد.
در پنج سال گذشته چهار ايالت مکزيکو، ايلينوی، نيوجرسی و نيويورک آمريکا مجازات اعدام را لغو کردهاند.
همچنين پيشنهاد لغو مجازات اعدام در چندين ايالت ديگر آمريکا، از جمله در کانزاس و کنتاکی مطرح شده است.
در ايالت کاليفرنيا فعالان جامعه مدنی بهمنظور لغو مجازات اعدام به اندازه کافی امضا جمعآوری کردهاند و تا ماه نوامبر آينده قرار است در اينباره در مجلس اين ايالت تصميمگيری شود.
در ايالت کنکتيکات در مدت ۵۱ سال گذشته تنها يک بار حکم اعدام به اجرا در آمده است. در سال ۲۰۰۵ مايکل راس Michael Ross، جنايتکاری که به قتلهای زنجيرهای دست زده بود بهدار آويخته شد.
از سال ۱۹۷۶ تا ۱۴ مارس ۲۰۱۲ در مجموع در آمريکا يک هزار و ۲۸۹ نفر اعدام شده و سه هزار و ۲۶۱ نفر نيز به اعدام محکوم شدهاند.
از اين آمار بيشترين تعداد در ايالتهای تگزاس با ۴۸۰، ويرجينيا با ۱۰۹ و اوکلاهوما با ۹۷ نفر اعدامشده، در صدر قرار دارند.
به گزارش سازمان عفو بينالملل در مدت زمان بين سالهای ۱۹۰۰ تا ۱۹۸۵ ميلادی ۳۵۰ نفر در آمريکا به مرگ محکوم شدند که بیگناهی ۲۳ نفر از آنان پس از مرگ ثابت شد.
همچنين تا سال ۲۰۰۷ با آزمايش دیانای ثابت شد که ۱۵ تن از محکومان به اعدام در آمريکا هيچ گناهی نداشتند و آزاد شدند.
عفو بينالملل هشتم فروردينماه جاری (۲۷ مارس)، در گزارش سالانه خود در مورد اجرای حکم اعدام در کشورهای مختلف جهان اعلام کرد که در طول سال گذشته در آمريکا ۴۳ نفر اعدام شدهاند.
به گزارش عفو بينالملل در سال ۲۰۱۱ دستکم ۶۷۶ نفر در ۲۰ کشور دنيا اعدام شدهاند.
به گفته عفو بينالملل در سال گذشته ميلادی در خاورميانه و آفريقای شمالی، دستکم ۳۶۰ نفر در ايران، ۸۲ نفر در عربستان سعودی، ۶۸ نفر در عراق و ۴۱ نفر در يمن اعدام شدهاند که در مجموع، ۹۹ درصد کل اعدامهای ثبتشده در اين منطقه است.
ايران پس از چين بيشترين اعدامها را دارد اما بر حسب نسبت جمعيت در رده نخست قرار میگيرد.
در ادامه ی پیشنهاد بالا من هم از آیت الله روح الخمینی و السید العلی الخامنه ای و آیت الله امام زمان عج تقاضا می کنم تا درخواست کنند تمامی گیوتینهای فرانسوی را با صندلی های الکتریکی آمریکایی را و شمشیر های تمامی بلد را به ایران وارد کنند. در سال شصت هفت سازمانهای زندانهای ایران به اتریش و سپس به چین دستگاه دست قطع کنی درخواست که سی و سه مدل را اتریشی ها و چینی ها ساختند و بهع ایران وارد کردند. خوب است این حکومت را روی سر گذاشت و حلوا حلوا کرد. قیافه خمینی و خامنه ای همانند غذای هظم شده است. از بس نور خورده اند اینان. روحانیت تمامیتشان همانند گوشت هضم شده اند. نور علی نور. با ض دسته دار که می شود ظ!
کاربر مهمان / 12 April 2012
خوب است در هر کجای جهان که مجازات اعدام لغو می شود این ثروت اسلامی را به ایران صادر کنند تا ایران دست کم از این نظر سرآمد جهان و جهانیان و با اختلافی نجومی باقی بماند. انشالله!!
کاربر مهمان / 12 April 2012